Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merve mesajlarını okudukça deliye döndüm resmen Bu nasıl bir yaklaşım bu nasıl bir ilgisizliktir
EN başta o rapor olayına fena takıldım. Ne demek vermemek ya. Göstermediler mi peki? Diğer embriyolar için sağlıksız demişler de hani nerede bunun belgesi? Hangi kromozomlarda sorun çıkmış, bunu bilmek senin hakkın. Lütfen ara şu hastaneyi ve genetikçiyle görüş. Fıtık oldum

cd 56 neki acaba bende yaptırmadım sendemi düşük yapıyorsun?

evet mattika canım sende bebeğini tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah...doğumda aklına gelirsek bizleride unutma dua et bizler için...

güle güle giyin eskin canim bende tr den 3adet pijama aldim bayagi hoslar ucuzluga denk geldi kaliteli ve güzel

Sağ ol canım yine de görerek almak en iyisi...

Canım benmde günde 1 kere oluyor,rahat olayım o zaman..magnezyumu doktoruma söylerim yazsın bari.

anladım canım içimi rahatlattınız valla sağolun kızlarrrr

Sen de sağ ol tatlım. Delikız girmedi bir daha görüştün mü?

canım ben şişliden cumhur beyle görüştüm bana ataşehir bize yaptırmıyor demişti...

Fishte 7-8 embriyoya bakıyorlar... 13, 18, 21 downa ve birkaç taneye daha...

sağ ol canım hoşuma gitti....

canım bence konuş kim olacak semra hanım ilgilenebilecek mi sorun olsa. çok para gerekli ilgi olmazsa bence ertele 1 ay...

senin pgt yi kim yapacak? ben de ataşehirde yaptırmıştım ama volkan bey yapmıştı... volkan beye ulaşmak zor ve telde de anlatmıştım insan rahat soramıyor...

Canım bana vermişlerdi...

kız gülmekten bebiş oynadı:)) bence de memorialin şikayet sayfasına yazsın dönüyorlar telefonla...

benim opuma serkan bey girmişti ben çok beğendim bir kez gördüm sonra hataya geldiler hemen hatırladı doğal kaldım dedim çok sevindi...

yetti gari ya yetme mi??????

Amin ne iyi embriyologmuş...

Sağ ol canım...

Canım benimkinde her embriyonun durumu ne yazılmıştı...

Bayrama kalırsa tabii soracağım canım. Öncelikle Cumhur Bey'e sorarım. PGT yapılırken o olmazsa oluyor mu vs vs . Nur Hanım'a sorarım. Ertele derlerse kasıma kalır. Hayırlısı. Hehehe paşacık gülsün biraz Valla Mervişim iyi dayanmış. Ben çok fevriyim. Eşim beni sakinleştiriyor. Daha geçen gün bir genetik tanı merkezini hem telefon ile hem de e-mail ile öyle kötü fırçaladım ki .. Aptallar. Bir arkadaş raporumu göndermişti. Orada çalışan biri. Bakıp dediler ki ; gelsin görüşelim. Defalarca aradım bir türlü randevu vermiyor. Bugün dolu, yarın ara, üçte ara.. İki üç kelime genetik danışma alacağım haaa.. Ben kendimde bulmadım. Onlar beni aradılar. Neyse baktım böyle böyle.. Dedim ya siz bedavaya mı geleceğimi zannettiniz ? Arkadaş rapor gönderdi diye beni beleşçi mi sandınız Ben dedim bu uğurda dünya kadar para harcamışım. Sizin 200 TL hadi taş çatlasın 500 TL danışmanlık ücretinizi mi ödeyemeyeceğim. Biz de dedim hizmet sektöründeyiz. Verdim veriştirdim. Ohh rahatladım Geri dönüp yorum bile yapamamışlar.

Valla bacılar vermediler ısrarla istedik
Handan hanım geldi konuşmaya elinde bir kağıt vardı
Embriyo listesiydi trizomi felan yazıyodum gördüm
Bi bakayım dedim arkasına sakladı kağıdı işkillendim iyice
Kendisini hemşire sanıp Cem beyle görüşmek istiyorum dedim
Hem öyle sanmasam bile benim hakkım değilmi başka bir doktorla istişare yapmak
Arzu hanımla görüşmeye gideceğiz hepsini söyleyeceğim bu yapılanların
Hemde o listeyi alıp gelecem

O hemşirelere o kadar söyledim hadi sıkıştım altıma edecem diye
O kadar lakaytlardıki kaç defa söyledim en sonunda hadi olacaksa olsun dedim transfer
Ben şöyle bir şey gördüm parayı aldık işimiz bitti nasıl olsa gibi davrandılar
BU işler bu kadar basit değil

Akasya
sor canım sor. Ne ciddiyetsizler ya... paranla rezillik çekiyorsun...

mervişim yalnız sözle kalma bence şikayet bölümüne yaz nette. hemen dönüyorlar o zaman. niye saklıyorlar ki? bir şey yoksa da insanın aklında şüphe kalıyor...

Hakkaten paranla rezil olmak diye buna denir. Dünya standartlarında !!!! merkez açmışsın. Ama çalışanlarının bir şeyden haberi yok. Sanki gelen hastalar zeka özürlü ya da ne bileyim çocuk. Davranışlara bakk yaaa.. Çookkk kızdım. Ama bu böyle kalmamalı Merve. Doktorunla konuş. Şikayetlerini de gerekirse internette dile getir. Şikayet var com var. Orayı herkes okuyor.

Kendi gelemedi ya kurtlar kaynıyor durumu yani kendi geride kaldı
Mattika'niN da annesi geldi ya dürterler şimdi onu
aynen canım sen bu kaynana işini çözmüşsün annem geldi ya derdi o.

her dürtene bakmiyacan kulak asmiyacan
rahmetlik kaynanama kendimi savununca gelinin ..... cikti diyodu
susarsan iyisin
doğumda fln bi laf etsin cvbını vericem susmakla olmuyo

merve ben de olsam yıkardım ortalığı ne demek raporu saklamak:26:
ama ortalığı yıkmakla da bişey değişmiyo işte, ısrarcı olmamanı da anlıyorum
inş sağlıklı ikizlerin olucak..

merve canım transferin hayırlı olsun,inşallah pozitif sonuç alırsın ve bir daha bu merkezlerle uğraşmak zorunda kalmazsın

lavegue tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı...

akasya tedavin yetişirse erteleme,dr önemli ama ilaçları kullanan sen,yumoşları büyüten ilaçlar,dr olayına takılma fazla,hayırlısı ne ise o olsun,erteledikçe stres olacaksın çünkü...

mattika hala doğmamış bebek....

delikız rahatsızlanmış,ben de seni hatırlamıştım ama görmemişsin mesajımı aşkolsun arayacağım seni...

suskunada seninle aynı durumda gibiyiz,sayı iyi,kalite iyi deniyor,3 defadır 2 embriyo transfer ediliyor,ama hep negatif....

chnb cicilerin hayırlı olsun bu arada,kaç gün kaldı doğuma?

hazade bebek sürpriz yapmış,kızmış,sağlıkla inşallah...

inci sen nasılsın?editörlük yapıyormuşsun,bilmiyordum,süper:)

kızlar kendinize iyi bakın,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,beni de unutmayın dualarınızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…