Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

hangı doktora gıdıyorsunuz ıstanbul' da?
aklımda bulunsun, ne olur ne olmaz.

ayyy karistirmisim evlilik yazmisim ben sende iyi günde kütü günde diye yazinca ben diger oyunda son kelimeyle cümleye baslaniyorya onu sanmisim(günde kac ögün yiyorsun ) yazmisim kusura bakma yoksa baska bisey degil yani seninde degerlerin iyiymis bak benimde pco belirtisi yok sadece kan sekerim yüksek doktor sansimin yüksek oldugunu söylüyor hayirlisi ins hepimiz icin

hangı doktora gıdıyorsunuz ıstanbul' da?
aklımda bulunsun, ne olur ne olmaz.

burcu kardaş arslan. bakırköy mangonun hemen karşısında yeri. google da arat dünya bilgisi var zaten canım.. eğer fırsatın olursa mutlaka git derim ben..

hahahha :roflol: komik olmuş sahiden. ben de ne alaka dedim profil fotoma baktım çok mu kilolu ya da çok mu zayıf gözüküyorum diye. kaydirigubbakcemile3 evet çok şükür tedaviye başladığımda değerlerim çok kötüydü ama düzeldi.. sen de bozma moralini bak senin de çok sorunun yokmuş. aşını da ol canım sonra hayırlısıyla gelir inş. 2. meleğin :Saruboceq:

ayyy evet cnm ya ama ben baktim profiline nekadar hos bi bayansin hic öyle yazarmiyim :1hug:ins cnm hepimize saglikli bebekler güzel hamileleikler nasip etsin rabbim cnm

bence o doktora gitme bi daha.reglinin düzenli olması için neden uğraşıyorsunki lafa bak aptal doktor kadınlık özelliklerinden biride adet görmek.menopaza giren kadınlar neden sıkıntı yaşıyorlar adet görmedikleri için.hiçte normal bir durum değil,gerçi dök parayı önlerine o zaman nasıl önemsiyorlar.vicdanlı allahtan korkan doktor bulmak çok zor.alsanaalsanasmile

ayyy evet cnm ya ama ben baktim profiline nekadar hos bi bayansin hic öyle yazarmiyim :1hug:ins cnm hepimize saglikli bebekler güzel hamileleikler nasip etsin rabbim cnm
sağol canım o senin hoşluğun. :kedi:ben diğer oyunu bilmiyorum o yüzden kuramadım bağlantı kaydirigubbakcemile3

burcu kardaş arslan. bakırköy mangonun hemen karşısında yeri. google da arat dünya bilgisi var zaten canım.. eğer fırsatın olursa mutlaka git derim ben..

aaa bılıyorum burcu hanımı.
ızmırde haftaya gıtmeyı planladıgım doktorun sıtesınde gormustum.
bakırkoy mango dedıgın bakırkoy carouseldekı mı onun mu karsısında?

bayanlar soğan suyu kesin çözüm ALLAHA şükür bence aksatmadan uygulayın tedavi süresi 4 ay
bence vazgecmeden deneyin muhakkak cözüm alacaksınız..ALLAHın izniyle tabi

aaa bılıyorum burcu hanımı.
ızmırde haftaya gıtmeyı planladıgım doktorun sıtesınde gormustum.
bakırkoy mango dedıgın bakırkoy carouseldekı mı onun mu karsısında?

evet canım orada. zaten azıcık kadın hastalıklarıyla ilgili net karıştıran herkesin karşına çıkıyor. çok bilgili ve ilgili bir doktor. ben bile düşün yani edirneden istanbula her ay 6 saatlik yolu onun için çekiyorum. ben de internetten keşfetmiştim onu

bayanlar soğan suyu kesin çözüm ALLAHA şükür bence aksatmadan uygulayın tedavi süresi 4 ay
bence vazgecmeden deneyin muhakkak cözüm alacaksınız..ALLAHın izniyle tabi

evet ben de kullandım. ilaçlarımla beraber. çok şükür hayırlı haber aldım

sağol canım o senin hoşluğun. :kedi:ben diğer oyunu bilmiyorum o yüzden kuramadım bağlantı kaydirigubbakcemile3
rica ederim cnm o oyunu oynarken yukarda kirmizi yaziyla kücük oyun bölümü yaziyor kadinlar klübünün karsisindaactigin dosyayi gösteren kisim yani oraya tiklarsan bayabi oyun var cnm insani bagimli yapiyor kaydirigubbakcemile2

47. gününse sen bu ay yumurtlamamışsın canım... yumurtlasaydın 14 gün sonra adet olurdun.... zamanında adet gelmiyorsa o ay yumurtlama olmaz demişti doktorum bana

47. gününse sen bu ay yumurtlamamışsın canım... yumurtlasaydın 14 gün sonra adet olurdun.... zamanında adet gelmiyorsa o ay yumurtlama olmaz demişti doktorum bana

ben gecen aylarda yumurtlama gunumu kendimce takip ettim bulduguma da inaniyordum ama simdi kafam karisti ne zaman olacaginida bilmiyorum ben ovulasyaon tsti oldgunu duymustum eczaneden alip yapiliyordu diye biliyorum ama bugun eczaneden istedim oyle bisey duymadim ben diyor

aynen oyle yapacagım, haftaya ozel muayeneye gıtmeyı planlıyorum, tabıkı baska bır doktora.
en basından berı basıma gelen her seyı anlatmak ıstıyorum, bu da ozel hastane falan degıl ancak ozel muayenede mumkun olacak sanırım.

darısı basıma dıyeyım.
soyle ıcıme sınen bır doktor bulabılsem...

kızlar merhaba.malesef bende pkoluyumyaklaşık bir yıl önce öğrendim pkolu oldugumu.hemde tesadüfen.bnm sadece ultrasonda görünüyor ne hikmetse.ne adet düzensizliği ne tüylenme ne sivilcelenme.sadece kilo problemi yaşıyorum.gerçi oda canıma okuyor zatenne biçim bişidir bu sendrom anlamadım gitti.1 yıldır sürekli doğum kontrol hapı ve glifor kullanıyorum.zaten kilo var üstüne bide migren doğum kontrol hapı iliğimi kemiğimi kuruttu.bıktım usandım inanın.nasıl vericem bu kiloyu hiç bilmiyorum.kilo yüzünden daha bir kere deneyemedik bile bebiş yapmayı

mrb canım senın yaptıgın aynısını bende yaşadım bende duzensızdım doktor diana 35verdı 6ay sonra kullan gel demişti bana adet duzensızlııgım için o zaman 2ay kullandım bıraktım doktorada gitmedim.şimdi 1,5yıllık evlıyım geçen hafta doktora gitim polikistik over oldugumu söyledi bana çok üzüldüm.farlutal verdı hastalıgım 3,günü doktora gitcem tahlıl yaptırcam bakalım ne cıkcak doktorumbaana jhapları düzenli kullanmamı söyledi

rkadaşlar bende pkoluyum klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım fakat dış gebelikmiş. kısmet değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…