Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

bende 74 kiloyum ve pkoluyum doktorum banada korunma dedi..çünkü ne zaman hamile kalırsın belli olmaz dedi.adet düzensizliğinden yumurtlama zamanıda belli olmuyo.2 aydır korunmuyorum..ama kilo verip hamile kalmak her açıdan çok ama çok iyi..kilo vermek istiyorum..acaba 2-3 ay korunup o sırada kilo versem mi iyi? yoksa korunmadan kilomıu vermek iyi ama ya bebiş olursa.. bu sırada ve kilo veremezsem ( üf napcaz

Bende aynı durumdayım arkadaşım.72 kiloyum rejime başlayıp başlayıp bırakıyorum.2 aydan beri adet olmadım,ya hamileysem sorusu hep aklımda.Ama bi şekilde bu kiloları vermemiz lazım.Üstelik ben dondurulmuş embriyo transferi için kilo vermem gerektiği halde erteleyip duruyorum.12 kilo vermem lazım transfer için ama nerde...

arkadaşım merhaba bende yıllardır polikistikoverliyim dr un metformin içerikli bir ilaç verdimi bilmiyorum ama vermediyse bi şekilde danış doktoruna ve kullan ve düzenli kullab derim zayıflamaya yardımcı olur kan şekerini düzenler iştahını keser
ama düzenli kullanman lazım bence benim 2 yıldır hiç düzenli kullanmadım ama yeni aklım başıma geldi iyi geliyor gerçekten hem yumurtlamayı sağlıyor ve adetleri düzene sokuyor bir çok arkadşımdan duydum

merhaba kızlar bende de pco var. yıllardır her ultrasonumda dizi dizi birsürü kist çıktı.3 hafta önce dr a gittim sağ overimde kalmamış, sol da ise 2 tane kalmış. nasıl oldu bende anlamadım inanın. geçen hafta bi daha ultrasonda bakıldı bu sefer solda bişey yok. sağ da 10 mm lik 1 tane kist var.benim kistler gitmiş. bende şaşırıp kaldım. fırsat bu fırsat deyip tedaviye başladık. klomen kullanıyorum şimdi. haftaya dr a gitcez bakalım.neler olacak... :)

slm kızlar bendede pko var bebekde olmadı. pko olupda hamile kalanlar nasıl hamile kaldılar anlatırmısınız? bizlerde bilgilenmiş oluruz.

herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar ne yapacagımı pek bilmiyorum yani siteyi nasıl kullancagımı tesadfn bu konuya takıldım malesef bende pko hastasıyım ve şimdi buna yogunlaştım ve kurtulmak istiyorum araştırmalarımda sogan kürü ve saraçoglunun kendi kürüne çok inandım denemek istiyorum çünkü çok ilaç kullandım artık bu yöntemleri kullanmak istiyorum bu kürleri kullanan arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim herkese şifa diliyorum

Hanımaga 88 saraçoğlunun kürlerini kullandıktan sonra gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.
Ben sogan kürünü uyguladım 15 gün ve faydasını gördüm ama pco hastalarının 3 ay düzenli kullanmaları gerekiyormuş.

slm kızlar bende de var ama hemen hamile kaldım.ama tüylenme ve adet düzensizliği ara kanamalar çok.ilaç kullanmanın göğsümdeki bezeleri olumsuz etkileyeceğini duydum.bunun için bitki kullanmayı düşünüyorum.ne yapıyım sizce.bildiğiniz iyiy gelen bitki var mı?soğan kürünü bir sefer yaptım ama çok farkı olmadı.lütfen yardımcı olun çünkü çok sıkıntılıyım.sürekli ara lekelenmeler var.

Son düzenleme:
Slm suygun.ben hiç çocuğum olmaz diye düşünüyordum ama tedavi görmeden (ALLAH'a şükür) oldu.bu hastalıkta belli olmuyor.bazen kendiliğinden olabiliyor.benim eltimde pcosli ama onunda 2 çocuğu var.sen içini rahat tut olur.ama önce hekime git.

merhaba kızlar bende polikistik over'ın tüm belirtileri var fakat sadece ultrasonda kist bulgusu yok.
böyle bir durumda olan biri var mı aranızda?

valla kızlar bende de var bu şeyden. doktor kurtuluşu yok diyor. yani kahverengi gözlü siyah saçlı olmak gibi bişey diyor. yumurtalıklarının yapısı kistli oluşu. bunu ne yapsan değiştiremezsin diyor. ama bu hastalığını bilip ona göre yaşamayı öğrenmelisin dedi. en önemli şeyde her kontrolde bastıra bastıra söler; kilo almıcaksın der.

kızlar bende plikistik over hastası olduğumu öğrendim...üstelik 6 aydır da regl olmuyorum...
pffff
bide doktor üstüne basa basa spor yapıyormusun dedi...
etkisi olurmu acep 1 hafta içinde haber veririm

Şu Pko vakkası ömrümü yedi ömrümü..........................:bbo:

arkadaşlar,bende de pko var. 6 aydır yasmin kullanıyorum.8 kilo verdim.zaten çok kilolu deildim ama şimdi normal oldum.ama..... üniv.1. sınıfta 98 kiloydum ve adet düzensizliğimden dolayı diane 35 kullanıyordum.kıllanmaz az vardı ama kilo çoktu. resmen gaza geldim içinde un bulunan ne varsa kestim,çok yaplıları da kestim biraz da spor yaprım 30 kilo verdim kısa sürede.sonra evlendim kızım oldu.o 30 kiloyu geri almadım.ama 6 ay önce dr pko dedi.yasmin verdi.o daha da zayıflattı.kilo sanırım hormonlardan oluyo.şuan tek sıkıntım kasık bölgemde ağırlık hissi var. bu normal mi pko da?hepinize acil şifalar diliyorum.opuyorumnanaktan

Merhabalar...Ben de adet düzensizliği şikayetiyle PKO la maalesef tanıştım ve doktorum bana şu çok tartışılan diane35 i verdi.Ama ben bu ilacı kullanmadan önce alternatif tıpı da araştırdım ve uyguladım, dikkatinizi çeker mi bilmem ama amaç iyi olmaksa ve kıl tüy kilo pahasına bi çok yönteme başvuruyorsak denemeye değer diyerek denedim ve çok şükür ki pişman olmadım.(İbrahim Saraçoğlu Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü-MUCİZE İKSİRLER) bu adreste ilginç bi kür çıktı sürekli karşıma ve inanmazsanız uyguladığım ilk günden itibaren pıhtı şeklinde 5 gün süren akıntım oldu, hatta bi ara adet oluyorum sandım ama değildi.Hatta tekrar doktora gittiğimde pko olduğundan emin misiniz falan dedi zaten teşhis yeniydi ikinci gidişimde aldım bu tepkiyi.Şu da var ki hormon tahlilimin yorumunda doktor, düşündüğümden azmış çatlamamış yumurtlar demişti bana, daha çok başındayım belki ama bunu avantaj olarak görüyorum ve bu uyguladığım kürün yorumlarında aynı problemi yaşayan bi çok arkadaş şaşkınlıkla memnuniyeti bi arada yaşıyolar..Sizin de dikkatinizi çektiyse dediğim gibi kıl tüy kilo vs pahasına bi çok yönteme başvuruyosanız bu doğal yöntemi neden denemeyesiniz ki???? Paylaşımlarıma devam edicem...Sağlıklı günler..... :))))))

canım merhaba bendede pko var pko hastalıgının sebebi teshis edilmemis olup genetik yapıdan olabilecegi düsünülüyor.yani dogustan bununda tamamen bitmesi diye birsey yok bunları doktorunada sorabilirsin netttende arastırabilirsin bilgi cagındayız.lütfen üzülme rabbim derdi verdigi gibi dermanınıda verir benim 5 yasında kızım var tedaviyle oldu.sogan kürünü uyguladım.tavsiye edrim ama pko tamamen bitirmiyor bitiremezmiste zaten.allah acil sifalar verir insallahvereliniortak

ben de piko hastasıyım.göbek kısmımda tüylenme var ve en fazla 1 ay 10 gün gecikiyodum.her zaman tarih ileri atıyodu en az 9 gün en fazla 1 buçuk ay gecikmelerim oluyodu.her zaman böyleydi.glucophage kullanıyom 4 aydır şimdi 3 aydır 28 günde bir adet görüyom düzene girdeim

merhaba dr küçük küçük kistleimin olduğunu söyledi sanrım pko çünkü reglin nasıl diye sordu
en fazla 35. gün regli oluyorum son 4 aydır 33. gün oluyorum
pko olup hamiş olan varmı merak ediyorum

mrb bende de aynı sorun var benim doktorum endokronoliji metobolizma ve iç hastalıkları uzmanı ünlü bi prof. bende 17 alfa hidroksiprogesteron yüksekliği ve tüylenme problemi var. tüylenme için dr.um aldactone-a die bi ilaç verdi ve de gulucophage kullanıorum.kadın doğum uzmanlarının hepsi bu hastalığı teşhis edemiyor arkadaşlar bence endokronoloji uzmanına gitmekte fayda var.bi de pes etmemek lazım çünkü tedavisi uzun sürüo sanırım.hepinize acil şifalar ve güzel bebişler diliorum (tabi bana da )

slm arkadaşlar.öncelikle herkese acil şifalar diliyorum.bende evlenmeden önce bütün tetkiklerimi yaptırmıştım herşey mormeldi.bu nedenle ilk 8 ay yasmin kullandım ve 5 ay önce bıraktım.çocuk düşündüğümüz sırada pkover hastası olduğumu öğrendim.dr bana klomen diye bir ilaç verdi.fakat henüz kullanamadı.adet olmayı bekliyorum.bu süre de çok sıkıldım sizinle paylaşmak istedim.ok korkuyorum ya çocuğum olmazsa diye .bendede yumurtlama sorunu varmış dr öyle dedi.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.yazılarınızı çok sıkı taküp ediyorum .şimdiden teşekkürler..ALLAH tüp çocul isteyenlere nasip etsin .inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…