- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.861
merveden haber kaçta gelicek acaba, inş tranferini olur da gelir..
yarın son ben hala doğurmadım, sezeryan olmak istemiyorum:44:
Canım ya, ayrı binalardayız(
İncim bana şans dile. Bu hafta kısmetse başlayacağım. Tabii primerler yetişirsePrimerler bugün gelecekti ama deneme sahfası var. O yüzden reglim haftasonuna kadar gelmesin diye dua ediyorum. Şu testleri sordum. 3 tane genetik için 750 TL dedi Şook oldum. Diğer testler 50 TL falan. Onları yaptıracağım. Ama trombofili paneli için Zeynep Kamile gitmem lazım. İncimm ya sayfayı bir türlü açamadım. Sen nereden randevu almıştın :26:
Bir de tedaviye başlarken ne kadar istiyorlar :26: Geri kalanı ne zaman ödememiz gerekiyor ? Ona göre ayarlayayım paramı. Hakkını helal et tatlım. Çok sordum sana
kızlar merhaba hepinize,
gecmısı okuyamadım , merhaba demek ıstedim.
Mattikacım sanıyorum yarındı doğum.
sana hayırlı , sağlıklar içinde bir doğum diliyorum.
doğururken isimlerimizi çığırmayı unutma.
gerçi nicknamelerimizle söylersen nasıl olur bilemiyorum :)
Incicim sen nasılsın???
Hitucim, Akasyacım, Mervecim, Chnbcim sizler nasılsınız?
Hazade ile baya uzun konustuk facebookta bugun :)
kızlar merhaba hepinize,
Incicim sen nasılsın???
Sağlık olsun
Hepiniz dualarımdasınız Akasyam
Hey maşallah fiyatlara bakMHRS Canım bu siteye gir, sağ tarafta randevu al butonu var, tıkla. Önce üye oluyorsun yeni üyeye tıklayarak sonra kimlik numaran ve şifrenle giriş yapıp randevu alıyorsun. Dene bakalım olacak mı. Bir şey olursa sor hemen.
Tedavinin ilk günü 500 euro alıyorlar. Kalanı da opu günü ödüyorsun. Pgt ücretini de transfere çağırdıkları gün veriyorsun. Ne demek güzelim helal olsun. Soracaksın tabi
Merhaba canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın?
Merhaba canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın?
sagol canım
iyiyim ben de ne olsun
kaşınıyorum yavaştan ben de ...
canım işte her söylenene hemen moralini bozma, doğmadan bilinemiyo, insan gözü işte yanılıyo..
maşallah prensesine
iyi iyi cnm cok şükür sevindim
Hazade okuyumca yüreğim gümledi yemin ederim
Ama çok şükür bir sorun yokmuş canım benim
Prensesimiz geliyor desene
Kızlar herkes iyi görünüyor maşalllahhhhh
Bizde bugün çok gezdik kocişle yorulduk
2hafta sonraya şeker yüklemesi için randevu aldım,birde bebege ekokardiyografi çekecekler,kalpteki kireçlenmeden dolayı.
İnşallah bişey çıkmaz kuzumda..
Bide bişey daha söliycem gögüslerimden süt gibi birşey geliyor ama çok açık renkli,sıkmıyorum bende.
Önemli bişeymidir kızlar yoksa normalmi artık gelmesi?
RABBİM İKİnize de ikişer ikişer versin inş.
benimki kesin değil inş. haftaya cumartesi kesinleşecek diyorum ayrıntılıda
çünkü doktorlara belli olmaz göz yanılması olabilir
ayyy çok şekerler yaaa
inş. benim hamsiler de böyle şeker olur
karnım iyice gerilmeye başladı gitgide büyüyorlar ve ben gitgide şişiyorum
kasıklarımda hafiften ağrı değil de gerginlik var
sanırım kendilerine yer açıyorlar
eskisi kada rahat yürüyemiyorum bi gerginlik var hep karnımda
yavaştan yavaştan ağırlaşmaya başladığımın sinyalleri sanırım bunlar
Hazadem çok şükür. Allah'ım yaa bu doktorlar insanın kalbine indirecekler.Her gördüklerini hemen söylüyorlar Hadi gözümüz aydın. Mina aksiyonlu bir fıstık olacak. Sürprizleri sevecek demek. Yesin onu teyzesi
Oyy oyyy.. Acaba bizim de böyle olur mu... Ahh ahhhh
Evet şekerim. İkizler yola çıktı:13:Artık annesi de biraz heyecanlansın yani. Lütfen Mervişim benim heyecanımın birazını sen al bana senin sakinliğinden ver. Dengeleyelim kuzum..
Selam canım. Hoşgeldin. Arada yaz bize. Buraya yazarak da insan rahatlıyor.Benim tedavim kısmetse 21 eylül gibi başlayacak..
İncim selam canım ;
Randevu fena değildi. Pıhtılaşma olduğunu düşündüğüm bir sürü test verdi. Ama emin değilim. "Tekrarlayan gebelik kayıpları " yazıyor test listesinde. Birincil testler başlığı altında Homosisteim, Antikar, Lupus, Protein C, S,vs vs bir sürü test var. Altta da Trombofili paneli var. Bunların hepsi pıhtılaşma ile mi ilgili acaba:26: Trombofili pıhtılaşma ile ilgili ama diğerlerini neden verdi bilmiyorum. Pıhtılaşmayı yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Diğerlerini yaptırman şart dedi.
İncim sen hastaneden randevu mu aldın ? Nasıl verdin kanı ? Ücreti ne kadardı ? Valla ben de galiba orada yaptıracağım. Bu testler özelde pahalıdır diye düşünüyorum.
Bir de rahimde çökme var dediAma gözardı edeceğiz dedi.Hiç duyanınız var mı ? riski nedir ? neden olur ? Gözardı edeceğiz ama sonra başıma bela olmasın diye çok korkuyorum.
Yaa çok erken degilmi ,kuzuma süt kalmayacak şimdiden sütüm gelmeye başladı
bu arada ben hala doğurmadım :44::44:
Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
Hazadecim, cok cok gecmiş olsun okurken cok korktum cok şükür bir sey yokmuş,gereksiz bir stres yasamıssın..Demek topiğimize bir prenses daha gelecek saglıkla gelsin insallah,masallah prensesine cnm:))
Akasyacıgım,bu testleri iyiyki yaptırmışssın umarım bişey cıkmasın ama bilmemiz gerekli bende yaptırmıstım üniversite hastanesinde..rahimde cökmeyi hiç duymadım canım ama riskli olsa dr söylerdi diye düşünüyorum..
Oooh anneannesi de gelmiş paşanın, bilse torunların ne kıymetli olduğunu bak nasıl da gelirdi:))
Kızlar bu arada yarın opum var,,artık heyecanlanmaya basladımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diyeama kgercekciydi
Gunduz biraz uyumuştum rüyamda 3 buçuk tane sağlıklı embriyo çıktığını gördüm doktora sordum bu 3 U anlamımda buçukta meyin nesi diyeama kgercekciyd
Canim arkadaslarım ya bana çok destekte bulundunuz
Allah sizlerden razı olsun hepiniZ hakkınızı helal edin
Ne muradınız varsa Allah teZ vakitte siZleree nasip eylesin
Rabb iki cihandada yüzünüzü güldürsün
Hazadeee neredesin
kızlar merhaba hepinize,
Incicim sen nasılsın???
Akasyam şimdi baktım da senin için en erken 24 eylüle gün veriyor genetik birim için. Bugün al hemen bence.
Bugün görümcemin opusu oldu ,aysun hanımda.16 tane yumurta toplanmış,bakalım kaç tanesi saglıklı çıkacak..Allahım onunla beraber tüm tedavi olanlarn yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün.
CHNB çok gelmiyor sütümde biraz tedirgin oldum ister istemez artık sıkmıyorum gögüslerimi,mattika erken doguma sebep veriyor dedi korkuyorum canım
Maşallah sende 30 haftaya girceksinnn mattikadan sonra senn dogumunu bekliycez sonra sırada ben varım
Yumurta sayısı süper canımAllah yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?