Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy canım sorma yaaa. Nedir valla bu terslikler anlamadım gitti Sonu iyi olsun inşallah. Ya ben bu ay için çok motive olmuştum. İşyerinde 15 günlük izin girdim. Eşim izin alacaktı. Annem gelecek. Herşeyi planlamıştım. Böyle olunca insan üzülüyor. Regl erken gelmeseydi yetişirdi. Hep geç kalan şey bu sefer erken geleceği tuttu Yarın öğlene doğru arayıp bilgi verecek. Eğer primer testleri biterse başlayabilirsiniz diyecek. 3. günü gidiliyorsa başlarım belki.. Nasip artık.

Cnm sagol insallah yaa..Senin transferin kaçtaydı ki inamıyorum ikimizde oradamıydık acaba??benim opu saat 13,30 daydı 15,00 gibi hastaneden cıktım..sen kacta oradaydın?ben narkozdan ve aclıktan baygın balık gibiydim dusunemedim paso yattım (ordaysan ne ıyı olurdu görüşseydik moral olurduk birbirimize,ben 4 numaradaydım..dısarıya cok dikkat edemedim ama 2 kişi yuruyordu sanırım,keşke sorsaymışın çok isterdim görüşelim diye..

Ee tabi olur CANIM ben 3.gunu başlamıştım
Bizim plan yapmamızLa degildi MEvlam yapmış bütün planları
Kaderimiz anne karnına düştügümüz an belliydi
Hayırlısı olsun hiçbirşey de ısrarcı olmayı sevmiyorum ben

güle güle giyin eskin canim bende tr den 3adet pijama aldim bayagi hoslar ucuzluga denk geldi kaliteli ve güzel

Canım benmde günde 1 kere oluyor,rahat olayım o zaman..magnezyumu doktoruma söylerim yazsın bari.

anladım canım içimi rahatlattınız valla sağolun kızlarrrr

cok cook tesekkur ederim cnm:)) insallah sende tedaviye baslayacakmıssın hayırlısı olsun.. gecmişe bir sünger cekıp yenı umutlarla heyacanlarla baslarsın insallah ve bu son olur bebişine kavusursun dualarımız seninle olacak hepimiz aynı zor surecteyiz ve Allah hepimize anne olma mucizesini yasatsın cnm..

Ayy CANIM kesin karşılaştık biz varya bizi 2 bucukta aldılar oraya
Embriyolog aradı mı bugün

en son cümleme güldün demi
napiyim ya cocuk diye diye neleri unuttuk bu aralar parfümlere taktim halada takili simdide kirmizi seylerevallah kudurdum ha

Hoşgeldin hametimm,
Vallahi öle bende bilirim insan eşinden uzaklaşıo dedigin gibi bir görev gibi gelio insana Allahın izniyle inşallah sende kısa zamanda Hamileyim dersinnn

Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..

Akasyacığim bence senin bu ay olacak 3.gunde de tedaviye baslıyorlar haberin olsun..yarın zaten sonuçlar geliyormus kan testleri tedavideyken de oluyor zaten onlar hamiş kalınca önemli..

cnm biz birkez kan verdik,hiç bilmiyorum..ama siz yinede verin herkesin farklı durumu tabii..

bu ne demek ya cok enteresan..ah cnm ya sen cok stres yasamıssındır(
mervecim bence ac hastaneye sor pgt kim yaptı,hangi yöntemle yapıldı dıye..cünkü ya volkan baltacı yapıyor yada şişli memorıal gidiyor birdaha ona göre degerlendirirsin..cünkü fish tekniği sadece sendeki mevcut sorunu tarıyor,baska sorunlara bakmıyor..belkide seninki arrayle yapılmıştır..

Güle güle saglıkla kullan insallah chnbciğim,insallah bebişinin kıyafetlerini gönlüne göre alacaksın cnm:))

Laveque hayırlı uğurlu olsun CANIM bu son olsun imsallah vaZgecmemen çok guzel
Neden öyle oldu anlayamadık galiba hata yapıldı ama yapacak birşeyi yok bekliyoruz test gunünü umut hala var

umut var tabi ki canım ... ben sadece merak ettim neden bu sekılde oldu dıye.
sen bu arada genartta mı denemıstın canım?

cok cok tesekkur ederım ben de. mucızem ıcın dua edecegım . hepımız ınsallah kavusuruz saglıkla hayallerımıze.

Akasya'cım ,

Aynur Hanım ıyı bırı bence.
Sen doktorda ne gıbı ozellıkler arıyorsun onu bılmıyorum , ben cok dıdıklemıyorum.
bence gayet duzgun ve bılgılı.
Nur Hanımla tanısmadım hıc ama bılıyorum cok sevenı ve vazgecemeyenı oldugunu.
Ama bana kalırsa sadece Nur Hanımı beklemekse , ben senın yerınde olsam beklemezdım .
Tabıı senın ıcıne nasıl sınecek o onemlı.

Ayy CANIM kesin karşılaştık biz varya bizi 2 bucukta aldılar oraya
Embriyolog aradı mı bugün

inanmıyorum tuhhh cünkü bende oradaydımmm o saatte,çıkarken elbise vardı üzerimde krem lila karışık çiçekli:))napalım daha güzel günlerde karsılasalım insallah cnm..
ben ama senin durumuna üzüldüm benim de ilk tedavimde böyle seyler söylediler onu hatırladım biliyorum cok zor gerçi bende hiç saglıklı yok demişlerdi de aglamaktan odadan cıkamamıstım hatta embrıyolag kızda cok uzuldu duygulandı o da aglamıştı( boşver bunları güzel düşünücez tamam mı annelerin tutunucaklar ikizlerin inşalllah cnm benim:))

LaVe CANIM 7 embriyo gitmişti
Digerleri ağır derecede sağlıksız olduğu için atılmış
İki embriyo transfer edildi incelenEmedi yazıyordu inceleme esnasında hücrelerde bölünme olduğu için dendi
Yok ben Memorial de yaptırdım Atasehirde

6sını attılar bu 1 taneyı de bolunuyor dıye ınceleyemedıler ...
anladım...
umarım canım duzgundur bu embryo ve sana mucızenı getırır

ama pgd nıye yaptırıyoruz o zaman dedırtıyor bu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…