Bende aynı durumdayım arkadaşım.72 kiloyum rejime başlayıp başlayıp bırakıyorum.2 aydan beri adet olmadım,ya hamileysem sorusu hep aklımda.Ama bi şekilde bu kiloları vermemiz lazım.Üstelik ben dondurulmuş embriyo transferi için kilo vermem gerektiği halde erteleyip duruyorum.12 kilo vermem lazım transfer için ama nerde...
tutklu canım sen bu konuda bilgi sahibisin .şu konuda da bir sorum olacak zor kilo verildiği için polikistik over olan bir insanın beslenme alışkanlığı nasıl olmalıdır??
bu konuda bilgisi olan diğer insalardan da bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar ne yapacagımı pek bilmiyorum yani siteyi nasıl kullancagımı tesadfn bu konuya takıldım malesef bende pko hastasıyım ve şimdi buna yogunlaştım ve kurtulmak istiyorum araştırmalarımda sogan kürü ve saraçoglunun kendi kürüne çok inandım denemek istiyorum çünkü çok ilaç kullandım artık bu yöntemleri kullanmak istiyorum bu kürleri kullanan arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim herkese şifa diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?