merhaba bende malesef 6 aydır adet görmüyorum hep kendiliğinden olsun diye bekledim ama baya uzun sürdü artık dayanamıcam doktoru erteledim başarısız tüp bebek deneyimimden sonra ama artık gitmem gerek sanırım 1 ay daha beklemek istemiyorum aslında ben ilk gittiğimde tüp bebek için yine adetim gecikmişti doktorum forlubal diye ilaç verdi onumu alsam şimdi eczaneden düşünüyorum aslında bilmiyorumkismile
evet aynı hastalık başka bi deyişle kısır döngü
ben de bir şey sorabilir miyim? 8 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. doktora gitttim yumurta takibi yapıldı. adetimden 7 gün sonra gittim her iki tarafta da 6-7 yumurta vardı hatta bir tanesi 10 mm dedi ama 11. gün gittim yumurtalar aynen öyyyyle duruyor. sen,n yumurtalar tembel dedi doktor. bugün de araştırrken pko yu duydum acaba ben de mi pkoluyum çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. adet düzensizliğim var ama her ay 4-5 gün atıyor. kıllanma falan da yok.acaba bana noluuyoorr
ben de bir şey sorabilir miyim? 8 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. doktora gitttim yumurta takibi yapıldı. adetimden 7 gün sonra gittim her iki tarafta da 6-7 yumurta vardı hatta bir tanesi 10 mm dedi ama 11. gün gittim yumurtalar aynen öyyyyle duruyor. sen,n yumurtalar tembel dedi doktor. bugün de araştırrken pko yu duydum acaba ben de mi pkoluyum çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. adet düzensizliğim var ama her ay 4-5 gün atıyor. kıllanma falan da yok.acaba bana noluuyoorr
merhaba cnm gecmis olsun ben senelerdir hic bir belirti tasimadim sadece hamileliklerimin ilerlememesi sonucu üniversite hastanesine gittigimde kan verdim testler sonucu pco oldugum ortaya cikti bende sadece bebeklerimin kalbinin durmasina(5tane ) engel olan bi problem olarak ortaya cikti ultrasonda ilk baktiklarinda bundan önceki iki doktorumda kesinlikle fark edemediler kistleri sende iyi bir doktor bulup arastir cnm allah yardimcin olsunben de bir şey sorabilir miyim? 8 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. doktora gitttim yumurta takibi yapıldı. adetimden 7 gün sonra gittim her iki tarafta da 6-7 yumurta vardı hatta bir tanesi 10 mm dedi ama 11. gün gittim yumurtalar aynen öyyyyle duruyor. sen,n yumurtalar tembel dedi doktor. bugün de araştırrken pko yu duydum acaba ben de mi pkoluyum çok merak ediyorum ve çok korkuyorum. adet düzensizliğim var ama her ay 4-5 gün atıyor. kıllanma falan da yok.acaba bana noluuyoorr
merhaba cnm gecmis olsun ben senelerdir hic bir belirti tasimadim sadece hamileliklerimin ilerlememesi sonucu üniversite hastanesine gittigimde kan verdim testler sonucu pco oldugum ortaya cikti bende sadece bebeklerimin kalbinin durmasina(5tane ) engel olan bi problem olarak ortaya cikti ultrasonda ilk baktiklarinda bundan önceki iki doktorumda kesinlikle fark edemediler kistleri sende iyi bir doktor bulup arastir cnm allah yardimcin olsun
evet cnm ilk 2 den sonra testler yapildi kromozon ,genetik, onlardan bisey cikmadi sonra tekrar denemeler 4. derken oda düstü 5.de kan pihitlasmasi var denildi protein s degeri düsüktü aspirin kullandim ama malesef yine düstü 24 ekimde,ondan sonraki degerlerim tekrar arastirildi ve kan pihtilasmasi yokmus normale cikmis deger sonunda kan sekerime bakilarak kistleri buldular rabbime sükürler olsun bulundu diyorum ins tedavide sonuc verecek allahin izniyle zaten bende arastirdim netten ve doktorumunda dedigi bu tekrarlayan düsüklerin nedenlerinden biride bu bende belirti olarak sadece bebeklerimin kalbi durmasi bu nedenlede anlasilamadi uzun yillardan sonra sonuc bu bitanem 2 ay sonra deniycem ins medformin kullaniyorum kusura bakma bayabi yazmisim bilmiyorumkismilecanım düşük nedenin olarak pko yu mu gösterdiler sana?
mrb arkadaşlar.ilk kez yazıyorum..bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.1.5.yıldır korunmuyoruz 2.çocuk için ama olmuyordu.bugün doktora gittim..ultrasonla baktı rahim içine..yaklaşık 3 cm civarı sağ yumurtalıkta kist var dedi..adetime 10 gün falan var..adet yakın olduğu için çatlamamış bir yumurta da olabilir dedi..adetin 2.günü tekrak bakacak acaba adetle atılmış mı diye.atılmışsa 3 aylık ilaç tedavisi var hamilelik şansını artırması için dedi..atılmamış ise ilaç tedavisine başlanmayacakmış ee o zaman yani kist kalıcıysa nasıl yok oluyor bunun hakkında bilgi vermedi..bir bakalım sonra dedi..kafamda bir sürü soru işareti var şimdi bu kist pko mu anlamadım..yoksa başka bir kist mi..bir de bu kist le de hamile kalabilirsin dedi...:uhm: adetlerim düzenli ama kilo almaya çok meyilliyim..o kadar dikkat edip hergün yarımm saat spor yapmama rağmen ancak formumu zor koruyorum .bundan mı acaba..bi de hafif kıllanmalar var...
ben sana söyleyim. bende de sağ yumurtalıkta 3,5 mm lik kist vardı ve eylül ayında ortaya çıkmıştı doktor çocuk istiyorum diye doğum kntrl hapı vermedi genelde kadınlarda olur ama ya ağrıyla farkederler doktora gelirler yada herangi bi jinekolok muayenesi sonucu öğrenilir dedi. kalıcı değil korkma. bende 3 ay kaybolmadı ama sol yumurtalıklada hamile kalabilirsin. zamanla kayboluyor emin ol. benden sana tavsiye soğan suyu iç sakın doğm kntrl hapı kullanma
ben sana söyleyim. bende de sağ yumurtalıkta 3,5 mm lik kist vardı ve eylül ayında ortaya çıkmıştı doktor çocuk istiyorum diye doğum kntrl hapı vermedi genelde kadınlarda olur ama ya ağrıyla farkederler doktora gelirler yada herangi bi jinekolok muayenesi sonucu öğrenilir dedi. kalıcı değil korkma. bende 3 ay kaybolmadı ama sol yumurtalıklada hamile kalabilirsin. zamanla kayboluyor emin ol. benden sana tavsiye soğan suyu iç sakın doğm kntrl hapı kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?