Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadecim, cok cok gecmiş olsun okurken cok korktum cok şükür bir sey yokmuş,gereksiz bir stres yasamıssın..Demek topiğimize bir prenses daha gelecek saglıkla gelsin insallah,masallah prensesine cnm:))

Akasyacıgım,bu testleri iyiyki yaptırmışssın umarım bişey cıkmasın ama bilmemiz gerekli bende yaptırmıstım üniversite hastanesinde..rahimde cökmeyi hiç duymadım canım ama riskli olsa dr söylerdi diye düşünüyorum..

sorma annem ne diller döküyo, sen gel el üstüne tutucaz iş yaptırmıcaz fln diye
içerde top oynar gibi tepinip duruyo, elbet vardır bi zamanı napalım bekliyoruz
Oooh anneannesi de gelmiş paşanın, bilse torunların ne kıymetli olduğunu bak nasıl da gelirdi:))

merhaba cayaz,ben suan atasehir memorılada tedavi goruyorum.. oradaki fiyatlar ilk denemelerde hastane 2000 euro alıyor sanırım,ilaçlarım 1500 tl civarında tuttu,pgt içinde kaç embriyo olursa olsun 1000 dolar alıyorlar.. ama hastaneye göre degişiyordur mutlaka..

Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diye ama kgercekciydi

Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diye ama kgercekciyd

Canim arkadaslarım ya bana çok destekte bulundunuz
Allah sizlerden razı olsun hepiniZ hakkınızı helal edin
Ne muradınız varsa Allah teZ vakitte siZleree nasip eylesin
Rabb iki cihandada yüzünüzü güldürsün

Akide CANIM yarın Opu varmış
Allah yardımcın olsun inşallah bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olur

Evet canım mattika da söylemiş. Hepsini yaptır bence. Güzelim ben internetten randevu aldım. Trombofili paneli için genetikten diğerleri için kadın doğumdan. Hiç ücret ödemedim. Rahimde çökmeyi hiç duymadım :26: Nur Hanım ne dedi?

Cayaz pgt fiyatları merkeze göre değişiyor. Kimi toplu para alırken kimi embriyo başına alıyor. Pgt'ye giren her embriyo için ücret ödüyorsun zaten sonuç ücret ödendikten sonra çıkıyor. Fish için 150 euro tüm kromozom analizi için 350 dolar alınıyor Memorial Şişli'de. Tedavi olacağın merkezle görüşmeni öneririm.

Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim

Çok heyecanlı İnşaallah en az 4 tane sağlıklı çıkacak...

Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Allah yardımcın olsun. Bol bol sağlıklı yumurtan olsun inşaallah...

Canım bilgi verdiğin için çok sağol. Şimdi Acıbadem'e mail attım. Sigorta ödüyor mu ne kadar tutacak rakam istedim. Çok yüksek değilse orada yaptırırım. Hastaneye gidip gelmek için izin almam gerekiyor. O da biraz sıkıntılı. Bakalım. Nur Hanım rahim çöküklüğünü göz ardı edeceğiz dedi. Başka bişey demedi. Siz korunuyordunuz dimi dedi. Evet dedim. İnternette okuduğuma göre rahimde problem olup hamile kalan doğum yapan çokmuş. BÜyük bir bozukluk varsa operasyonla düzeltiyorlarmış. Büyük olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Napalım. Herşey nasip tedaviye başlamadıkça hergün yeni birşeyler çıkıyor.

mervişim güzel haberlerle gel inşallah...

akide canım inşallah yumurta sayın çok iyi olur...

benim de 14. 45 te randevum var..........

merveden haber kaçta gelicek acaba, inş tranferini olur da gelir..

yarın son ben hala doğurmadım, sezeryan olmak istemiyorum:44:

Rica ederim tatlım. Tabi rahminde sorun olan çok kişi var, ameliyat oluyorlar. Ama seninki ameliyat gerektirmiyor büyük ihtimalle yoksa doktor söylerdi. Bu hafta başlıyorsun inşaallah

Güzel, hayırlı haberler inşaallah...

merveden haber kaçta gelicek acaba, inş tranferini olur da gelir..

yarın son ben hala doğurmadım, sezeryan olmak istemiyorum:44:

Canım hakkında hayırlısı olsun. Belki sezeryan olmak senin ve bebeğin için daha iyidir, normal sıkıntılıdır. Hangisi olursa olsun en güzel şekilde doğurman nasip olsun inşaallah...

merve ve akide inşallah yüzleriniz güler tedavileriniz olumlu sonuç verir Allah yardımcımız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Hastaneden karşılaşsanız amma süper olur yaa Seni ve kuzucuğu görmek Merve'ye moral olur.

Rica ederim tatlım. Tabi rahminde sorun olan çok kişi var, ameliyat oluyorlar. Ama seninki ameliyat gerektirmiyor büyük ihtimalle yoksa doktor söylerdi. Bu hafta başlıyorsun inşaallah ...

İncim bana şans dile. Bu hafta kısmetse başlayacağım. Tabii primerler yetişirse Primerler bugün gelecekti ama deneme sahfası var. O yüzden reglim haftasonuna kadar gelmesin diye dua ediyorum. Şu testleri sordum. 3 tane genetik için 750 TL dedi Şook oldum. Diğer testler 50 TL falan. Onları yaptıracağım. Ama trombofili paneli için Zeynep Kamile gitmem lazım. İncimm ya sayfayı bir türlü açamadım. Sen nereden randevu almıştın :26:

Bir de tedaviye başlarken ne kadar istiyorlar :26: Geri kalanı ne zaman ödememiz gerekiyor ? Ona göre ayarlayayım paramı. Hakkını helal et tatlım. Çok sordum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…