Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ilk muayene benim 1 saat 20 dakika sürmüştü. önce tüm hikayeyi dinliyor notlar alıyor tüm tahlillere bakıyor. sonra vajinal ve karından bakıyor. sonra tekrar başka odaya alıyor konuşuyor ilaçları söylüyor sen sorunu soruyorsun....

sonrakiler o kadar sürmüyor ama 2o dakika yarım saatten az da olmuyordu benim...

benim ilkinde volkan baltacıyı da aradı yanımızda...

Himm anladım ama sıkılırım ben içerde 1.5 saat
Ama tabi o paraya az bile :27: 330 liracik :)

delikız oğluşuna maşallah.ezdirmesin kızın kendini:)

merviş bulantı bitti mi?

yazık garibim oğlandan fırsat bulamıyor ki
annesi gibi zayıf olacak sanırım
ben de 2,750 doğmuşum :1:
oğlan da babası gibi olacak galiba boylu poslu :1:
ahh içerde olsam durumu eşitleyeceğim de müdahele edemiyorum ki :1:

Resmen lime lime dökülüyorum anam bu ne dayak yemiş gibiyim
Dinleneyim biraz
Dayak dedimde gecen uykulu uykulu esimi bi dövüyorum
Bi yumruk atıyorum ama nasıl hirslanmisim ciddi ciddi vuruyorum Adama
Gulom ne oluyo dur vurma gözünü seveyim diyo oda :9:
Galiba o söylediklerinin etkisinde kalmışım rüyama girmiş Hehe :1:

Mattika maşallah subhanallah çok tatlı oğluşun...:nazar:
sağol canım, sen de Arda nın yeni fotoğraflarından koy

inş. mattika inş.
tek doğumda o kadar gittyse bende bişey kalmaz belki :1:
senin oğlun yiğenime çok benziyor
özellikle doğduktan bi süre sonra koyduğun varya
kız güzeli maş.:nazar:

yiğenimi de hep kız sanarlardı :1:

yok o zaman sizin burçlarınız yanlış ya da yükseleniniz başak :1:
tşk ederiz teyzesi:16:
canım büyüyordur sanırım. gözünde çapak da oldu. silip damla damlatıyoruz az önce anne sütü damlattım büyük oğlan da süt geçirdi... nasıl gazlı mı?

içelim canım.. ben senin adını merak ediyorum özelden yazar mısın bir ara?
Barışta da oldu çapak, damlayla geçti, arada oluyo yine sütü bi deneyeyim ben de. yazayım canım
büyümez mi maşallah kilosu da iyi doğdu, kocaman olmuştur şimdiye:nazar:

Himm anladım ama sıkılırım ben içerde 1.5 saat
Ama tabi o paraya az bile :27: 330 liracik :)

canım çok şükür helal olsun bebişime kavuştum ya. benim sağlık sigortası vardı o yüzden 132 tl veriyordum hem 15 gün kontrole giriyor bir 132 verip 15 gün sonra vermedim...

chnb Arda Bey doçent değil miydi? Prof muayene ücreti o kadar Şişli'de. Onun neden öyle?

canım 320 idi 330 mu olmuş. doçent evet canım...

yazık garibim oğlandan fırsat bulamıyor ki
annesi gibi zayıf olacak sanırım
ben de 2,750 doğmuşum :1:
oğlan da babası gibi olacak galiba boylu poslu :1:
ahh içerde olsam durumu eşitleyeceğim de müdahele edemiyorum ki :1:

sağlıklı olsun da önemli değil canım. ilk gördüğümde neler hissettim bilemezsin 10 da 1. her yerine baktım oğlumun ... dr sendrom filan yok deyene dek içimde şüphe vardı şükür Alllahıma...

Ana biz daha adresi bilmiyoruz inşallah kolay bir yerdedir bizim ki sahlanmasin sonra :1:

çok kolay canım koşuyoluunda...

sağol canım, sen de Arda nın yeni fotoğraflarından koy

tşk ederiz teyzesi:16:

Barışta da oldu çapak, damlayla geçti, arada oluyo yine sütü bi deneyeyim ben de. yazayım canım
büyümez mi maşallah kilosu da iyi doğdu, kocaman olmuştur şimdiye:nazar:

canım kızlar gelince koysunlar ben anlamıyorum o işlerden...:))

Anne sütünü günde 1 kez damlatabilirmişiz hemşire dedi. antibiyotik özeliği var fazlası zarar dedi. ben damlatmıştım birden çok çapak oldu ve geçti. sanırım temizledi...

canım yanakları filan zayıf boyu uzun. pek tombik olmadı görünüşte. kemiği ağır galiba...

Canım bir dene :)
Aradım senin için veee bilgi aldım ;

ptesi,çarşamba ve cuma günleri çalışıo ....
ptesi 14:30 -18:30
çarşamba 10:00-18:00
cuma 10:00-14:30
muayene ücreti 330.00-tl
Bugün randevu almak istersen eger ancak 12.12.2012 verio canım, saat 15:00 ....

Artık sen düşün,

1.040 gr dedi canım Oluş hanım,
Bir görsen sanki kucagımdaydı ya mucize teyzesi mucizeee

Ayyyy nazım bende öleyim yaaaa sondamı taksak ne yapsak yaaa

Oooo hazademmm :53: İşimiz zor. Ama ben mutlaka 1 kere gidip görüşeceğim. Eğer onunla devam edersem her gittiğimde 15 gün sonrası için randevu almak istediğimi söylerim. Belki içerden ayarlanabiliyordur. :26: Çünkü ben ayda bir değil 15'te bir gitmeliyim. Hatta Allah korusun bir sıkıntı olduğunda bir şekilde beni görmesini isterim. Sanırım bunları açıkça konuşmalıyım.

şu diyet konusunda protein ağırlıklı ve düzenli beslenince bebek de besleniyo, yani dr bana öyle demişti.
okadar dikkat ettim ama tosun olmadı oğlum.
kiloları ben aldım. hele son 3 haftada aldığım kilo şok edicek düzeydeydi.
8-10 kilo kadar verdim düşünün hala bi sürü fazlam var.
bu işler bünye meselesi, delikız şanslısın. ikizlerle kilo almamak allahın lütfu.
benim 30 haftalık halimle fotoğraflarım var zayıfım daha, son 2 ay hamileye benzemişim.

Canım benim ete karşı bir tiksintim oldu. Eskiden de pek sevmezdim ama şimdi kokusuna çok zor tahammül ediyorum. Hele ki işyerindeki etleri hçi yiyemiyorum. Zaten o yüzden kan değerlerim düşük çıktı.:25: Bundan sonra kendimi zorlayacağım.

kızlar geçmişe bakamadım dalış yaptım..

herkes iyidir umarım.

Mattika oğlanı sormuşsun şimdilik iyi. Sanki büyümüyor geliyor bana... Senin nasıl Ahmet barışın?

şimdi az geçmişe bakayım...:10:

Hoşgeldin canım.. Bebiş nasıl ? Ayy gelelim de mis cennet kokusunu duyalım onun. Moralimiz yerine gelsin :16:

Nalan Cosgun canım kadının adı ...
Bakın ben bunları aldım kızlar almak isteyen baksın çok güzell
Eki Görüntüle 559464 Eki Görüntüle 559472 Eki Görüntüle 559471 Eki Görüntüle 559470 Eki Görüntüle 559469 Eki Görüntüle 559468 Eki Görüntüle 559466 Eki Görüntüle 559465 Eki Görüntüle 559473

Patikler 10 tl bere patik 25 tl her beden ve renkde yapıo bence bakın ben çok memnun kaldım kızlar ...

Hazadem yaaa kızım olursa alırım. Ya sen oğluş diyorsun.. :ssz: Hani oğlanlara :26:

Birkaç sayfa okudum geçmişi yaramazlık yok. :nazar:

Hazade maşallah suphanallah koca kız olmuş gelinim....:16: Babaya ben de benzettim.

Akasya ben her gittiğimde 2 hafta sonraya randevu aldım. Arda bey değişik vakalarla ilgilenmeyi seviyor senden bahsedince de ilgisini çekti. Ben bir görüşmeni isterim. Dr işi çok farklı kimiyle uyuşuyoruz kimiyle olmuyor... randevu işini istersen konuşurum...

sizi gidi şişli hatunlar sizi:)

Canım randevuyu doktordan çıkarken alabiliyor musun ? Yoksa illa ki çağrı merkezinden mi :26: Bu arada ben halukarda kendisine gideceğim. Özel vakalara özel ilgili göstermesi beni de cezbetti. Ben zor bir hastayım. Zor hastalarla uğraşmayı seven, araştırıcı , irdeleyici bir doktora ihtiyacım var. Zaten çok seçeneğim yok. Ya Arda Bey ya Cihangir Bey. Ama eşim evime yakın bir yer olmasını daha çok tercih ediyor. Hafta içi olması işim için biraz sıkıntı ama izin alırım artık.

kızlar bu sene işe dönmicem ben, ücretsiz izin alcam. ev hanımıyım yani:1:
arkadaşlarım hep çalışıyo, hava da soğudu parka insek, evde otur otur bi hoş oldum, ruhum daraldı:37:
gelin çay içelim:27:

Süper olurdu canım. Sen gel Nesrin'de beraber içelim :16:

chnb hoşgeldin canım. İyi misin?

Akasyam seninle aynı burçtanız ve ben de inanılmaz pimpirikliyim :1: Nur Hanım bile alıştı bu halime :1: Ne olur sanki biraz rahat olsak ama yok illa takacak bir şeyler buluyoruz :52:

mattika ben seve seve gelirim :1: Ufaklığı bir güzel mıncıklarım :1:

İncim tevekkeli değil sana kanım çok ısındı :1: Biz çok benziyoruz birbirimize. Sakin, inatçı.. pimpirikli.. Belki de gerçek aslanlar böyledir :9: Senin doğum tarihi ayın kaçı :26:

Burçlar doğru da yükseleni bilemeyeceğim :1: Ben zaten aslan burcunun tipik özelliklerini pek taşımam. Aslanlar liderdir bende yok, ön planda olmayı severler ben tam tersi, süse düşkünlerdir ben hiç sevmem :1: Ama fena inatçıyımdır, bu özelliğini taşırım bak :1:

Aynı ben. Liderliğ i, ön plana çıkmayı svmem. Cafcaflı işleri sevmem. Sade, doğal, içten olmalı herşey. Aileme çok düşkünüm. Evcimen ve duygusalım.. Daha liste uzar :1:

AKasya CANIM artık sabit düzenli bir doktorunun olması lazım
Benden sana tavsiye evine yakın olanı tercih et
İnsallah Arda beyle elektriğiniz tutar :1:
Zaten 2 defa felan gidince insan alışıyor
Ya bide içerde 1 saat ne yapılıyorki:26: ben muayeneye gittiğimde 15 dakika sürüyor
Zaman yetiyo soracaklarimizida soruyoruz bebeğimizide görüyoruz

Canım Erdem hastanesi benim işyerime çok yakın. Hergün önünden geçiyorum. :1:

Akasya, Hazade, Merve ne diyorsunuz :1:
Ben büyük ihtimalle araçla gelirim hala korkuyorum uzun yürümeye :50: Bir noktada buluşup birlikte gideriz :31:

Benim eşim evde olursa arabayla o getirir beni. Eğer olmazsa kendim gelirim arabayla. Eşler de gelecekse içeri çağrırım. Ama gelmeyeceklerse beni bırakır gider. Almaya gelir. Bir de haftaya cmrtsi ya da pazar dimi ? :26: Bu hafta değil.

Resmen lime lime dökülüyorum anam bu ne dayak yemiş gibiyim
Dinleneyim biraz
Dayak dedimde gecen uykulu uykulu esimi bi dövüyorum
Bi yumruk atıyorum ama nasıl hirslanmisim ciddi ciddi vuruyorum Adama
Gulom ne oluyo dur vurma gözünü seveyim diyo oda :9:
Galiba o söylediklerinin etkisinde kalmışım rüyama girmiş Hehe :1:

İiy yapmışsın. Eline sağlık :1:

$565956_4525628553024_31892425_n (1).webp$Kopyası şapka.webp$şapka 3.webp

Hazadem bunları aldım kuzum,birazda patik bakıcam:1:

canım kızlar gelince koysunlar ben anlamıyorum o işlerden...:))

Anne sütünü günde 1 kez damlatabilirmişiz hemşire dedi. antibiyotik özeliği var fazlası zarar dedi. ben damlatmıştım birden çok çapak oldu ve geçti. sanırım temizledi...

canım yanakları filan zayıf boyu uzun. pek tombik olmadı görünüşte. kemiği ağır galiba...

aman canım tombişliğine bakma. sağlıklı olsun kemikleri sağlam olsun. Barış doğduğunda elleri ayakları buruş buruştu. derisi soyuluyodu. dr günü geçtiğinden, suda fazla durmaktan dedi.
bi deri bi kemikti yani parmakları, nasıl üzülmüştüm. şimdi güzel oldu etlendi.
sütü denicem ben de. damla iyileştiriyo ama geri geliyo yine.

HazaDe özelliklerini taşıyor bence biraz liderlik ruhu da var
Ve çok girisken mesela
Bende balığım sulu göz balık :43:

Balık burcuna bayılıyorum ya inanılmaz duygusal oluyorlar :31:

İncim tevekkeli değil sana kanım çok ısındı :1: Biz çok benziyoruz birbirimize. Sakin, inatçı.. pimpirikli.. Belki de gerçek aslanlar böyledir :9: Senin doğum tarihi ayın kaçı :26:

Aynı ben. Liderliğ i, ön plana çıkmayı svmem. Cafcaflı işleri sevmem. Sade, doğal, içten olmalı herşey. Aileme çok düşkünüm. Evcimen ve duygusalım.. Daha liste uzar :1:

Benim eşim evde olursa arabayla o getirir beni. Eğer olmazsa kendim gelirim arabayla. Eşler de gelecekse içeri çağrırım. Ama gelmeyeceklerse beni bırakır gider. Almaya gelir. Bir de haftaya cmrtsi ya da pazar dimi ? :26: Bu hafta değil.

:1::1::1: Biz sıradışı aslanlarız sanırım Akasyam :1: Kime burcum aslan desem ay hiç benzemiyorsun tepkisi alıyorum :1: Benim 10 Ağustos.
Eşler de birlikte takılsınlar :1: Evet canım haftaya ama cumartesi Merve'nin eşi çalışıyor, ona pazar uyuyor. Ben de eşimle bir konuşayım pazar için. Hazadem bir sen kaldın, hadi sen de he de :1:

akasya ete tiksintin olduysa zorlama hiç yiyemez olursun.
ilk 3 ay ben de yemedim, sonra geçti o his, güzel güzel yedim.
kan hapı vermedi mi dr? hamilelikte takviye gerekiyo illa. kansızlığa hurma iyi geliyo ama fazla yeme, doğumu kolaylaştırıyomuş.

akasya ete tiksintin olduysa zorlama hiç yiyemez olursun.
ilk 3 ay ben de yemedim, sonra geçti o his, güzel güzel yedim.
kan hapı vermedi mi dr? hamilelikte takviye gerekiyo illa. kansızlığa hurma iyi geliyo ama fazla yeme, doğumu kolaylaştırıyomuş.

Kan hapı verdi canım. Kullanıyorum. Zaten zorlarsam kusuyorum. Sadece annemin memleketten getirdiği annanemin yaptığı köfteleri yiyebildim.

Merve canım evin yeri çok kolay meydandan. Buluşup öyle gideriz istersen :31:

Canım Üsküdar meydandan mı kolay ?? :26:

Back
X