- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
benim kayseride fakültede bütün tahlillerim yapıldı kanda pıhtılaşma sorunu çıktı gebelikte iğne kullanıyorum ve coraspin bence iyi bir perinatoloğa git onlar bütün tahlillerini yaptırır ve ona göre hareket edersin
Teşekkür ederim peki gittiğin dr.un kayseri fakültedemi ismini bana yazarmısın ya da özelden mesaj atarsan da sevinirim canım
canım özelden gönderdim geldimi?
mrb nigar seni merak edyorum. nasıl geciyor hamileleğin inan tanımasamda hep aklımdasın. bana çok destek oldun çünkü. inallah hersey yolundadır da zamanında sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebeğini. çok öpüyorum seni..
canım merak edip hatırladığın için çok sevindim burda birbirimizi tanımasakda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için ortak yönlerimizin olduğunu düşünüyorum
bu arada canımız nasıl büyüyormu bir sorunu yoktur umarım takiplerinizi yaptırıyorsunuzdur mutlaka ihmal etme gelişimi nasıl emzirebiliyormusun
benim durumuma gelirsek çok şükür bir sıkıntım yok iğnelerimi düzenli kullanıyorum her gittiğimde kan akımına bakılıyor gerilik falan yok tansiyonum normal sınırlarda seyrediyor 23. haftaya girdim çok rahat bir hamilelik geçiriyorum bazen içime korku düşmüyor değil düşüyor ama çabuk atlatıyorum tuzsuz yiyorum kilo alımım az sayılır bayramda biraz fazla kaçırdım galiba tatlıları telafi etmem lazım yoksa doktorum kızacak benden haberler böyle arada yazarım ve inşallah vaktinde doğum yaptığımı burdaki arkadaşlara haber verebilirim allaha emanet olun öpüyorum
Can Allaha şükür iyi sayılır. sorunları oluyor tabi. iştahsız bir bebek yavas kilo alıyor. 5kg.gelişimi yolunda. eve geldikten2 hafta sonra sütüm kesildi zaten azdı.kasık fıtığı var hırıltısı olduğu için anestezi doktoru ameliyata onay vermiyor. ciğerleri iyi durumda diyor doktoru hırıltıyı zamanla gececek diyor bakalım.ventolin+pulmicort kullanıyoruz. bugünlerde biraz öksürüğü var öksürük reflüyü tetkliyor sürekli kusuyor..:/(yine de ükrediyorum inşallah bunlarda gecer.
senin için çok sevindim. hadi bakalım. bundan sonrası çok önemli biliyorsun. nşallah hep böyle güzel haberler verirsin.çok öptüm seni. facebooktan beni eklermisin?
Alev Uçar Türegün
kızlar bu bahsettiğiniz tansiyonlarınız kaç tı ben iki gündür yüksek tansiyon la uğraşıyorum 25.haftamı bitirdim bu gün...
dünde bu yana tansiyonum ortalama 14 e 9 iki saatte bir ölçüyorum.
dün bir ara 15 e 9 a çıktı bu gün de bir ara 13/8 e düştü iki gündür takipteyim sizlere sorum preeklamsi mi oluyorum bu arada ikiz gebelik yaşıyorum kızım da oğlum da iyi sayılır normalde tuzlu yiyen biri değildim ama iki gündür hiç te tuz kullanmıyor bol su içiyor ortalama 3 litre kadar ve beslenmeme de dikkat ediyorum...
slm arkadaşlar inşallah herkes iyidir. size bi sorum olacak. 4lü tarama testinde hormonlarımın çoğu sınırın üzerindeydi down sedromu yok fakat internetten araştırdığımda ilerde preeklamsi olasılığı olabilir yazıyodu. sizler yaşayan anne olarak bu konuda bilginiz var mı. bu hormonlardan da erken tanı konuabilir mi?
hiç duymadım canım böyle bir ihtimali şimdiden böyle şeylerle kafanı meşgul etme canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/Q
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kuağımıza alırız yavrularımızı:)
arkadaşlar ben 32 + 1 gunluk hamıleyım benımde bır ara tansıyonum 14 9 oldu daha sonra yukselmedı hemen doktora gıttım ıdrarda proteın yok yalnız kanda albumın degeri cok az düşük cıktı doktor bır problem yok dedi ama ben kendımı ıyı hıssetmıyorum ara ara karnım agrıyor ozellıkle sırt agrılarım benı mahvedıyor bunun preeklampsıyle bır ılgısı var mıdır cokkk korkuyorummm acılll cevaplarmısınız yalvarırırm
canım geçmiş olsun umarım preeklemsi yaşamazsın tansiyon yüksekliğiyle beraber idrarda proteinde çıkarsa o zaman tehlikeli oluyor tek başına tansiyon yüksekliği preeklemsiyi yaşatmaz bence idrarda proteine baktır 14/9 sınır kabul ediliyor doktorun ne diyor gittinmi doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?