kızlar pko olar sadece zayıflayınca gıdıyomuş bana doktorum demişti bende pko sadece ultrasyonda göründü baska hiçbi belırtısı yok şimdi kilo verıyorum verdıkten sonra yıne doktora gidecegım
kıslar bende dün dr.a gittim ve polikistik over va dedi küçük küçük kistler varmış yumutlamayı engelliyomuş ama önemli bişi diil dedi tedaviyle geçiyomuş adetin ikinci günü gel dedi tedaviye başlayalım dedi tedavi olupta sonuç alan var mı yada hamile olan yazarsanız sevinirim
COK ZAYIFlar sınıfındayım pcos luyum...kilo vermekle bi alakası olduguna inanamıyorum nedense. ben de mı vereyım yanı bu halımle..umudunuzu kırmayı istemem ama bu zayıflıkla ben de de varsa yorum sizin....ayrıca regl de oluyorum her ay, he regl yumurtlama oldugunu göstermez ama aldıgım yumurtlama testınde yumurtluyor da çıkıyorum....öncelerı 3 yıl dostinex kullandım ve prolaktınımın fazla salgılanmasını bastırabildik.4 aydır cocuk denıyorum olmuyor.
arkadaşlar bende de pko var 1.65 boyunda 49 kgyım tüğlenme filan da pek yok.drum da bu zayıflığın üzerine glucophage verdi bana okuduklarıma göre de bu ilaç baya zayıflatıyomuş ben daha neye zayıflayayım niçin bunu verdiki aca ba daha sonra çatlatma iğnelerindemi kg alıcaz.Bilgisi olan var mı acaba?
canım bildiğim kadarıyla glucophage adeti düzene sokmada yardımcı oluyormuş..
sadece bu ilacı kullanıp adetleri düzene girenler olduğunu duymuştum..
arkadaşlar bir de çok zayıf olmak da adetleri düzensizleştiriyormuş..
yani ne çok zayıf ne de çok kilolu olmamak gerekiyor..
merhaba arkadaşlar bende kendimi ilk pcoslu olarak öğrendiğimde cok üzüldüm daha önceki doktorum hic bu durumdan bahsetmemişti
bir bucuk seneden beri tedavi görüyorum bir daha ki aya ilk kez tüp deniycem bana pcolusun diyen doktordan başka üc tane doktora daha gittim ücüde pco değilsin dedi
zaten klo tüylenme sorunum düzensiz adet sorunum yoktu
bugün ilk kez tüp bebek merkezine gittm doktorum kesinleştirelim pco değilsin dedi
yani doktor sadece ultrasona bakıp pco derse onu soru yağmuruna tutun diğer belirtileri sorun tüm bulguların sizde olup olmadığını sorun ben bunları sormadan üc ayımı pcoluyum sanarak gecırdım
herkese sağlıklı bebişler
ben yıllarca neler çektim ağrılar tüylenme 4 ay adet olduğumu bilirim kesintisiz yada 6 ay olmadığımı testler ilaçlar testler ilaçlar sürüm sürüm süründüm doğumdan sonra şikayetlerimde ciddi azalma oldu doktorumda demişti zaten çocuk yap diye yani tavsiyem çocuk doğurun
kızlarrr bende pko olduğumu 2 gün önce öğrendim cok moralim bozuldu. bi tadıdığımında böyle bi sorunu vardı.7 yıl bebişleri olmadı. bende 8 aylık evliyim.korunuyorum şuanda sizce bırakmalımıyım??? sonradanda hic olmaz diye cok korkuyorum.bende de sadece kilo problemi var.ama kiloları vermedende hamile kalmak istemiyorum.uffff kafam cok karıştı.bu arada 26 yaşındayım.kızlarr cevfisfisfisap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?