- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.101
Endoskopi çektirdinmi canım nie yanıo acaba :18:Ufff midem fena yanıyor
iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.
hazadeciğim demek kız. hayırlı olsun canım. senin başka çocuğun yok değil mi.
Endoskopi çektirdinmi canım nie yanıo acaba :18:
Ewet cnm kızmış Allahım gönlüme göre verdi inşallah sağlıkla gelir..
Sen nasılsın n zaman başlıycaksın hayırlısıyla tedaviyee
Turkuaz cnm nasılsınnn özledik seniii gelmiosun eskisi gibii
hayırlı olsun akasya,çok bekledin,inşallah rabbim yardımcın olsun,doktora takılma,önemli olan sensin,inşallah güzel güzel yumoşların olur,rahat ol,stres yapmaKızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
hayırlı olsun akasya,çok bekledin,inşallah rabbim yardımcın olsun,doktora takılma,önemli olan sensin,inşallah güzel güzel yumoşların olur,rahat ol,stres yapma
nazefsa,çok geçmiş olsun,
Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?
Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa
geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.
hayırlı olsun akasya,çok bekledin,inşallah rabbim yardımcın olsun,doktora takılma,önemli olan sensin,inşallah güzel güzel yumoşların olur,rahat ol,stres yapma
nazefsa,çok geçmiş olsun,
Canmmm bol bol dua edicem sanaaaallah yardımcın olsunnnn..
[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?
geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.
Evet canım ilk denemem. Sağolasın. İnşallah devamında senin tedavi haberini bekliyoruz.
Selam kızlar
Akasyam canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sağlıklı yumoşların olsun inşCumhur Bey'den net cevap geldi başlayacağına göre. Yarın gidersen bir de pazar günü çağırırlar ondan sonra Nur Hanım geliyor zaten.
trkuaz sağol canım iyiyim şükür. Evet bir dönem editörlük yapmıştım şimdi evden devam ediyorum :)
tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hazadem bilmiyorum niye yanıyorEndoskopiden tırsıyorum
Randevundan güzel haberlerle gel inş
nazefsa çok geçmiş olsun
İncim çok sağol kader arkadaşım.Evet sabah aradı. Başlayabilirsin dedi. Hemen randevu aldım. Aynur Hanım'ı istedim. Bir dahakine pazar çağırırlarsa sorun yok. Zaten cuma izne ayrılıyorum. İşten izin almak zor oluyor..
cd 56 neki acaba bende yaptırmadım sendemi düşük yapıyorsun?
iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.
akasyacağım ne olacak bizim bu tedavi karmaşası. sinir oluyor insan. inşallah sonu güzel olur.
delikız geçmiş olsun. kendine dikkat et. bende iki embriyo istiyorum ama hemde korkuyorum. ben oğlum için hastanedeyken bir kadın üçüz doğurmuştu. normal olmuş. sadece bebeklerinden biri bir gece yoğun bakımda yattı. ertesi gün bebeklerini alıp gitti. inşallah allahın izniyle sende sağlıkla doğuacaksın bebeklerini.
merveciğim transferin hayırlı olsun. artık olan olmuş yapacak birşey yok. allah bunca emeği çabayı boşa çıkarmaz. sağlıkla bebeklerini sana bağışlar. sizin problemde bebeğin özürlü olarak doğma ihtimali var mı. yoksa düşük mü oluyor.
chnb demek sürekli yatıyorsun. çok zor olmalı. ben taransferden sonra bir kaç gün yatayım diye düşünüyorum ama çok zor geliyor bana. her şey bebeişlerimiz için. allah kolaylık versin. pijamalarını güle güle giy canım.
inci sen ne yapıyorsun? bu gidişle ben seninle başlayacağım galiba tedaviye.
merhaba lavegue sen topikte eskisin galiba. ben yenilerdenim. ne zaman başlayacaksın tedaviye. ben ekimin 3 ü gibi başlayacağım.
mattika allah hayırlısını versin. ama çok istiyorsunya inşallah normal doğurursun. sonra da bize sancıların nasıl olduğunu anlatırsın. benim artık normal doğum imkanım yok.
hazadeciğim demek kız. hayırlı olsun canım. senin başka çocuğun yok değil mi.
Akasyacım hadi hayırlısı olsun. Karar vermiş olmana sevindim. Iyi de yaptın , gecıktırmenın manası yok.Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
Hadi hayırlısı cnm inşallahhh 1 senede yapıcagın son boya olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...iyim canım sağol. bugün oğlumu abim ve anneme bırakıp dışarı çıkacağım biraz. tedavi öncesi saçımı boyatmak istiyorum. malum eğer hamilelik olursa sonra boyatamam. ekimin 2-3 ü gibi adet olacağım. aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye.
Ewet baen görüorum seni yazmıosun :)hazade iyiyim canım sen nasılsın?geelmiyorum ama takipteyim hepinizi:)
okuyorum sürekli ama benim okuduğum saatlerde kimse olmuyor,
randevun varmış bugün,bebiş kızmış,ne güzel....sen neler yapıyorsun?
Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa
selam kızlar
tedavide olanlar çoğaldı
sizin adınıza çok seviniyorum
bu kararı almak bile çok önemli
ekim ayında da bol bol hamile haberi gelir inşallah
Canım aşk olsun ya neler neler yaşadık biz endoskopidenmi korkucazz dirayetki ol kuzum benimmmSelam kızlar
hazadem bilmiyorum niye yanıyorEndoskopiden tırsıyorum
Randevundan güzel haberlerle gel inş(
Selam canım.
Evet güzel haberi önce Merve'den sonra Akasya'dan sonra Laveque'den sonra da Tuliprosa'dan alacağız inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?