- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.841
Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.
İncim selam canım ;
Randevu fena değildi. Pıhtılaşma olduğunu düşündüğüm bir sürü test verdi. Ama emin değilim. "Tekrarlayan gebelik kayıpları " yazıyor test listesinde. Birincil testler başlığı altında Homosisteim, Antikar, Lupus, Protein C, S,vs vs bir sürü test var. Altta da Trombofili paneli var. Bunların hepsi pıhtılaşma ile mi ilgili acaba:26: Trombofili pıhtılaşma ile ilgili ama diğerlerini neden verdi bilmiyorum. Pıhtılaşmayı yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Diğerlerini yaptırman şart dedi.
İncim sen hastaneden randevu mu aldın ? Nasıl verdin kanı ? Ücreti ne kadardı ? Valla ben de galiba orada yaptıracağım. Bu testler özelde pahalıdır diye düşünüyorum.
Bir de rahimde çökme var dediAma gözardı edeceğiz dedi.Hiç duyanınız var mı ? riski nedir ? neden olur ? Gözardı edeceğiz ama sonra başıma bela olmasın diye çok korkuyorum.
Oooh anneannesi de gelmiş paşanın, bilse torunların ne kıymetli olduğunu bak nasıl da gelirdi:))sorma annem ne diller döküyo, sen gel el üstüne tutucaz iş yaptırmıcaz fln diye
içerde top oynar gibi tepinip duruyo, elbet vardır bi zamanı napalım bekliyoruz
Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
ya kızlar kafama takıldı ..
su pgt yontemınde nasıl fıyatlandırma yapıolar fısh yontemıne 150 dolar alıolarmıs da
dıgerıne galıba embrıyo basına 350 dolar dıye okudum
dıyelım kı saglıklı 4 tane embrıyo olustu her bırı ıcın mı alıolar yanı bu sıstem nasıl ılerlıyor benı aydınlatırsanız cok sevınıcem
tup bebege baslamadan once butun fıyatları cıkartmak ona gore butce hazırlamak ıstıorum
inş güzel haberi vericeksin canım yarın..Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş..Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bu arada ben hala doğurmadım :44::44:[/QUO
artık birşey kalmamış doğuma. her an sncı gelecek diye beklemek çok heyecanlı. bende hep bekledim ama bir türl sancı gelmedi ve tam 40 haftalıkken kontrole gittiğim gün sezeryan oldum. hayırlısı ne ise o olsun...
su pgt yontemınde nasıl fıyatlandırma yapıolar fısh yontemıne 150 dolar alıolarmıs da
dıyelım kı saglıklı 4 tane embrıyo olustu her bırı ıcın mı alıolar yanı bu sıstem nasıl ılerlıyor benı aydınlatırsanız cok sevınıcem
tup bebege baslamadan once butun fıyatları cıkartmak ona gore butce hazırlamak ıstıorum
mrb cayaz.ben bursa da başlayacağım tedaviye pgt istanbulda yapılacak. aynı merkeze iki farklı soruşumda bile farklı fiyat verdiler. en son. tüp bebek masrafı 3000 tl. ilaçları ben alacağım 1800 civarı tutuyor. pgt için istanbuldaki doktora 4500 tl göndereceğiz. burdaki merkeze ise 5 embriyoya kadar 1000 tl sonraki her 5 embriyo için 750 tl vereceğiz.
Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
ah bende bir o günlere gelebilsem. sürekli erteliyorlar tedavimi. en sonda kullandığım ilacı 7 gün daha fazla kullanacağımki geç adet olayım. malum şu lazer cihazı daha gelmemiş. o zamana kadar yine gelmezse başka bir merkezde yapacaklar biyopsi işini. bu arada transfer kurban bayramı öncesine geliyor. problem olur mu bilmiyorum. ist doktor tatile falan çıkar. yarın arayıp görüşeceğim.
İncim selam canım ;
Randevu fena değildi. Pıhtılaşma olduğunu düşündüğüm bir sürü test verdi. Ama emin değilim. "Tekrarlayan gebelik kayıpları " yazıyor test listesinde. Birincil testler başlığı altında Homosisteim, Antikar, Lupus, Protein C, S,vs vs bir sürü test var. Altta da Trombofili paneli var. Bunların hepsi pıhtılaşma ile mi ilgili acaba:26: Trombofili pıhtılaşma ile ilgili ama diğerlerini neden verdi bilmiyorum. Pıhtılaşmayı yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Diğerlerini yaptırman şart dedi.
İncim sen hastaneden randevu mu aldın ? Nasıl verdin kanı ? Ücreti ne kadardı ? Valla ben de galiba orada yaptıracağım. Bu testler özelde pahalıdır diye düşünüyorum.
Bir de rahimde çökme var dediAma gözardı edeceğiz dedi.Hiç duyanınız var mı ? riski nedir ? neden olur ? Gözardı edeceğiz ama sonra başıma bela olmasın diye çok korkuyorum.
Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Evet canım mattika da söylemiş. Hepsini yaptır bence. Güzelim ben internetten randevu aldım. Trombofili paneli için genetikten diğerleri için kadın doğumdan. Hiç ücret ödemedim. Rahimde çökmeyi hiç duymadım :26: Nur Hanım ne dedi?
Canım bilgi verdiğin için çok sağol. Şimdi Acıbadem'e mail attım. Sigorta ödüyor mu ne kadar tutacak rakam istedim. Çok yüksek değilse orada yaptırırım. Hastaneye gidip gelmek için izin almam gerekiyor. O da biraz sıkıntılı. Bakalım. Nur Hanım rahim çöküklüğünü göz ardı edeceğiz dedi. Başka bişey demedi. Siz korunuyordunuz dimi dedi. Evet dedim. İnternette okuduğuma göre rahimde problem olup hamile kalan doğum yapan çokmuş. BÜyük bir bozukluk varsa operasyonla düzeltiyorlarmış. Büyük olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Napalım. Herşey nasiptedaviye başlamadıkça hergün yeni birşeyler çıkıyor.
mervişim güzel haberlerle gel inşallah...
akide canım inşallah yumurta sayın çok iyi olur...
benim de 14. 45 te randevum var..........
merveden haber kaçta gelicek acaba, inş tranferini olur da gelir..
yarın son ben hala doğurmadım, sezeryan olmak istemiyorum:44:
Merveeee çatlattın meraktan
chnb canım hastanede karşılaşırsınız belki
mervişim güzel haberlerle gel inşallah...
akide canım inşallah yumurta sayın çok iyi olur...
benim de 14. 45 te randevum var..........
Rica ederim tatlım. Tabi rahminde sorun olan çok kişi var, ameliyat oluyorlar. Ama seninki ameliyat gerektirmiyor büyük ihtimalle yoksa doktor söylerdi. Bu hafta başlıyorsun inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?