doktorumdan çok bahsettim yine onun bir sözüdür bu. doktor olmak bazen her şeyi bilmek değil karşısındakini anlamaktır der. sen anlayış eksikliği olan bir doktora denk gelmişsin ne yazıkki. istanbulda olsaydın benim doktoruma giderdin. anlardın o zaman doktor nasıl olurmuş. ama bozam moralini ben de doktorumu bulana kadar ne garip doktorlara denk geldim bi bilsen..
ayyy karistirmisim evlilik yazmisim ben sende iyi günde kütü günde diye yazinca ben diger oyunda son kelimeyle cümleye baslaniyorya onu sanmisim(günde kac ögün yiyorsun ) yazmisim kusura bakma yoksa baska bisey degil yani seninde degerlerin iyiymis bak benimde pco belirtisi yok sadece kan sekerim yüksek doktor sansimin yüksek oldugunu söylüyor hayirlisi ins hepimiz icinamin canım inşallah. benim içim rahat ama. daha önce de belirttim ben çok iyi bir doktorla yürüyorum bu yolda. bana sürekli moral veriyor erkekleri hamile bırakıcaz nerdeyse. hamile kalamayacak kadın olmaz diye. kaydirigubbakcemile3 iltihabım vardı geçti bütün pko belirtilerim ortadan kalktı. ultrason görüntüm hormon testlerim düzeldi. sadece prolaktin yüksekliği sorunum var şu an. onu da takma hiç diyor. o da geçecek Allahın izniyle.:Saruboceq:
he canım bide şu yemek olayını anlayamadım sormuşsun ya bilmiyorumkismile
hangı doktora gıdıyorsunuz ıstanbul' da?
aklımda bulunsun, ne olur ne olmaz.
ayyy karistirmisim evlilik yazmisim ben sende iyi günde kütü günde diye yazinca ben diger oyunda son kelimeyle cümleye baslaniyorya onu sanmisim(günde kac ögün yiyorsun ) yazmisim kusura bakma yoksa baska bisey degil yani seninde degerlerin iyiymis bak benimde pco belirtisi yok sadece kan sekerim yüksek doktor sansimin yüksek oldugunu söylüyor hayirlisi ins hepimiz icin
ayyy evet cnm ya ama ben baktim profiline nekadar hos bi bayansin hic öyle yazarmiyim :1hug:ins cnm hepimize saglikli bebekler güzel hamileleikler nasip etsin rabbim cnmhahahha :roflol: komik olmuş sahiden. ben de ne alaka dedim profil fotoma baktım çok mu kilolu ya da çok mu zayıf gözüküyorum diye. kaydirigubbakcemile3 evet çok şükür tedaviye başladığımda değerlerim çok kötüydü ama düzeldi.. sen de bozma moralini bak senin de çok sorunun yokmuş. aşını da ol canım sonra hayırlısıyla gelir inş. 2. meleğin :Saruboceq:
gıttım bugun ama ne tahlıl yaptırabıldım, ne de soruma cevap alabıldım.
dun daha once olmayan bır sekılde renkte geldı reglım, korktum.
ılk once gıttıgım doktora gıtmedım bu sefer,kuzenımın hamılelık takıbını yapana gıttım.
sorunumu soyledım bana "nıye korktun her seyı bılıyorsun da bunun normal oldugunu mu bılmıyorsun " dıye bır cevap aldım.
"neden regl olmak ıcın reglının duzenlı olması ıcın bu kadar ugrasıyorsun kı ne zararı var kı sana bosver cocuk sahıbı olmaya karar verınce gelırsın yumurta takıbı yaparız " dedı.
bır de benı sucluyor "artık herkese polıkıstık over dıyorlar, bu sendrom da hastaların hosuna gıdıyor" hangı saglıklı ınsanın hosuna gıder boyle bır durum.
reglım gelmedıgınde cektıgım sıkıntıyı ben bılırım onu gectım ama bır doktor nasıl bunu dıyebılıyor hala aklım almıyor!
kısacası hıcbır sey yaptıramadım, sinir oldugumla kaldım.
sağol canım o senin hoşluğun. :kedi:ben diğer oyunu bilmiyorum o yüzden kuramadım bağlantı kaydirigubbakcemile3ayyy evet cnm ya ama ben baktim profiline nekadar hos bi bayansin hic öyle yazarmiyim :1hug:ins cnm hepimize saglikli bebekler güzel hamileleikler nasip etsin rabbim cnm
burcu kardaş arslan. bakırköy mangonun hemen karşısında yeri. google da arat dünya bilgisi var zaten canım.. eğer fırsatın olursa mutlaka git derim ben..
aaa bılıyorum burcu hanımı.
ızmırde haftaya gıtmeyı planladıgım doktorun sıtesınde gormustum.
bakırkoy mango dedıgın bakırkoy carouseldekı mı onun mu karsısında?
bayanlar soğan suyu kesin çözüm ALLAHA şükür bence aksatmadan uygulayın tedavi süresi 4 ay
bence vazgecmeden deneyin muhakkak cözüm alacaksınız..ALLAHın izniyle tabi
rica ederim cnm o oyunu oynarken yukarda kirmizi yaziyla kücük oyun bölümü yaziyor kadinlar klübünün karsisindaactigin dosyayi gösteren kisim yani oraya tiklarsan bayabi oyun var cnm insani bagimli yapiyor kaydirigubbakcemile2sağol canım o senin hoşluğun. :kedi:ben diğer oyunu bilmiyorum o yüzden kuramadım bağlantı kaydirigubbakcemile3
bugun 47. gun um adetim oldu ama anladigim kadariyla yumurtlamam olmamis ama daha once hic boyle gecikmemisti yumurtlamam olmustur degilmi ama yinede doktora kiste baktiracam varmi yokmu diye bide ovulasyon testi alacam ona gore umutlanacam
adetim bitince deneyecem sogani yumurtlama olursa hamile kalma sansim var
47. gününse sen bu ay yumurtlamamışsın canım... yumurtlasaydın 14 gün sonra adet olurdun.... zamanında adet gelmiyorsa o ay yumurtlama olmaz demişti doktorum bana
bence o doktora gitme bi daha.reglinin düzenli olması için neden uğraşıyorsunki lafa bak aptal doktor kadınlık özelliklerinden biride adet görmek.menopaza giren kadınlar neden sıkıntı yaşıyorlar adet görmedikleri için.hiçte normal bir durum değil,gerçi dök parayı önlerine o zaman nasıl önemsiyorlar.vicdanlı allahtan korkan doktor bulmak çok zor.alsanaalsanasmile
evet canım orada. zaten azıcık kadın hastalıklarıyla ilgili net karıştıran herkesin karşına çıkıyor. çok bilgili ve ilgili bir doktor. ben bile düşün yani edirneden istanbula her ay 6 saatlik yolu onun için çekiyorum. ben de internetten keşfetmiştim onu
senelerdir zaman zaman diane 35 ve yasmin kullanmama rağmen ilacı kestiğimde herşey başa dönüyor
ilacı almadığım zaman 2,5 bazen 3 ay aybaşı olmuyorum
ondan sonra oldu mu da tam oluyorum aşırı kanama oluyor
yani 3 ayı ödetiyor
ve yataklara düşecek kadar halsiz oluyorum...kaslarımın hiçbiri tutmuyo
bu durum aşırı kan kaybından mı ileri geliyor..o arada şeker mi düşüyor tansiyon mu düşüyor tam olarak ne oluyor de o kadar çırpılıyorum bilmiyorum
içsem bi türlü içmesem bi türlü
acaba hormon hapı almasam da aybaşı olduğum günler kan yapıcı ilaç falan mı alsam
doktora gittim 6 ay diane 35 kullan sonra yine gel dedi..kullandım bıraktım ama gitmedim..çünkü ne zaman gitsem aynı ilacı verip
aynı şeyi söylüyorlar...ilaç bırakılınca yine düzen bozuldu tabi
rkadaşlar bende pkoluyum klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım fakat dış gebelikmiş. kısmet değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?