arkadaşlar 22yaşında bekar biriyim. 2yıl önce sivilce sorunuyla doktora gittim polikistik over çıktı tuylenme fazla yok..doktor yasmin verdi ben 1yıl kadar kullandm ama bi deişiklik olmadı zaten adetlerım fılan duzenlydı sadece sıvılce ıçın gıtmışken bole bi tanı kondu.fakat bu yasmin bende acayp kılo yaptı 8kılo aldmm doktora sormadan bıraktımçunku kılo vermek ıçın ugraş verırken heray 2kılo alıodum kafama gore bıraktım ve şuanda hıç bu hastalıgımn ne durumda oldugunu bıle bılmıyorum aldıgım 8kıloyu hızla verdm şuan 4kılo fazlam var onuda verecegım.sızce napmalıyım bundan snrakı sureçte acil yrdm????:S
canım benim pko geçecek bişey değil ama çocuk yapmayada engeldeğil o beynimizle hormonnumuz arasında olan iletişimsizlik sorunu bendede var ayrıca soğan suyu dediler yapıyorum hayırlısısositososito
canım evet malesef geçmiyor pcos.:1no2:...o gecmis demelerini bilirim bazı doktorlar yada ultrasona bakanlar goremiyor bu konuda uzman birinde ultrasonda baktırmak daha mantıklı...ilac tedavisinden sonra kuculdgunden gozukmemiş olabilir...oyle olsa bile horman testi istedi ise onlarda LH'ın seviyesine gore anlıyorlar polikistik over olup olmadıgını....benneyaptımki
ilac kullanmak malesef iyi değil ama baska cozumde yok....ilac duzene soktugu için hastalıgın ilerlemesi ve duzensizlik durumunu engelliyor...diane 35in yan etkisi cok bilirim...ben de depresyon yapmıstı su an baska bir ilac deniyorum hayırlısı bakalım..:Saruboceq:.
walla cnm benim 2007 yılında sağ overde 7 cm lik kist vardı 1 sene tedavi oldum başka bi sorunum için doktora gittiğimde bu sefer sol overde 3 cm lik vardı sağ taraftaki geçmişti bişey kalmamış dedi sol taraftaki için tedavi gördüm ilaçlarla işte bu arada özel klinikte görüyorum tedavi uzman doktorlar tarafından sol overde de yok dedi kalmamış dedi hormon testi smear testi fln yaptırdım da üstelik
bitanem senin anlatıştan benim anladığım o çikolata kisti gibi sanki pcos diilde CADIARZU cunku pcos her iki yumurtalıkta birçok sayıda ve mm'lik oluyor fisfisfis seninki bir tane ve cm'likmiş.onu da dogum kontrol hapı ile tedavi ediorlarmış....
Bende kendi durumumla alakalı yazmak istedim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
25 yaşındayım evli değilim. 1,5 sene önce bende tüğlenme başladı, ilk etapta ciddiye almadım tabi. Öncelikle boyun bölgesi ve çene altı arasında, ve bir iki tüğlenme olarak başladı. Ben buna normal şekilde cımbız ile müdahale ettim. Daha sonra bi kaç seans lazere gittim. Yüz bölgesi olduğu için lazer bir kaç seansta etki etmiyor, tecrübe edenler varsa bilirler. Daha sonra yüzümde aşırıya varan sivilcelenme meydana geldi, durum bu olunca internetten araştırdım ve polikistik over olabilceği ihtimali ile doktora gittim ve hormon testleri uygulandı ve ultrason ile yumurtalıklarıma bakıldı. Doktor yüksek oranda polikistik over teşhisi koydu ve bana diane 35 verdi, 9 ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ilacın tüğlenmeyi engelleyebilceğini, ama var olan tüğlenmenin bitmesinin imkanı olmadığını söyledi. Ben ilacı 2 ay düzenle kullandım fakat tüğlenme hızla devam ettiği için bıraktım. Benzer durum yaşayan varsa tecrübesinden yararlanmak isterim.
Ayrıca adet düzensizliğim mevcut değildi, şu anda da bir düzensizlik söz konusu değil. Ve başka bir doktora da gitmek istiyorum. Kilo problemimde çok fazla yok. Boyuma oranla yalnızca bir kaç kilo fazlam vardır, bu da bence normal olduğunu düşündüğüm bir durumdur.
merhabalar,
kısa bir süre önce doktor banada pko teşhisi koymuştu.iki doktora gittim ve ikisininde cevabı tedavisiz kesinlikle hamile kalamayacağımdı.bir süre korunmasız denemek istediğimiz için tedaviyi reddettim ve sonuç:korunmayı bıraktığımızın 2.ayında doğal yollardan hamile kaldım.(hamile kaldığım ay bal+tarçın+ç.otu kullanmıştım sadece)sizlere umut olsun diye pko ile ilgili açılmış her topiğe bunu yazmaya çalışıyorum,sakın moralinizi bozmayın,stres yapmayın illaki günün birinde sizlerde bu duyguyu tadacaksınız allahın izniyle,darısı hepinizin başına
Kızlar bugün banada polikistik over teşhisi kondu.Doktor Yasmin adlı ilacı ömür boyu kullanacağımı söyledi.Allahtan 2 tane çocuğum var zaten başka çocukta düşünmüyordum..Soğan kürünün iyi geldiğini okudum ama tam olarak nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım..Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?Nolur banada yardımcı olun moralim çok bozuldu.... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?