Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akide CANIM Fish yöntemi ile incelendi yani sadece
2-7 Nolu kromozomlara bakıldı cvs yöntemi senin için gerekli değil dedi arzu hanım
Ve ben bunu hastane yönetiminde ileteceğim
Handan hanım bana ya düşer bebeklerin Yada aMNiyo yaparız özürlüYse alınır diyo
Deli oldum zaten pgt bosuna mı var yani
Ay CANIM ya bendede krem rengi gömlek pembe etek pembe eşarp vardi
Başka zaman görüşürüz inşallah

6sını attılar bu 1 taneyı de bolunuyor dıye ınceleyemedıler ...
anladım...
umarım canım duzgundur bu embryo ve sana mucızenı getırır

ama pgd nıye yaptırıyoruz o zaman dedırtıyor bu olan

Evet CANIM o sekilde sence bunda enbriyologun hatası varmiDir
Olan oldu artık kaderDen kacilmiyo ne yapalım
Belkide tutar sağlıklı olur bebegim

Evet CANIM o sekilde sence bunda enbriyologun hatası varmiDir
Olan oldu artık kaderDen kacilmiyo ne yapalım
Belkide tutar sağlıklı olur bebegim

benım de 1 tane embryom ıncelenememıstı daha dogrusu sonuc vermemıstı.
sonra tekrar inceledıler.
bana sonuc vermedı demıslerdı.
neden sonuc vermedıgını bılmıyorum.
embryologun hatası var mıdır bılemıyorum .
dedıgın gıbı olan olmus ama sen yıne de sordun mu bunun neden boyle oldugunu .
veya sonra tekrar ınceleme sansları yokmuymus acaba??

Akide CANIM bide hani siyah kut saçlı bir hemşire vardi ya
Belki gormussundir zayıf minyon tıpLi ona nasıl sınır oldum
Biz karar verme asamasindaydik gelmiş bana ne somurtuyorsun diyo
Sanki çok Kotu Bişey mı olmuş diyo
Ne münasebet ya bunu yaşamayan anlamıyor demekki

Akasyacığim bence senin bu ay olacak 3.gunde de tedaviye baslıyorlar haberin olsun..yarın zaten sonuçlar geliyormus kan testleri tedavideyken de oluyor zaten onlar hamiş kalınca önemli..

Canım genetik testte primer dedikleri birşey kullanıyorlar. Onlar Amerika'dan geldi ancak test edilmesi lazımmış. Yarın öğlene doğru net cevap gelecek. Başlayabilirsin derse 3. gün için alırım. Olmazsa da nasip diyeceğiz..

Anladım canım. Aynur Hanım ile ilgili Memorial topiğinde sanki bir iki olumsuzluk çalınmıştı kulağıma.. Tabii herkesin fikri başka. İnsan alıştığı doktoru tercih ediyor ama kasıma bekleyemem galiba. Bayram seyran başlarız artık. Hastanede de acaba in cin top mu oynar Bayramda benim gibi deliler hariç kim gelicek Bu arada senin başlamana da çoook sevindim. REgl ne zaman kısmetse ?

Bence de pgt niye yaptırıyoruz,, bunu Cem Bey le Konus oranın basındaki adam o yada genetikçi kimse onu arayadabilirsin o sana söyler bir hata mı var yoksa sundan dolayı diye,bir açıklama iste telefon bile acabilirsin bunu net bir sekilde bilmek senin hakkın sonucta yani ..
insanlara ne kadar kolay geliyor ya düser ya aldırırız demek bunu bizler yasıyoruz ahhh ahhh...

Bize hiç öyle bir şey söylemediler hatta genetik incelemenden gelen embriyo listesini istedik vermediler
Artık is isten gecti ikiside transfer edildi mevlam büyüktür
Bı daha gitmem ama tedavi için sadece güleryüz yetmiyo

Deee get manyak bir de seninle uğraşmayayım deseydin. Hey Allam.. Sağlıkçı olmuşlar, tüp bebek merkezinde çalışıyorlar insan psikolojisinden bihaberler.. Senin yerinde olsam bu durumu e-mail ile hastaneye bildirirdim. Yaşadığım tüm olumsuzlukları yazardım. Gerekirse önlem alsınlar.

evet onlara ne ki??
sen somurtmussun dunyanın sonu mu kı?
kımsenın bızı anlamasını bekleyemem, yasamayan anlayamaz kı zaten.
ama bıraz daha özenli davranabilirler değil mi?

ben okuduğumu hatırlamıyorum bir olumsuzluk.
bir de ben Memoriala ekip olarak bakıyorum, yanlış yapıyorsam duzeltın beni.
acaba ben de mi Nur Hanim'a gitsem ?
değişiklik olsun diye yanlış anlamayın

ah be güzelim bizi ancak biz anlarız ,,zayıfca kut saclı bir kız evet leyla gıbı bısey zaten boylemı yaklasılır..keske biz konusabılseymişiz seninle..benimde opuma hanadn hnm girmiş beni uyutmuslar bilmiyodum zaten heralde o nöbetçi falandı.. birtek cem bey gittim hep ben orada iyi bir dr.

Ay Akasyam CANIM ya güldürdün beni
Valla sakın olması daha iyi biz hep sabahın ilk randevusunu alıp giderdik esimle daha rahat oluyo
Bizim gibi nice hastalar var CANIM ya tek olacağını sanmiyorum

rapor vermediler mi sana embryoların genetik sonuclarının yazdığı?
olmaz ama öyle şey olur mu??iste raporunu , sen pgd yaptırdın , ve sonucunu gormuyorsun.
hangı kromozomlarda ne sorun cıktıgını sana gostermelerı gerek.
sadece 2 ve 7 ye bakmamıslardır fısh ıle.
onun yanında 7-8 tane daha kromozoma bakıyorlar

bu arada şişli memorial ile ataşehir memorial tamamıyle farklı yerler mi?

Canımcım Nur Hanım çok iyi biri. Çok pozitif. Benim elektriğim tuttu. Ama Aynur Hanım'ı görmedim. Belki onu görsem aa ne kadar iyi biriymiş diyeceğim. Evet ekip olarak çalışıyorlar. Nasipse doktor farketmez. Olay tamamen psikolojik. Yoksa zatn muayenelere çeşitli doktorlar giriyor. Opu'yu başka bir kişi yapıyor. Vs vs . Bu sefer sen de ben de güleceğiz inşallah Çok ağldık yeter garii dimi

Hehe Akasyam bugün bomba gibisin bebeğim
Senin sayende iyi güldüm bugün Allah razı olsun senden
Yazacağım zaten o kadar para verip emek verip sonrada bu sacmaliklar

yetti gari ya yetme mi??????

Evet LAve vermediler esim ısrarla istedi
Tedavi özet raporu istedik onuda vermediler
Nasıl olsa teste geldiginizzaman veririz dediler
Tabi ikisi farklı yerde biri And yakasında öbürü karşıda
Benim gittiğim hastane Kadıköy tarafında iste

olurda önümüzdeki aya kalırsa da bayramda zaten dr lar oluyor, belki nur hnm da olur belli olmuyor onların sagı solu..zaten ilaç dozu vs kararlar semra hnm dan geciyor ama umarım sevdiğin dr olur o da iyi hissttiriyor tabi ki..

bu arada Merve anans ve kabak cekirdeği yemeliyiz haberin ola:))
yuzumüz gülücek insallah hepimizin kızlar ben kaçıyorum,şimdilik hoscakalın:)))

önemli olan pgt kızlar
o embriyonun, oradan alınan hücrenin kıymetini bilen
dürüst allah korkusu olan insanlar çıkarsın allahım karşımıza ki
içimiz rahat olsun ve yapılan işten emin olalım
pgt mi yapan embriyolog öyle demişti bana
ben bunun okulunu okudum kaç sene
o hücrenin ne olduğunu o kadar biliyorum ki tekrar tekrar bakıyorum emin olmak için
çünkü akşam başımı yastığa koyduğumda uyuyabilmem için vicdanımın rahat olması gerekir
insan hayatı ellerimizde demişti

Hehe Akasyam bugün bomba gibisin bebeğim
Senin sayende iyi güldüm bugün Allah razı olsun senden
Yazacağım zaten o kadar para verip emek verip sonrada bu sacmaliklar

Valla sormayın. Bugün çok eksik çalışıyoruz. Burası çıldırmış gibi. Ben de zaten reglim. Sinirlerim gergin. Kafayı yedim. Buradakileri de fırçalıyorum durmadan

Kızlar amma kaynatmışsınız. Embriyologların, hemşirelerin, doktorların kulakları bayağı bir çınlamıştır

Merve canım pgt raporunu size vermek zorundalar. Ne demek test için geldiğinizde alırsınız. Belki testi başka yerde yaptıracaksın. Hemşireye de sinir oldum. Lafı yapıştırsaydın suratına Bence hastaneyi ara ve genetiği kim yaptıysa görüş. Her şeyi bilmek senin hakkın.

Akasyacım sakin sakin :) Aynur Hanım da çok sevecen biri. Benim transferimi yapmıştı bir kez de muayeneme girmişti. İçin rahat olsun.

Chnb canım güle güle kullan aldıklarını :)

Hametcim süpersin :)

Akide canım aradın mı hastaneyi? Kaç embriyon oluşmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…