Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ya, ayrı binalardayız(

Sağlık olsun

Hepiniz dualarımdasınız Akasyam
Hey maşallah fiyatlara bak MHRS Canım bu siteye gir, sağ tarafta randevu al butonu var, tıkla. Önce üye oluyorsun yeni üyeye tıklayarak sonra kimlik numaran ve şifrenle giriş yapıp randevu alıyorsun. Dene bakalım olacak mı. Bir şey olursa sor hemen.
Tedavinin ilk günü 500 euro alıyorlar. Kalanı da opu günü ödüyorsun. Pgt ücretini de transfere çağırdıkları gün veriyorsun. Ne demek güzelim helal olsun. Soracaksın tabi

kızlar merhaba hepinize,

gecmısı okuyamadım , merhaba demek ıstedim.

Mattikacım sanıyorum yarındı doğum.
sana hayırlı , sağlıklar içinde bir doğum diliyorum.
doğururken isimlerimizi çığırmayı unutma.
gerçi nicknamelerimizle söylersen nasıl olur bilemiyorum :)

Incicim sen nasılsın???
Hitucim, Akasyacım, Mervecim, Chnbcim sizler nasılsınız?
Hazade ile baya uzun konustuk facebookta bugun :)

Merhaba canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın?

Biz iyiyiz tatlım. Sen nasılsın ? Hadi tedaviye bekliyorum seni

Allah razı olsun canım. Girdim. Çok kolaymış randevu almak. Bakayım işten izin alabileceğim bir saat için randevu alayım. Valla sorma. 750 TL'yi duyunca şok oldum.

Akasyam şimdi baktım da senin için en erken 24 eylüle gün veriyor genetik birim için. Bugün al hemen bence.

canım işte her söylenene hemen moralini bozma, doğmadan bilinemiyo, insan gözü işte yanılıyo..
maşallah prensesine

iyi iyi cnm cok şükür sevindim

Hazade okuyumca yüreğim gümledi yemin ederim
Ama çok şükür bir sorun yokmuş canım benim
Prensesimiz geliyor desene

Yaa çok erken degilmi ,kuzuma süt kalmayacak şimdiden sütüm gelmeye başladı

bu arada ben hala doğurmadım :44::44:

Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim

Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diye ama kgercekciydi

Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diye ama kgercekciyd

Hazadeee neredesin

Kızlarrr canım arkadaşlarımmm hepinizden allah bin kere razı olsun hepiniz beni merak ettinizz Allahım hepinize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsinn ...
Mervemm hayırlı haberlerini bekliyorumm ...
İncimmm cepten aradım seni ama cebin kapalııı
Mattikacım heyecanla paşamızı bekliyorumm ...
Chnb hemen yaz doktordan çıkınca olurmu canım ...
Nazefse kuzum artık bezelerin harekete geçti korkma sütün yeter prensesimize
Akidecim Allah razı olsunnn Opun inşallah sağlıkla geçicek canım benim dualarım seninle ...
laveque canım benimmm herzaman dualarım seninle biliosunnn
Akasyammm canım ewet Mina hanım aksiyonlu biri öldük öldük dirildik cnm bir bilsen
Delikız kuzumm artık bıdıkları sallaaaa cinsiyetlerini göstersinler yaa ....
Resimler çok güzel dimi seninde öle olucak allahın izniyleeee

Bugün görümcemin opusu oldu ,aysun hanımda.16 tane yumurta toplanmış,bakalım kaç tanesi saglıklı çıkacak..Allahım onunla beraber tüm tedavi olanlarn yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün.

CHNB çok gelmiyor sütümde biraz tedirgin oldum ister istemez artık sıkmıyorum gögüslerimi,mattika erken doguma sebep veriyor dedi korkuyorum canım
Maşallah sende 30 haftaya girceksinnn mattikadan sonra senn dogumunu bekliycez sonra sırada ben varım

Yumurta sayısı süper canım Allah yardımcısı olsun inşallah

Canım allah biliyo yaaa ,senn hamile haberini almayı çoook istiyorummm, rabbim yardımcın olsunnn canım arkadaşım..

Hazadem telefonuma bazen bir şeyler oluyor. Açık olsa da karşı tarafa kapalı görünüyor. Kendine getireyim ararım seni

Akasya canım ben kromozom testleriyle birlikte yaptırdığım için sonuç 1 ayda çıkar demişlerdi ama raporu alınca üzerindeki sonuç tarihinde 1 haftada çıktığını gördüm.

Nazefsa görümcenin Allah yardımcısı olsun bol bol sağlıklı yumurtaları olsun inşaallah...

Kızlar Mattika görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…