Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Incim hemen terminolojiyi çizdin arkadaşım!!!!! süpersin valla ...

Hic sorasım yok artık biliyor musun İncim ?? Ne bir sey sormak ne de bir şey ogrenmek istiyorum

Lave canı 26'sında burdaysan görüşürüz diye düşünüyorum. Ne dersin ? Denk gelirse görüşelim. Belki İncim ve Hazade de gelir.

Merhaba Herkese kılzar ,
12 yıllık evliyim . 2 kez tüp bebek denemem oldu . 1. denemem baştan negatifti 2. denemem pozitif fakat 11. hafta bebeğimin kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar (
maddi olarak çok yıprandığım için kürtajı devlet hastanesinde yaptırmak zorun da kaldım . ama blinçsiz olduğumuz için bebek için genetik merkezi daha önceden ayarlamamız gerekiyormuş onu yapamadık . yanlızca patalojiye gönderdiler onda da kalbi neden durduğu belli olur mu bilmiyorum . daha çok yeniyim dinlenme süreci olacak önümde fakat ben şimdiden kendime bir yol çizmek istiyorum . böyle ortada hiç bir şey yapmadan içimdeki acı hafiflemiyor . PGT yöntemi ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz bir yer varmı . bu yöntem sadece genetiği bozuk olanlaramı yapılıyor bir de fiyatlarla ilgili olarak bana bilgi verebilir misiniz rica etsem ((

Lave canı 26'sında burdaysan görüşürüz diye düşünüyorum. Ne dersin ? Denk gelirse görüşelim. Belki İncim ve Hazade de gelir.

gecıkmezse regl 26sı orada olurum ama o gece kalır ertesı gun donerız

sonra da artık belkı bır kac takıp Izmırde olur sonra son 4-5 gun gelırız.
onu doktorla konusacagım

ama bu sefer bulusalım be kızlar
fırsat bu fırsat valla

Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma

doğurmadığım bir günden daha selam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda yawruna kavuşursun ...
Nerede oturuosun ona göre bilgilendirelim seni??
kromozom testi yaptınızmı neden tüpe yönlendirdiler sizi

Mattikaaa neredesin, ses ver

Kızlar delikızla görüşeniniz var mı?

Canım benimde aklımda delikız,büyük bi ihtimal dinleniyordur izinli yaa.Girmesse ben ararım haber veririm size.
Mattika nerde acaba bende meraklandım

Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma
Ewet cnm sorma hepimiz öleyiz maleseff
Benide bir üşüme tutuo bir terleme menapozlu kadınlara döndüm vallahi

Ay Allahım hayırlısıyla doğursaydınn hepimiz rahatlasaydık ya

Selam kızlar

tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

sağol inci. hepimize inşallah.

Paşa inadı da bir başka oluyormuş
Geç olsun da güç olmasın inş canım.
Topikteki herkes bu sene sağlıklı doğumlar yapsın da yeni bir topik açıp uykusuz gecelerimizi konuşalım inş

canım istanbul Bostancıdayım ben . eşimin hareketli sperm sayısı çok az . bende de pko var . çeşitli tedaviler gördük iğne ilaç ama cevap alamadık en son tüp bebek dediler 2 kez yaptırdık . 2. de tam yüzümüz güldü çok şükür derken onuda erkenden kaybettim . şimdi genetik test kendimizde yaptırmak istiyoruz ama ben bunları tedavi gördüğüm yerde değilde develette bir yerde yaptırmak istiyorum . Yeditepede tedavi görmüştüm doktorumu çok beğeniyorum başarılı bir doktor fakat onlar PGT yapmıyorlar sanırım . Birde bu kromozom testini devlette nerede yaptırabiliriz hiç bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…