- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.081
inci
dediğin gibi belki tutunması engelliycek bir durum vardır
rahim ile ilgili 2 kez rahil filmi çekildi histereskopi yapıldı
pıhtılaşma testleri
herşey
sadece cd 56 yapılmadı bildiğim
bağışıklıkla ilgiliymiş aramızda yaptıran varmı bilmiyorum
onu istiycem bu kez doktordan
ben de varsa bir sorun bulunurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum
cd 56 neki acaba bende yaptırmadım sendemi düşük yapıyorsun?
maksat karışmak olsun işte
kromozom analizi yaptırırken mi tekrar istediler? bize de söylemişlerdi test aşamasında sorun oluşursa sizden tekrar kan isteriz diye. öyle bişeydir heralde.
rahim kasılmaları normal canım, ama sık ve düzenli olmaması lazım. öyle arada bir olur. ayaklarını sıcak tut.
magnezyum hem kramplara hem rahimdeki erken kasılmalara iyi geliyo.
benim kasıklarım geriliyodu alt tarafı kasılıyodu galiba rahimin magnezyum iyi gelmişti
Bağışıklıkla ilgili bir test canım. Suskunada'da tutunamama problemi var. Doktoruna danış istersen.
haklısın aslında bağışıklık sistemiyle ilgili testler yapıldı ama bunu ilk defa duydum...
güle güle giyin eskin canim bende tr den 3adet pijama aldim bayagi hoslar ucuzluga denk geldi kaliteli ve güzel
Canım benmde günde 1 kere oluyor,rahat olayım o zaman..magnezyumu doktoruma söylerim yazsın bari.
anladım canım içimi rahatlattınız valla sağolun kızlarrrr
Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..
Akasyacığim bence senin bu ay olacak 3.gunde de tedaviye baslıyorlar haberin olsun..yarın zaten sonuçlar geliyormus kan testleri tedavideyken de oluyor zaten onlar hamiş kalınca önemli..
cnm biz birkez kan verdik,hiç bilmiyorum..ama siz yinede verin herkesin farklı durumu tabii..
bu ne demek ya cok enteresan..ah cnm ya sen cok stres yasamıssındır(
mervecim bence ac hastaneye sor pgt kim yaptı,hangi yöntemle yapıldı dıye..cünkü ya volkan baltacı yapıyor yada şişli memorıal gidiyor birdaha ona göre degerlendirirsin..cünkü fish tekniği sadece sendeki mevcut sorunu tarıyor,baska sorunlara bakmıyor..belkide seninki arrayle yapılmıştır..
Güle güle saglıkla kullan insallah chnbciğim,insallah bebişinin kıyafetlerini gönlüne göre alacaksın cnm:))
Canım genetik testte primer dedikleri birşey kullanıyorlar. Onlar Amerika'dan geldi ancak test edilmesi lazımmış. Yarın öğlene doğru net cevap gelecek. Başlayabilirsin derse 3. gün için alırım. Olmazsa da nasip diyeceğiz..
Anladım canım. Aynur Hanım ile ilgili Memorial topiğinde sanki bir iki olumsuzluk çalınmıştı kulağıma.. Tabii herkesin fikri başka. İnsan alıştığı doktoru tercih ediyor ama kasıma bekleyemem galiba. Bayram seyran başlarız artık. Hastanede de acaba in cin top mu oynarBayramda benim gibi deliler hariç kim gelicek Bu arada senin başlamana da çoook sevindim. REgl ne zaman kısmetse ?
Bence de pgt niye yaptırıyoruz,, bunu Cem Bey le Konus oranın basındaki adam o yada genetikçi kimse onu arayadabilirsin o sana söyler bir hata mı var yoksa sundan dolayı diye,bir açıklama iste telefon bile acabilirsin bunu net bir sekilde bilmek senin hakkın sonucta yani ..
insanlara ne kadar kolay geliyor ya düser ya aldırırız demek bunu bizler yasıyoruz ahhh ahhh...
Bize hiç öyle bir şey söylemediler hatta genetik incelemenden gelen embriyo listesini istedik vermediler
Artık is isten gecti ikiside transfer edildi mevlam büyüktür
Bı daha gitmem ama tedavi için sadece güleryüz yetmiyo
Deee get manyak bir de seninle uğraşmayayım deseydin. Hey Allam.. Sağlıkçı olmuşlar, tüp bebek merkezinde çalışıyorlar insan psikolojisinden bihaberler.. Senin yerinde olsam bu durumu e-mail ile hastaneye bildirirdim. Yaşadığım tüm olumsuzlukları yazardım. Gerekirse önlem alsınlar.
ah be güzelim bizi ancak biz anlarız ,,zayıfca kut saclı bir kız evet leyla gıbı bısey zaten boylemı yaklasılır..keske biz konusabılseymişiz seninle..benimde opuma hanadn hnm girmiş beni uyutmuslar bilmiyodum zaten heralde o nöbetçi falandı.. birtek cem bey gittim hep ben orada iyi bir dr.
yetti gari ya yetme mi??????
önemli olan pgt kızlar
o embriyonun, oradan alınan hücrenin kıymetini bilen
dürüst allah korkusu olan insanlar çıkarsın allahım karşımıza ki
içimiz rahat olsun ve yapılan işten emin olalım
pgt mi yapan embriyolog öyle demişti bana
ben bunun okulunu okudum kaç sene
o hücrenin ne olduğunu o kadar biliyorum ki tekrar tekrar bakıyorum emin olmak için
çünkü akşam başımı yastığa koyduğumda uyuyabilmem için vicdanımın rahat olması gerekir
insan hayatı ellerimizde demişti
Kızlar amma kaynatmışsınız. Embriyologların, hemşirelerin, doktorların kulakları bayağı bir çınlamıştır
Merve canım pgt raporunu size vermek zorundalar. Ne demek test için geldiğinizde alırsınız. Belki testi başka yerde yaptıracaksın. Hemşireye de sinir oldum. Lafı yapıştırsaydın suratınaBence hastaneyi ara ve genetiği kim yaptıysa görüş. Her şeyi bilmek senin hakkın.
Akasyacım sakin sakin :) Aynur Hanım da çok sevecen biri. Benim transferimi yapmıştı bir kez de muayeneme girmişti. İçin rahat olsun.
Chnb canım güle güle kullan aldıklarını :)
Hametcim süpersin :)
Akide canım aradın mı hastaneyi? Kaç embriyon oluşmuş?
Merve mesajlarını okudukça deliye döndüm resmenBu nasıl bir yaklaşım bu nasıl bir ilgisizliktir
EN başta o rapor olayına fena takıldım. Ne demek vermemek ya. Göstermediler mi peki? Diğer embriyolar için sağlıksız demişler de hani nerede bunun belgesi? Hangi kromozomlarda sorun çıkmış, bunu bilmek senin hakkın. Lütfen ara şu hastaneyi ve genetikçiyle görüş. Fıtık oldum
Canım benimkinde her embriyonun durumu ne yazılmıştı...
canım bence konuş kim olacak semra hanım ilgilenebilecek mi sorun olsa. çok para gerekli ilgi olmazsa bence ertele 1 ay...
kız gülmekten bebiş oynadı:)) bence de memorialin şikayet sayfasına yazsın dönüyorlar telefonla...
Canım benimkinde her embriyonun durumu ne yazılmıştı...
O hemşirelere o kadar söyledim hadi sıkıştım altıma edecem diye
O kadar lakaytlardıki kaç defa söyledim en sonunda hadi olacaksa olsun dedim transfer
Ben şöyle bir şey gördüm parayı aldık işimiz bitti nasıl olsa gibi davrandılar
BU işler bu kadar basit değil
Mattika CANIM ya hamilelik takvimin bile bitmiş kendini iptal etmiş
Kaynanana gelince bosVer neler yasadım neler ben
Hala gecen aramış sorun ne çabuk söyleyin benden saklamayın diyo
Sanane be kadın derdi senimi gerdi aman sallamıyorum hasbAm
aynen canım sen bu kaynana işini çözmüşsünKendi gelemedi ya kurtlar kaynıyor durumu yani kendi geride kaldı
Mattika'niN da annesi geldi ya dürterler şimdi onu
doğumda fln bi laf etsin cvbını vericem susmakla olmuyoher dürtene bakmiyacan kulak asmiyacan
rahmetlik kaynanama kendimi savununca gelinin ..... cikti diyodu
susarsan iyisin
aynen canım sen bu kaynana işini çözmüşsünAnnem geldi ya derdi o.
Doğumda fln bi laf etsin cvbını vericem susmakla olmuyo
O hemşirelere o kadar söyledim hadi sıkıştım altıma edecem diye
O kadar lakaytlardıki kaç defa söyledim en sonunda hadi olacaksa olsun dedim transfer
Ben şöyle bir şey gördüm parayı aldık işimiz bitti nasıl olsa gibi davrandılar
BU işler bu kadar basit değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?