Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci
dediğin gibi belki tutunması engelliycek bir durum vardır
rahim ile ilgili 2 kez rahil filmi çekildi histereskopi yapıldı
pıhtılaşma testleri
herşey
sadece cd 56 yapılmadı bildiğim
bağışıklıkla ilgiliymiş aramızda yaptıran varmı bilmiyorum
onu istiycem bu kez doktordan
ben de varsa bir sorun bulunurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum

cd 56'yı okumuştum bir yerde. Vücudun embriyoyu yabancı bir madde olarak algılanmasına sebep oluyormuş.

s.a dün gece bayagi yazdim gitmedi silindi sinir oldum yattimözür canlarim
yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne

Doktorun ücreti bayağı pahalıymış. İndirim yaparlar ama mutlaka. İnş yoğun bakıma gerek kalmaz canım. Ne kadar fazla

evet canım yoğun bakım çok. sgk geçen yer de bakmak elin altında olsun diye...

canım geçmiş olsun baksınlar mademmm

:))) en iyisi canım düşünmeden denemek:))

Nazefsa canım su rahimin serumuymuş bol su iç diyor dr ler... bir de sola yat kasılma olunca diyorlar...

Ever CANIM digerleri çok ağır derecede sağlıksız çıkmış onları atmışlar zaten
Bizde şaşırdık esimle çok şükür gecti iyiyiz dün geceden beri dua edip duruyoruz
Çok zor bu isler belkide embriyolog hatasiydi ama basıma geldi vardır budada bir hayir

Laveque hayırlı uğurlu olsun CANIM bu son olsun imsallah vaZgecmemen çok guzel
Neden öyle oldu anlayamadık galiba hata yapıldı ama yapacak birşeyi yok bekliyoruz test gunünü umut hala var

Mattika normalde eskiler normal doğur der, senin kayganan niye öyle yapıyor ya?

benim dün kesin sezaryen dedi dr...

hazade kuzum nasılsın?
maksat karışmak olsun işte

kromozom analizi yaptırırken mi tekrar istediler? bize de söylemişlerdi test aşamasında sorun oluşursa sizden tekrar kan isteriz diye. öyle bişeydir heralde.

Tamam canım deniycem.Belki doktora giderim belki magnezyum verir..
rahim kasılmaları normal canım, ama sık ve düzenli olmaması lazım. öyle arada bir olur. ayaklarını sıcak tut.
magnezyum hem kramplara hem rahimdeki erken kasılmalara iyi geliyo.
benim kasıklarım geriliyodu alt tarafı kasılıyodu galiba rahimin magnezyum iyi gelmişti

Canım primerler gelmiş ama çalışıp çalışmadığını denemeleri gerekiyor. Yarın öğlene doğru haber veririm dedi. Ama o saatten sonra randevu alıp yetişebilir miyim bilmiyorum. Sen ne zaman deneyeceksin ? Bir de bayramda Aynur Hanım varmış. Sen memnun muydun ? Ben Nur Hanım'a alışkınım ve onunla devam etmek isterim ama tedaviyi daha fazla geciktirmek de istemiyorum. Büyük ihtimal bayram seyran deneyeceğim..

Evet canım sancılı oldu. İnşallah tedaviden önce çektiğim bu sıkıntı tedavide yerini rahatlamaya bırakır. Zira bu stres bile beni çok yordu. Boşver acele etme canım. Paşa iyi olsun da doğacak elbette. Orada kalacak hali yok.

HAMETİM çok yaşa emi Biraz yüzüm güldü. Bayılıyorum senin bu içten tepkilerine.. Gelecek bebeğin merak etme.. Allah yardım edecek inşallah

DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo

Tamam canım deniycem.Belki doktora giderim belki magnezyum verir..

canım ben magnezyum pozitive kullanıyorum yatarken iyi geldi bana arada olması normal düzenli olmasın yeter ki...

canım ben hiç sevmedim embriyoloğu adam bana telefonda sizin translokasyon vardı diyor yok diyorum mozaikti eşim... Adam daha ne için yaptığını bilmiyor...

kaynana psikolojisi sanırım...

Akasya CANIM regl olmuşun heyecanlandim yarın mı kesinleşecek bu prime ısı
CANIM ertelenirsese üzülme bana baksana bı kist çıktı bı Guatr çıktı şimdide bu yaşadıkCa daha neler göreceZ hayırlısı

Ay çok Güldüm yas hey allahım sapsal ya resmen bı daha yaptırmam bende bu kadar basit
Beni kaybettiler onlar üzülsün

DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo

Bu haldeyim canım...

bugün netten gecelik ve pijama takımı sipariş etmiştim geldi çok güzeller. özellikle pijama takımı...çok sevindim... şimdi yatmasaydım gidip kendim göre göre alırdım tabi...

Mattika CANIM ya hamilelik takvimin bile bitmiş kendini iptal etmiş
Kaynanana gelince bosVer neler yasadım neler ben
Hala gecen aramış sorun ne çabuk söyleyin benden saklamayın diyo
Sanane be kadın derdi senimi gerdi aman sallamıyorum hasbAm

Ay ay aman güle güle giyin ablam
Ne renk pembeDir inşallah benim bütün kıyafetleriM pembe

Kendi gelemedi ya kurtlar kaynıyor durumu yani kendi geride kaldı
Mattika'niN da annesi geldi ya dürterler şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…