Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah hayırlısıyla sağlıkla kızını size bağışlasın canım.kızın olmasına çok sevindim ama düşüklerin içinde çok üzüldüm.
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla en az bir evladın daha olur.Allah gönlüne göre versin inşallah.
senin gibi yurt dışından gelip istanbulda tedavi gören bir arkadaş vardı oda uçak yolculuğu yapmıştı.kızı olmuştu.
inşallah sende bebeğinle yada bebeklerinle dönersin tekrar evine.

amin INSALLAH canim herkese nasip olsun
sanirim ya zummin yada seckindi transferin oldugu günmü yaptilar acaba yolculuigu

selam millet
öğlen turkuazla buluştuk saatlerce oturduk kaynaştık
bir yandan da haberi bekledik
turkuazdan da izin alarak sonucu hemn yazıyorum çünkü o daha eve gidecek de yazacak :))

şükürler olsun 8 tane pgtye girmiş ve tam 5 tanesi sağlıklı çıkmış
yarın öğlen transferi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

ay heyecandan ne yapacağımı şaşırdım içim kıpır kıpır
içimden 4 tane geçiyordu RABBİM 1 de benden olsun dedi ve 5 çıktı
çok şükür RABBİME yaaa
toplaşın kutlama yapalım hemen

eşim havuçlu sevmiyor nazefsa o sade süzme mercimek çorbası seviyor
valla benden başkasınınkini yemiyor çok güzel yapıyormuşum
merak etme sen ben cadıyım kayınbabanın hakkından gelirim
sen bana yolla 2 güne adam ederim
yok ankamall da buluştuk
1,30 tan bu saate kadar beraberdik yeni ayrıldık
kayınbaban karıştı araya ne yapayım
seninle daha yakınız nazefsa inş. bol bol görüşürüz
evlerimiz yakın ne de olsa

Harika bir haber bu.. Şükürler olsun Rabbime... Allah tamamına erdirsin.. Duaların gücü... Çok sevindim...

Belirsizlik muglak mevzular kesinlikle can sikici. Cok iyi anliyorum bu baglamda seni, bana da 2dr herseye ragmen kabullen durumu, dogal de e dedi.2dr da %23sansa ragmen denenir mi deli misin dedi. Buyrun bakalim.

Simdi pgt dusunuyorsun anladigim kdriyla? Ne zaman nerde yaptiricaksin planladin mi?

Eylül reglinde Şişli Memorial'da yaptıracağım canım. Evet belirsizlik çok kötü. Ama aday mutasyonu gözardı etmekten başka çarem kalmadı. Ya gözardı edip başlayacağım ya da bebek hayalime elveda diyeceğim. Eşimle konuşup denemeyi tercih ettik. Nasip.. Umarım mutasyon yoktur ya da olsa bile bebeğe etkisi olmaz..

Öte yandan PGt stresine katlanıp ; yine riske girmek çok can sıkıcı.. İsterdim ki ; net cevaplar alabileyim. Ya da 3 farklı test sonucu değil de doğru sonuç neyse onu öğreneyim.. Bakalım belki Amerikada ilk testi yapan yer yanıldım der.

Ihtimaller denizi... her ne ise de saglikla bebegini kucagina almak nasip olu ins en kisa zamanda.
Cok da dusunme madem artik mutasyon var miydi yok muydu diye.
Bismillah de/diyelim, basla:)

Ihtimaller denizi... her ne ise de saglikla bebegini kucagina almak nasip olu ins en kisa zamanda.
Cok da dusunme madem artik mutasyon var miydi yok muydu diye.
Bismillah de/diyelim, basla:)

İnşallah canım.. Haftaya tatile çıkıyorum. Biraz stres atarım belki. Sen ne kadar denemeyi düşünüyorsun ? :26:

turkuazın haberine çok sevindim.
inşallah sağlıklı tutunduğu ve doğurduğu haberleri de okuruz.

delikız chnbnin neti yokmuş.
300 tefriciye okuduğunu söylememi istedi.

Ohh hamaratlıyızz daaaGel valla hakkından az sonra damlarlar neyseki yemeklerim bitti çok yoruldum kız O zaman işe gitmedin sen o saatten sonra, ohhh koyuydu sohbet yanii maşallahh hanfendiEvet bol bol görüşcez artık inşallah ne güzel kız kahvaltıya cagırırım seniZaten şundan 5-6ay sonra curcuna olcak evlerimiz

naz yaa ben hep unutuyorum mazur gör
sen nerde tedavi görmüştün sorun neydi kaç embriyo transfer edildi ?
sorumlarıma acil cevap

Kuzum naz diye bana söylüyorsun demi şekerim
Ben medicanada gördüm tedaviyi,sorun 13-14 translakasyon vardı eşim taşıyıcıydı.o yüzden pgt yaptırdık.2 embriyo verildi biri tutundu birii nerde bilmiyorum 3tanede dondurdular böle işteee cnmm.
Bana söyleyene bak hamilelik senide uçurdu kız

vALLA çok mutlu oldummm ayy allahım inşallah tutunurlar cnmm yaaa inan o zaman daha mutlu olucam rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasınn

Hitucim çok şükür. Zamanın hızla akmasını istiyor ve hayırlısıyla tedavimin başlamasını bekliyorum :) Sana ne oldu böyle? Belli bir sorun yok değil mi?

trkuaz çok sevindim canım. Varan 1 sağlıklı embriyo bulundu :) Darısı varan 2'nin ve 3'ün başına İnş sımsıkı tutunurlar da kucağına aldığın günleri de görürüz. Dualara devam...

izz hakkında hayırlısı olsun inş.

Son düzenleme:
Tedavideyken zaman su gibi geçiyor ama tedaviye başlamayı, pgt ve transfer sonucunu beklerken donup kalyor sanki

trkuaz hoşgeldin sefalar getirdin
5 tane nur topu gibi evladın annesini bekliyormuş
Hayırlı olsun canım.

hoşbulduk incim

inanamadık bir daha aradık delikızla

5 mi gitti,5 mi sağlıklı diye

darısı sana inşallah inci,daha sevinmek için erken,inşallah pozitifi de görürüz

tabii diğer kızlara da,inşallah sizin benden de fazla sağlıklı çıkar

Olsun sağlıklı çıktı ya çok şükür. Pozitif haberini de alacağız inş. Hepimiz yürekten inanıyoruz buna.
Amin canım amin. Benim de şu an 5 tane evladım var biliyor musun :) Bakalım yeni tedavide ne kadar çıkacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…