2.5 yaşında ikizlerCocugunz kac aylik , yani bakici cocugun yaninda yedikce cocuk da isteyecek ve cocu isin asiri zararli
Ikiz cocuklarla nasil bu kadar yiyebiliyor2.5 yaşında ikizler
Sayın o zaman ihtiyacı varsa istesin böylesi insanı enayi yerine koymaktırBenim de aklıma geldi ama bilmiyorum buzlukta etlerim eksilmiş gibiydi onlar için düşünmüştümiçimden
Ayyy çok hoşsunuzYa hoş olmayacak ama böyle yerse çocuklarım peşinden koşamayacak malum hareketli falan deseniz aracıya hani o zaman da işime yaramaz falan gibisinden.....
Ay demeyin... Durumu çok mu kötü..Benim de aklıma geldi ama bilmiyorum buzlukta etlerim eksilmiş gibiydi onlar için düşünmüştümiçimden
2.5 yaşında ikizler
Ya da djdjjd doktora mı götürseniz kesin insülin direnci vardır ilaç veriyorlar o bazen kusturuyor mide bulantısı yapıyor...Ayyy çok hoşsunuz
Hayır gayet makyajlı sigara içen üstü başı düzgün biriAy demeyin... Durumu çok mu kötü..
Doğruuu çünkü çocuklara da haddinden fazla yemek veriyor olabılıreh kendine benzetmez inşallah.
o yerken çocuklar bakmıyor zaar onlara da veriyordur.
bence en büyük sıkıntı bu.
2.5 yaşında ikizler
Çocuklar uyurken yemek yiyorum diyor bi de ne yedirse söylüyor çocuklarımın ne yiyip yemeyeceğini de biliyorum o yüzden onun yediklerini çocuklarım yiyemez belki zamanla mümkün..Ama kendisi söylemişti onları uyutup rahat rahat yiyorum demiştiDoğruuu çünkü çocuklara da haddinden fazla yemek veriyor olabılır
2,5 yaşındakş çocuk ne kadar uyurki bazıları uyumayı reddediyor çok hareketli olurlar nefes nefese kalır yemek yemekten çocuklara bakabılıyor mu bılmıyorum...Çocuklar uyurken yemek yiyorum diyor bi de ne yedirse söylüyor çocuklarımın ne yiyip yemeyeceğini de biliyorum o yüzden onun yediklerini çocuklarım yiyemez belki zamanla mümkün..Ama kendisi söylemişti onları uyutup rahat rahat yiyorum demişti
Kolayı biz de çocuklar uyanıkken içmeyiz illa içeceksek de yemekte falanOnların yanında kola filan içince çocuklar istemiyor mu?
Benim eşim çok sevdiği halde öyle içecekler içmiyoruz artık eve sokmuyoruz çünkü kızım görünce istiyor daha 13 aylık.
Öğle uykuları da yoktur pek sanırım.
Ne ara çocuk bakıyor da ne ara o kadar yemek yiyor?
Bence hamur işine filan biraz ara verin, yapmayın belki anlar.
Kola gibi içecekleri de çocukların yanında içmemesini tembihleyin.
Başka ne yapılır bilemedim.
Kolayı biz de çocuklar uyanıkken içmeyiz illa içeceksek de yemekte falandışından görünmeyen bardakta içeriz..Anlamadılar henüz.Çocukların yanında içme demiştim o da zaten uyutup yiyip içiyorum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?