Selam keops canım tesekkur ederım cevabın ıcın bu kullandıgın ılac ne ıcındı cok merak ettım bende yenı ogrendım adet olunca 3. Gun tahlıle gıdecem sanırım hormon testlerı yapılacak ınsallah cok ugrasmayız canım dusuk neden oluyo pekı
merhaba canım,adetinin 3. ve 22. günlerinde hormon testi yapılıyor.bu tahlillerin pko teşhisinde önemli bir yeri var.
ben 2 yıl infertilite nedeniyle doktor doktor dolaştım.nihayet 4. doktorum teşhisi koydu.bana gonaphene(yumurtlamayı sağlamak için),progestan(hamilelik oluşursa iyi tutunabilmesi için) ve glukofen(insülin direncini kırmak için) verdi.o kadar ümitsizdim ki "hamilelik oluşursa ne yapayım?" diye sormadım bile.ilk ayda sonuç aldım.hamilelik haberimle birlikte doktorumu aradım ama bir kaza geçirdiğini,hastanede olmadığını öğrendim.mecburen başka bir doktora gittim.o doktorun etkisiyle ilaçlarımı bıraktım.2. kontrolüme gittiğimde bebeğim yaşamıyordu,kürtaj oldum.
sonra birgün kk'da pko'lu bir arkadaşın "düşük riskine karşı glukofeni ilk 3 ay kullanmamız gerekiyor." yazdığını okudum,kahroldum.bunu kendi doktoruma da sordum,"evet" dedi.şimdi glukofeni ve düşük riski olanlara verilen progestanı kesinlikle ihmal etmiyorum ama kritik 13 hafta bitene kadar yüreğim ağzımda.hastalığımız düşük riskini arttırıyor maalesef,bunu bilmek ve dikkatli olmak zorundayız.
nargıle selam canım oncelıkle sana gecmıs olsun demek ıstıyorum allah ınsallah bıdaha yasatmaz sana bısey daha sormak ıstıyorum sana nasıl tedavıler uygulandııCanım pko olduğumu öğrendikten 9 ay sonra hamile kalmıştım...Malesef yine pko yüzünden kaybettim...
nargıle selam canım oncelıkle sana gecmıs olsun demek ıstıyorum allah ınsallah bıdaha yasatmaz sana bısey daha sormak ıstıyorum sana nasıl tedavıler uygulandıı
selam, bende polikistlik obvur sendurumluyunm. geçen sene 6 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeği kaybettim. bu ay ilk kez klomen kullandım ve 2 haftadır doktor 2 günde bir yumurtayı kontrol ediyor. busabah gittim. ha şimdi oldu. istediğim gibi yumurta büyümüş dedi,
önümüzdeki pazardan itibaren günaşırı ilişkiye girin dedi. hayırlısı.. ama çatlatma iğnesi vermedi. acaba bu yumurtanın çatlamama gibi bi riski var mı?
bende polikistik over hastasiyim hafif tuylenme ve ileri sac dokulmem var benim gibi sac dokulmesi yasayan var mi
ben de lutenyl başlayacağım adetimin 15.gününde.kullanıp da faydasını gören var mı merak ediyorum.bir de gonaphene verdi.arkadaşlar bende 2 aydır adet düzensizliği var polikistik over yani yeni kondu teşhis banada lutenyl verdi doktorum kullanan varmı ?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?