- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.441
canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal
Aminnn canım aminnn zor bir karar gerçekdenn annemde haklı bende haklıyımm Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.hazadem canım annene de hak ver.tek evladı var bebeği sağlıklı olsun istiyor.sen de haklısın ne deyim bende annele oturun eksilerini artılarını konuşun birlikte karar verin.bak kardeşim yok diyorsun tek annen var onunla karar ver hatta eşinde olsun.her açıdan düşünün.rabbim kolaylık versin.
Bende çok kararsız kaldım canım inanki artık deliricek durumdayım, yaptırsamda sonuç çıkana kadar ben 5,5 aylık olmuş oluorum zaten aldırmam o zaman off off ...turkuaz heyecanlı bekleyiş devam ediyo, sonu güzel olcak inş.
hazade bence amniyo kararı senin ve eşinin vereceği bi karar, anneni bu işin dışında tut.
ben belki de tek sağlıklı bebeğim bu, bi daha allah nasip etmeyebilir de, binde bir de olsa riske atamam bebeğimi diye yaptırmadım amniyo. sağlıksız olsa bir sene makinelerle yaşıyo bizim translokasyonda, ama aldırmayı düşünmedim, hasta da olsa bi canı var, hiçbir canın kaderi benim elimde olamaz diye düşündüm.
amniyo yaptırıcaktım ben de kızlar hatırlar senin gibi burda çok kafayı yedim. eşim yaptıralım diyodu. içimden gelen sesi dinledim.
sen de öyle yap. düşünmekle ya da riskleri hesaplamakla çıkamazsın işin içinden.
annene hiç söyleme bile, eşinle karar verir yaptırırsın yaptırcaksan. ben cesaret edemedim ama şimdi kan alır gibi amniyon sıvısı alınıyo.
tıp fakültesinde her gittiğimde rastlıyorum nerdeyse.
İnşallah benimde temiz çıkar canım Rabbim bu defa üzmez beniCnm benimde görümceme yaptılar amniyoyu ama çok şükür birşey olmadı sonuçlarıda temiz çıkmıştı korkmanı gerektirecek bi durum degilmiş kolay bişeymiş.allahın izni ile güvenli ellere bırak yeterki kendini kuzucum.
hazade,
kesinlikle eşinle oturup kendin karar ver. Kaçıncı aydasın sen bu arada, ne kadar oldu?
sen olsan napardın dersen, 9 ay dayanamazdım. ben amniyo yaptırırdım. risk çok düşük. zaten yaptırmayanlar bazı şeyleri göze alıp yaptırmıyorlar. Sen de işin bu noktasını düşünmelisin (hepimiz aslında). Neleri göze alabileceğini.
Doğru kararı vereceğine inanıyorum her ne karar verirsen.
Ama bu karar senin kararın olsun.
canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal
cnmm hayır kandırılmıyorsunuzz.Şöyle açıklamasını yapıyım..Senn 3 kere boş gebeligin oldugu için pgt ye başvurmuştur doktorun yumurtayla spermin döllenmesindenki sorundan kaynaklanıyo boş gebelik .ve pgt yle bu engellenebiliyor cnmm muhakkak yaptr aynı sorunu arkadaşımda yaşıyordu 3 kere oda boş gebelik geçirdi. tüp bebek +pgt ile şuanda saglıklı bebegine hamile
Darısı sana inşallah cnm bnm..
Döllenme ile pgt arasında bir ilişki yok ki canım. Yumurta ve sperm döllendikten sonra embriyodan biyopsi alınıyor ve belli bir genetik problem varsa o yönde inceleniyor.
Bence asıl sorun şu : PGT'de hangi bölge sorunlu ise o bölge inceleniyor. Eğer sorunlu bir bölge yoksa ya da tespit edemiyorsa nereyi inceleyecek ? Muhtemelen bütün kromozomlara tek tek bakacak
Dostum nerelerdesin ? Eski mesajlarda adını gördüm dün. Nerelerde acaba diye düşündüm ? Neler yapıyorsun ? Var mı gelişme..
Döllenme ile pgt arasında bir ilişki yok ki canım. Yumurta ve sperm döllendikten sonra embriyodan biyopsi alınıyor ve belli bir genetik problem varsa o yönde inceleniyor.
Cnm tam olarak ben anlatamadım sanırımyani pgt ye devamlayan boş gebeliktede gerek duyuluyor dur ben bi sorayım arkadaşıma yazarım yinee
Hitucim
HITUCI hayirdir
bazen olur öyle
git bi abdest al hem su hemde manevi olarak rahatlarsin
hava sicakmI
orucmusun
ay halin yakinmi
vallahi bende bilmiyorum canım neden olduğunu.
abdest aldım namazımı kıldım.biraz daha iyiyim ama hala birilerini parçalayasım var :)
adetim yakın değil.orucum.
birazdan alışverişe çıkcam alışveriş kadınlara hep iyi gelir :)) değilmi
Akasyacım,
Aslında ben de senin sonuçların abd den gelmiştir diye meraklanıp girdim foruma. mesajlara bakıyordum.
Bende bir değişiklik yok. Bahsetmiştim galiba. Kist vardı büyükçe. Çok şükür hap ile küçüldü tedbiren ikinci kutuya devam ettirdi dr. yakınlarda bitecek. önümüzdeki ay denemelere devam.
asıl gelişme sende olmalı? bişiler okudum az evvel mutasyon mevzusuyla ilgili. sanki haberler güzel???
neymiş, ne diyorlar şimdi?
hadi bakalim ins iyi gelir orucda etkiliyo diyom nolur beni konusturmayin beni esime kizima
kızın olduğunu bilmiyordum.
neden pgt yaptırıyorsun?
kızın sağlıklımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?