- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.461
10 yasibnda bi kizm var teysezi cok sükür gayet sagliklibilmiyordum sorunumu
ilki düsüktüikincisi kizm oldu
testi 3.düsükten sonra yaptilar 6ile13 kromozomlar yer degistiriyomus dengeliymis
yine denemeye devam ettim ama hep düstüler bildigim 10 düsügüm var 3 de süpheli düsük var tahmin ediyom yas 38 bu arada hic kims4e beni bizi anlamiyor bitane var kapa ceneni der gibiler
Allah hayırlısıyla sağlıkla kızını size bağışlasın canım.kızın olmasına çok sevindim ama düşüklerin içinde çok üzüldüm.
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla en az bir evladın daha olur.Allah gönlüne göre versin inşallah.
senin gibi yurt dışından gelip istanbulda tedavi gören bir arkadaş vardı oda uçak yolculuğu yapmıştı.kızı olmuştu.
inşallah sende bebeğinle yada bebeklerinle dönersin tekrar evine.
eşim havuçlu sevmiyor nazefsa o sade süzme mercimek çorbası seviyorCnmmm şundan 10 gün önce inan mutfaga bile giremiyordumm ama geçti sennde geçer bak gör ayrıca işatahımm çok açıldı mesela.
Gel kız birlikte yiyelim ayy ne güzel olurrr ben sana yaparım güzel güzel yemekler ,sonra güzel sohbetlerrrr
Ama azıcık kayınababama katlanman lazım çok konuşur bıktırır senideBu arada mercimek çorbasına patates havuçta koy vitamini artsın tamammı..biliyorsunki mercimek çorbası çok yararlı Valla şekerim eşimde oruç tutmuyor daha dogrusu tutamıyor,çünkü akşama kadar parayla ugraşıyormuş ufak bi dalgınlıgı bile çok kötü sonuçlara yol açabiliyormuş.Tutamadıgının parasını veriyo yardıma ihitiyacı olan birine.
Yaa nereye buluşuyorsunuz banane banane kıskandım yaa
Bide kızılayda buluşacaklarmış hıh
selam millet
öğlen turkuazla buluştuk saatlerce oturduk kaynaştık
bir yandan da haberi bekledik
turkuazdan da izin alarak sonucu hemn yazıyorum çünkü o daha eve gidecek de yazacak :))
şükürler olsun 8 tane pgtye girmiş ve tam 5 tanesi sağlıklı çıkmış
yarın öğlen transferi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
ay heyecandan ne yapacağımı şaşırdım içim kıpır kıpır
içimden 4 tane geçiyordu RABBİM 1 de benden olsun dedi ve 5 çıktı
çok şükür RABBİME yaaa
toplaşın kutlama yapalım hemen
Canım inşallah kistin tamamen geçer ve normal yoldan sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın. Bizimi gibi PGT ve tüp bebek stresi çekmezsin..
Valla benim olay arap saçına döndüAmerika ilk test yapan yer aday mutasyon var ve "heterozigot" dedi. TR'de yapan yer aday mutasyon var ve "HOMOZİGOT" dedi. Amerika'da SET UP yapan laboratuvar ise aday mutasyon "YOK" dedi Set Up yapan yer aday mutasyonu görmediğinden mutasyon dizilimini yapamadı. Elimizde şu an aday mutasyonun SET UP'ı yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Zira adamlar ısrarla YOK diyorlar ve görmediğim birşeyin dizilimini yapamam diyor.
Gelinen noktada ilk test yapan Amerikadaki laboratuvara yazdık. Sonucunu teyit etmesini istedik. Ancak şu aşamada fazla seçeneğimiz kalmadı. Aday mutasyonu göz ardı edip işlemlere başlayacağız. Tabii ki doktorlar aday mutasyon varsa ve homozigot olursa bebekte kalırsa, neye sebep olacağını bilemiyorlar. Yüzde yüz net konuşamıyorlar. Anlayacağın PGT'de yaptırsam tereddütüm devam edecek...
Belirsizlik muglak mevzular kesinlikle can sikici. Cok iyi anliyorum bu baglamda seni, bana da 2dr herseye ragmen kabullen durumu, dogal de e dedi.2dr da %23sansa ragmen denenir mi deli misin dedi. Buyrun bakalim.
Simdi pgt dusunuyorsun anladigim kdriyla? Ne zaman nerde yaptiricaksin planladin mi?
Eylül reglinde Şişli Memorial'da yaptıracağım canım. Evet belirsizlik çok kötü. Ama aday mutasyonu gözardı etmekten başka çarem kalmadı. Ya gözardı edip başlayacağım ya da bebek hayalime elveda diyeceğim. Eşimle konuşup denemeyi tercih ettik. Nasip.. Umarım mutasyon yoktur ya da olsa bile bebeğe etkisi olmaz..
Öte yandan PGt stresine katlanıp ; yine riske girmek çok can sıkıcı.. İsterdim ki ; net cevaplar alabileyim. Ya da 3 farklı test sonucu değil de doğru sonuç neyse onu öğreneyim.. Bakalım belki Amerikada ilk testi yapan yer yanıldım der.
Ihtimaller denizi... her ne ise de saglikla bebegini kucagina almak nasip olu ins en kisa zamanda.
Cok da dusunme madem artik mutasyon var miydi yok muydu diye.
Bismillah de/diyelim, basla:)
eşim havuçlu sevmiyor nazefsa o sade süzme mercimek çorbası seviyor
valla benden başkasınınkini yemiyor çok güzel yapıyormuşum
merak etme sen ben cadıyım kayınbabanın hakkından gelirim
sen bana yolla 2 güne adam ederim
yok ankamall da buluştuk
1,30 tan bu saate kadar beraberdik yeni ayrıldık
kayınbaban karıştı araya ne yapayım
seninle daha yakınız nazefsa inş. bol bol görüşürüz
evlerimiz yakın ne de olsa
naz yaa ben hep unutuyorum mazur gör
sen nerde tedavi görmüştün sorun neydi kaç embriyo transfer edildi ?
sorumlarıma acil cevap
trkuaz hoşgeldin sefalar getirdin
5 tane nur topu gibi evladın annesini bekliyormuş
Hayırlı olsun canım.
hoşbulduk incim
inanamadık bir daha aradık delikızla
5 mi gitti,5 mi sağlıklı diye
darısı sana inşallah inci,daha sevinmek için erken,inşallah pozitifi de görürüz
tabii diğer kızlara da,inşallah sizin benden de fazla sağlıklı çıkar
Olsun sağlıklı çıktı ya çok şükür. Pozitif haberini de alacağız inş. Hepimiz yürekten inanıyoruz buna.
Amin canım amin. Benim de şu an 5 tane evladım var biliyor musun :) Bakalım yeni tedavide ne kadar çıkacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasıl yani inci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?