Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım allah biliyo yaaa ,senn hamile haberini almayı çoook istiyorummm, rabbim yardımcın olsunnn canım arkadaşım..

Sagoollll kuzucummmm inşallahh rabbim sana daha çok saglıklı yumurta nasip eder..

Canım benim Allah razı olsun. Buradaki tüm arkadaşlarımdan binlerce kere Allah razı olsun. Hepinizin güzel dileklerini ,dualarını hissediyorum. Ben de hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum. Hep söylüyorum. İyi ki burası var. Burası sayesinde ben çok faydalı bilgiler öğrendim. Bir sürü dostum oldu. Burası olmasaydı huniyi takıp gezerdim herhalde Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Aminnnn...

Sagol canımmm benmmm rabbim sizede biran önce güzel haberler almayı nasip etsin

Canım allah biliyo yaaa ,senn hamile haberini almayı çoook istiyorummm, rabbim yardımcın olsunnn canım arkadaşım..
Bendeeee bendeeee çok istiyorummmm ...
Allahımmm dualarımızı kabul et ne olursunnnnn
Hazadem telefonuma bazen bir şeyler oluyor. Açık olsa da karşı tarafa kapalı görünüyor. Kendine getireyim ararım seni
Kızlar Mattika görünmüyor

Tamam canım vallahi büyüyü bozup arayayım dedim ama yine olmadı :)))
Ay ewet Mattika doğuma girdiiii ...
Allahım sağlıkla yawrusunu kucagına alsın inşallahhhhhh

Kızlar mattika doğuma mı girdi :26: Allah'ım yardımcısı olsun.. Paşamız sağlıkla gelsin inşallah Çok duygusal ya... Tuhaf duygular valla...

Merveeeeee hadi gel artııııkkk

Kızlar mattika doğuma mı girdi :26: Allah'ım yardımcısı olsun.. Paşamız sağlıkla gelsin inşallah Çok duygusal ya... Tuhaf duygular valla...

Merveeeeee hadi gel artııııkkk

Bilmiyoruz canım Uzun süre gelmeyince merak ettik. Paşası inadı bırakmıştır umarım

Akidecim opun guzel guzel gecsin insallah . Umarim yanlıs bır seyler yazmıyorumdur , hızlıca okumaya calıstım :)

Nazefsacım 16 yumurta muhtesem... Umuyorum hersey istediği şekilde yürür.

Mervecim 3.5tan 4 diyelim biz İnsallah !!!!

kızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii

ben doğuma gidersem yazıcam size inş, hastanede kablosuz varmış, tlfndan girerim.

hepinize çok tşk ederim dualarınız için, ben inanıyorum kolay sağlıklı bi doğumum olucak, dua ediyorum ama zamanı benim elimde değil işte..

merveden haber yok mu:26:
chnb randevun nasıldı, nasılmış paşa?

Tamam canım İnşaallah öyle olacak...

Merve çatlattı bizi

kızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii
Bende duaya başlamıştım yaa

Vallahi yazmazsan çatlarızz cnm zatennn aman haa unutma bizziii

Kızıllar hastanedeyim transferim oldu telden giriyorum
Ama bı sorun var %50 sağlıklı olma ihtimali varmış yani pgt min bı anlamı kalmadı
Kaderden katılmıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…