Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çok ayıp yaptığı.. Bir insan nasıl yer başkasının evinde böyle rahatça.. Size çok masraf çıkarır... Yani yemek yemesi neyse de evde ne varsa yiyip süpürüyor...
Nasıl söylenir, onu bilemedim...
Samimiyseniz muhabbet arasında herşey ateş pahasına abur cuburumuzu da aylık alıyoruz ancak yetiyor...
Hamur işlerini de ancak eşime kadar yapabiliyorum çalıştığım için...
Tarzı cümleler kurabilirsin derim..
Diğer türlü konuşmak tepkili davranmasına sebebiyet verebilir sanki

Ayyy çok hoşsunuz
Ya da djdjjd doktora mı götürseniz kesin insülin direnci vardır ilaç veriyorlar o bazen kusturuyor mide bulantısı yapıyor...

En son djdjdj mideye kelepçe vallaha
Tövbe ya bu nasıl insan ben yerim de kendi evimde yerim utanırım yani

Bana evine götürüyor gibi geldi açıkçası. İnsan günde 2 ekmek yiyemez diye düşünüyorum. Uyarmak da zor olmalı böyle bir konuda. En mantıklısı günlük dolaba 2 yumurtayı ortaya bırakıp gerisini kapalı kutu ile dolapta geriye kaldırmak olabilir. Onun yiyeceği kadar gıdayı açığa koyun. Eşinize yaptığınız şeyleri direkt yeme deyin. Çok istiyorsa kendisi de yapsın ya da çerezini alsın eve giderken. Dolabınızı karıştırmasına izin vermeseydiniz keşke en baştan.

2.5 yaşında ikizler

Onların yanında kola filan içince çocuklar istemiyor mu?
Benim eşim çok sevdiği halde öyle içecekler içmiyoruz artık eve sokmuyoruz çünkü kızım görünce istiyor daha 13 aylık.
Öğle uykuları da yoktur pek sanırım.
Ne ara çocuk bakıyor da ne ara o kadar yemek yiyor?
Bence hamur işine filan biraz ara verin, yapmayın belki anlar.
Kola gibi içecekleri de çocukların yanında içmemesini tembihleyin.
Başka ne yapılır bilemedim.

Doğruuu çünkü çocuklara da haddinden fazla yemek veriyor olabılır
Çocuklar uyurken yemek yiyorum diyor bi de ne yedirse söylüyor çocuklarımın ne yiyip yemeyeceğini de biliyorum o yüzden onun yediklerini çocuklarım yiyemez belki zamanla mümkün..Ama kendisi söylemişti onları uyutup rahat rahat yiyorum demişti

Yani söylemek belki kırıcı olabilir onun yeirne şöyle yapalirsinz

Yaptığınız börek kek vs tarzı şeylerin yarısını buzluğa koyun yiceniz zaman çıkarın

Abur cubur evde çok bulundurmayın yiceğiniz zaman alın veya saklayın

Yumurta yağ konusunu bence söyleblirsin onda kırılacak bişey yok
"Canım köyden aldığım yağ ve yumurtaları çocuklar için aldım biz diğer yumrta ve yağdan yiyelim" diyebilirsin

2,5 yaşındakş çocuk ne kadar uyurki bazıları uyumayı reddediyor çok hareketli olurlar nefes nefese kalır yemek yemekten çocuklara bakabılıyor mu bılmıyorum...

Hayır bakmak demek sadece bakmak değil oyun oynuyor mu mesela yoksa öylece televızyonun karşısına oturtup karnını ovalayıpp
Ohhh kendime şöyle bol tereyağlı yumurta yapayımmm...

Çok şükür bugünde doyduk dkdkd kalanı ekmek arası yaparım demediği ne malum

Kolayı biz de çocuklar uyanıkken içmeyiz illa içeceksek de yemekte falan dışından görünmeyen bardakta içeriz..Anlamadılar henüz.Çocukların yanında içme demiştim o da zaten uyutup yiyip içiyorum demişti.

Ey maşallah ablaya o zaman, afiyet olsun der geçerim ne diyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…