Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çocuklara da veriyorsa ya bunun garantisi yokki

Hayır gayet makyajlı sigara içen üstü başı düzgün biri
Hayır durumu kötü olsa ne olacak iş yapamaya geldiği evden et çalması hoşmu görülecek buzluktaki şeyleri sayın not edin ama bence işten çıkarın malum söyleyemezsiniz söyleseniz bu sefer bir şey yemicek iciniz rahat etmicek bilemiyorum

Sabah işe giderken 1 yumurta kırıyorum kocamla zor yiyoz günde 3-4 yumurta yemek nedir bacımm

Kendimi tutmasam bende çok yiyorum, yalnız değilmişim . Aburcuburları yatak odanızda bir yere saklayın, hamur işini de seni için bunu ayırdım diyip tezgahın üstüne bırakabilirsiniz, bu ne verdiğiniz ücretin 2 katı kadar yemek yiyor sanki , bence boğaz tokluğuna çalışsa anca dengeler

Yiyeceklerini masanın üzerine bıraktım. Bunun dışındakiler haftalık yemek programım.
Çalışıyorum malum, eksildiginde , değiştiğinde program değişiyor.

kolayi bilemem ama evine yemek hamurisi vs goturuyor olabilir mi.belki kendi yemeyip goturuyordur.

Annem de temizlik yapıyor bir bayanın evinde. Ama yemek yemiyor dahi kadın, yanlış anlaşılmamak için. Yese dahi israrla verdiklerini yiyor tek. Sizinki baya enteresan başkasının evinde..
Benim de annem yıllar önce bakıcılık yapmıştı 6 7 yılı oluyor bir bardak sabah ise gittiğinde çay içiyormuş orda demediklerini birakmiyodular diyo annem . Vala bu kadar yemeğe bilemicem

Hem işyerinde hem evde çalışanlarım var, çok iştahlıları da oldu, bir gün olsun kim ne yemiş hesabı yapmadım. Bana çok yanlış geliyor, nefistir canı çekmiştir yer, eğer ekonomik olarak kaldıramıyorsanız başka bir gerekçeyle işten çıkartın ama kimseye “az ye” demeyin, ne olursa olsun insan o da ve nefsi var unutmayın.

Yok valla bende bi sorun var misafirliğe gittiğimde sofraya oturmaya bişeylere uzanmaya bile utanırım.Hele hele asla buzdolabını açamam ya bunlar nasıl rahat insanlar böyle.Geçen gün yengem kahvaltıyı benim hazırlamamı istedi buzdolabının,mutfak dolaplarının kapağını her açışımda olduğum yerde büzüle büzüle küçüldüm kaldım sanki utançtan.Şu rahatlıktan 1 gramda bana düşse keşke

Benim de aklıma geldi ama bilmiyorum buzlukta etlerim eksilmiş gibiydi onlar için düşünmüştüm içimden
Poşetlerinizin üstüne kalemle birşeyler yazın bir kelimeyi harf olarak eksilirse hemen anlaşılır her bir poşetin üzerinde bir harf olsun

Benim bir arkadaşımın öyleydi, onlar da yemeyi sever alır doldurur dolabı. Bakıcı onlar işteyken ne var ne yok silip süpürüyormuş. Çok komik gelmişti o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…