Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

gözünaydin cnm allah tamamina erdirsin ins bende medformin kullaniyorum seker icin ins darisi benim ve diger arkadaslarimizin basina

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım .bende polikistik over hastasıyım daha yenı ögrendım.tahlıl yaptrıdım sonuçlarını bekliyorum umarım kötü bişeyler çıkmaa.bilmiyorumkismile

merhaba cnm ins kötü bisey cikmayacak allahin izniyle tedaviylede bebegine kavusursun ins tez zamanda allah yar ve yardimcin olsun

pko hastalıgı olanların cocugu olmuyor mu:S tup bebk dısında normal

slm canlarım 5 aylık evliyim 2 ay önce polikistik teşhisi konuldu doktor 1 , 2 sene çocuğun olmaz dedi yumurtlama temmelliğin var 3 ayda 1 yumurtluyosun dedi ve tedavi olarak fitil,antbyotk,krem verdi size ilk polikstk teşhisi konulduğunda böyle tedavi olan varmı ve doktor bi daha kontrole gel demedi.bende kilo yok aksine çok zayıfım ama tüylenme var.daha fazla ilerlemesinden çok korkuyorum acaba bir daha mı doktora gitsem polikistğin tek tedavisi doğumkonturl haplarymış netten araştırdım ama bana bu şekilde tedavi vermedi bana yardım edin kızlarrr lütfeennn...

amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin inş.opuyorumnanaktan

mrb canım aynı hatalık bendede var.bende 1ay önce doktora gittim banada fitil verdi doktor bıde farlutal verdı adetımın 3,günü tahlıl yaptırdım yarında sonuclarımı alıcam canım .tüylenme sorunu bendede var.benim doktorum tekrar kontrole gelmen gerekicek dedı tahlıl yapm ası lazım doktorun sanaki hastalıgın ne durumda bılebılsın tekarra muayne edıp bakması gerekiyor.bence doktorunu değiştir canım iyi bi doktora git anlaşılan doktorun senle pek ilgilenmemiş gibi geldi bana.doktorum bana sordu eger cocuk düşünmüyorsam 6aylık bir tedavı uygulayacaktı şimdi çocuk düşündüğüm için başka bi tedavı uygulayacak canım .bıd bu hastalıgın en iyi ilacı soğan suyu canım ben içmeye başladım ve benı çok rahatlattı kokusu biraz kotu ama alısıyorsun bence başla derim bilgine canım .Allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim cevabın için.evet tekrar doktora gitcem.soğan suyuna başlcam inşllh bi de hayıt otu var onuda önerirmisin canım oda iyi gelirmi artık bi bebek istiyorum rabbim inşllh hapimizn dualarını kabul eder....:Saruboceq:

bnde de pko var 3 senedir aynı ilacı kullanıyorum orgametril die bi ilaç şuana kadar hiç bırakmadım ve onun sayesinde her ay dzenli oluyorum doktorum sonuna kadar bunu kullancaksın dedi bakalım nolcak :uhm:

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

valla soğan suyu bana çok iyi geldi canım hayit tohumunuda çok duydum ama denemedım almaya fırsatım olmadı yanı canım ama alcm dene istersen.inş.en kısa zamanda bebişine kavusursun canım benım :Saruboceq: ben bugun tahlıllerımı aldım canım doktorum temiz iyi dedı p.tesi tekrar ultrasyona sokcak ondan sonrada ilaç tedavisine başlaycam inş.canım.ama bence senın doktorunu mutlaka değiştirmen lazım canım opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam yaa aranızda ultrasonografi yaptıran varmı acababilmiyorumkismile

çoookk çoookkk sevimdim canım benimm evet kesinlikle değiştirmem gerekiyoo inşllh tedavinde olumlu sonuçlanır ve rabbimin izniyle o minik meleği kucağına alırsınn ve onu doya doya öpersin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

iyi dilekleri için teşekkürler canım inş. hayırlısı bitanem bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 2010 anneleri inş.biz oluruz canım opuyorumnanaktan

kızlar ben her 28 günde bir adet görüyorum allaha şükür hiç sekme olmuyor ancak dünki kan testi sonuçlarıma göre polikistik overmişim kafam karıştı ya benim bildiğim bu adet düzensizliği değilmi?
usg ayın 24 ünde çekilcek ama gecen yıl çektirdiğimde kistte saptanmadı valla anlamadım nedir bu.

valla canım benim bildiğimde adet düzensizliği olanlar ve yumurtlama sorunu olanlar polikistik over hastası.mesela ben ilaç kullanmadan hasta olamıyordum kaç tane doktora gitim bişey demedım 1ay önce tekrar gittim polikistik overmısım.bunun belirtileride adet düzensizliği adet görememem yumurtlayamama tüylenme gibi belirtileri var canım.belkide sen hastalıgın başındasındır canım dikkat et peşinide bırak derim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun

cnm benim adetlerimde hep düzenlidir senin gibi hatta pkonun baska belirtisi bile yok bende 5 yildir 5 kere düsük yasadim yeni anlasildi pko oldugum onuda kansekerimin yüksek cikmasi sonucu fark ettiler allahim ne verirse hayirlisini versin ins bu pko belasindan kurtulmayi nasip etsin hepimize ins CADIARZU

merhaba yabangülü nasılsın nediyelim allah tamamını erdirsin darısı bizim başımıza diyelim

Merhaba hanımlar ben 15 yaşımdayım.neredeyse 5 aydır regl görmediğim için kadın doğum uzmanına gittim.ultrasonda baktı.kist yok ama yumurtalar tembel görünüyor dedi.polikistik over olma ihtimalin yüksek dedi.bir ilaç verdi bu ilacı bitirdikten sonra regl olucakmışım ve reglinin 3. Gününde homon testinden pko olup olmadığım anlaşılıcakmış...
Vücudumda fazla tüylenme yok.aşırı bir kilomda yok.ayrıca ailemde kimse de böyle bir problem yok.ileride eğer pko hastasıysam vücudumda tüylenme oluşur mu ?kilo alır mıyım ?ve hastalığın tedavi süreci zorlu mu ?
şimdiden teşekkür ediyorum...cevaplarınızı bekliyorum...

aynı dert bendede vardı canımmbende 3-4 ay hasta olmadıgımı bılırım 18yasımdan beri gitmedıgım hastane kalmamıstı banda yumurtalıkların tembel demişlerdi farlutal vermişlerdi söktürücü.sonra diana 35dogum kontrol hapı verdiler ama adetim yine düzene girmedi ilaç kullnamasam hasta olamıyordum.şimdi 23yaşındayım 1ay önce doktora gititm muaynede doktorum bana polikistik oversin dedi.hormon testi yaptılar temiz çıktı.ama ben şimdi bebiş düşündüğüm içinbebiş için tedaviye başlayacam.sende dikkat et canım.ilaçlarını düzenli kullan.muhtemelen sanada dogum kontrol hapı vercekler 6ay kullan gel diyeceke tahmınımce.ben hastalıgı farketmedıgım için biraz fazla tüylenmem oldu.doğum konrol hapları bu tüylenmeyi ve kıloyu önlüyor canım dikkat ve düzenli kullanırsan bi sorun olmaz canım bide bu hastalığın en önemli ilacı soğan suyu 15gün kullanıyorsun ben 1haftadır kullanıyorum veçok faydasını gördüm içebiliyorsan iç canım beim.şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…