Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aminnn canım aminnn zor bir karar gerçekdenn annemde haklı bende haklıyımm Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.
Bende çok kararsız kaldım canım inanki artık deliricek durumdayım, yaptırsamda sonuç çıkana kadar ben 5,5 aylık olmuş oluorum zaten aldırmam o zaman off off ...
Ewet şimdi çok yaygın bilhassa arda bey bu konuda çok iyi ama işde o korku varyaa
İnşallah benimde temiz çıkar canım Rabbim bu defa üzmez beni

Canım bugün 11+6 oldu dengem bozuldu inanki artık bir yaptırıcam diorum bi yaptırmıycam diorum .
Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu versin ne diyim artık

canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal

cnmm hayır kandırılmıyorsunuzz.Şöyle açıklamasını yapıyım..Senn 3 kere boş gebeligin oldugu için pgt ye başvurmuştur doktorun yumurtayla spermin döllenmesindenki sorundan kaynaklanıyo boş gebelik .ve pgt yle bu engellenebiliyor cnmm muhakkak yaptr aynı sorunu arkadaşımda yaşıyordu 3 kere oda boş gebelik geçirdi. tüp bebek +pgt ile şuanda saglıklı bebegine hamile
Darısı sana inşallah cnm bnm..

canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal

Canım bak bende 3 kere boş gebelik geçirdim ve genetik test yapıldı kromozom testi ve bende translokasyon çıktı o yzden 3 kere tüp denedik ve PGT yaptık fakat genetik sorunun yok ise ne amaçla Pgt yapıo anlam veremedim.

Döllenme ile pgt arasında bir ilişki yok ki canım. Yumurta ve sperm döllendikten sonra embriyodan biyopsi alınıyor ve belli bir genetik problem varsa o yönde inceleniyor.

Döllenme ile pgt arasında bir ilişki yok ki canım. Yumurta ve sperm döllendikten sonra embriyodan biyopsi alınıyor ve belli bir genetik problem varsa o yönde inceleniyor.

Bence asıl sorun şu : PGT'de hangi bölge sorunlu ise o bölge inceleniyor. Eğer sorunlu bir bölge yoksa ya da tespit edemiyorsa nereyi inceleyecek ? Muhtemelen bütün kromozomlara tek tek bakacak

Bence asıl sorun şu : PGT'de hangi bölge sorunlu ise o bölge inceleniyor. Eğer sorunlu bir bölge yoksa ya da tespit edemiyorsa nereyi inceleyecek ? Muhtemelen bütün kromozomlara tek tek bakacak

İşte bizlerin embriyoları sorunumuza yönelik inceleniyor. Bunun yanında belli başlı 9 kromozoma istek dahilinde tüm kromozomlara bakılıyor. Boş gebelik döllenmeden kaynaklanıyorsa döllenme işleminden önce yumurtanın ve spermin kalitesine bakılmalı şeklinde düşünüyorum.

Dostum nerelerdesin ? Eski mesajlarda adını gördüm dün. Nerelerde acaba diye düşündüm ? Neler yapıyorsun ? Var mı gelişme..

Akasyacım,

Aslında ben de senin sonuçların abd den gelmiştir diye meraklanıp girdim foruma. mesajlara bakıyordum.
Bende bir değişiklik yok. Bahsetmiştim galiba. Kist vardı büyükçe. Çok şükür hap ile küçüldü tedbiren ikinci kutuya devam ettirdi dr. yakınlarda bitecek. önümüzdeki ay denemelere devam.

asıl gelişme sende olmalı? bişiler okudum az evvel mutasyon mevzusuyla ilgili. sanki haberler güzel???
neymiş, ne diyorlar şimdi?

Cnm tam olarak ben anlatamadım sanırımyani pgt ye devamlayan boş gebeliktede gerek duyuluyor dur ben bi sorayım arkadaşıma yazarım yinee

HITUCI hayirdir
bazen olur öyle
git bi abdest al hem su hemde manevi olarak rahatlarsin
hava sicakmI
orucmusun
ay halin yakinmi

vallahi bende bilmiyorum canım neden olduğunu.
abdest aldım namazımı kıldım.biraz daha iyiyim ama hala birilerini parçalayasım var :)
adetim yakın değil.orucum.
birazdan alışverişe çıkcam alışveriş kadınlara hep iyi gelir :)) değilmi

bende kafayi yiyecem
INSALLAH sagliklio bulunurda transfer olursa ne zaman ucak yolculugu yaparim
okudumda seckin transfer sonrasi evine dönmüs ucakla bide yurt disinda kaliyo sanirim hemde ikiz dogurdu

hadi bakalim ins iyi gelir orucda etkiliyo diyom nolur beni konusturmayin beni esime kizima

Canım inşallah kistin tamamen geçer ve normal yoldan sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın. Bizimi gibi PGT ve tüp bebek stresi çekmezsin..

Valla benim olay arap saçına döndü Amerika ilk test yapan yer aday mutasyon var ve "heterozigot" dedi. TR'de yapan yer aday mutasyon var ve "HOMOZİGOT" dedi. Amerika'da SET UP yapan laboratuvar ise aday mutasyon "YOK" dedi Set Up yapan yer aday mutasyonu görmediğinden mutasyon dizilimini yapamadı. Elimizde şu an aday mutasyonun SET UP'ı yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Zira adamlar ısrarla YOK diyorlar ve görmediğim birşeyin dizilimini yapamam diyor.

Gelinen noktada ilk test yapan Amerikadaki laboratuvara yazdık. Sonucunu teyit etmesini istedik. Ancak şu aşamada fazla seçeneğimiz kalmadı. Aday mutasyonu göz ardı edip işlemlere başlayacağız. Tabii ki doktorlar aday mutasyon varsa ve homozigot olursa bebekte kalırsa, neye sebep olacağını bilemiyorlar. Yüzde yüz net konuşamıyorlar. Anlayacağın PGT'de yaptırsam tereddütüm devam edecek...

kızın olduğunu bilmiyordum.
neden pgt yaptırıyorsun?
kızın sağlıklımı?

10 yasibnda bi kizm var teysezi cok sükür gayet sagliklibilmiyordum sorunumu
ilki düsüktüikincisi kizm oldu
testi 3.düsükten sonra yaptilar 6ile13 kromozomlar yer degistiriyomus dengeliymis
yine denemeye devam ettim ama hep düstüler bildigim 10 düsügüm var 3 de süpheli düsük var tahmin ediyom yas 38 bu arada hic kims4e beni bizi anlamiyor bitane var kapa ceneni der gibiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…