erol bey kadar mükemmel bir doktor yok izmir çukurunda hastasıyla 5 dk görüsüyo herseyi hemsireler yapıo suratsız falan diyenler şaşırmış olmalı tam 30 dk muayene ve sohbet ettik eşimle beraber mükemmel bir insan çok esprili ve moral verio daha ne diyim bence izmirde daha iyisi yok aldıgı para helal olsunnnn
bana da 2 yıl önce histeroskopi yapmıştı şifada ama parasını hatırlayamıyorum şu an.1 saatlık bı operasyon akşam evıne gidiyorsun yatış yok.narkoz aldığın içinde bişey anlamıyorsun zaten.merhaba hanimlar
bu foruma ilk kez yaziyorum ama itiraf etmem gerekirse buradan cok faydalandim. size sorum aranizda erol hocanin laproskopi histeroskopi ameliyatlarini yaptirmis olanlar var mi bana biraz bilgi aktarirlarsa cok sevinirim. erol hoca bana bu ameliyatlari onerdi. ozel hastane de yaklasik 2700 e mal oluyormus. su anda bu miktari karsilamayacagim icin ameliyati erteledim. ama cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum.
yazdıklarına çok şaşırdım açıkçası.Erol bey gibi bi dr sperm tahlılını sona saklaması şaşılacak birşey tabı kı yaşadığını yazmışsın ama inanması zor.bız elımızde sonuçlarla gittiğimiz halde bızden ılk iş yenısı isteme olmuştu sonra bana hist.yaptı.daha öncekı rahım filminde yapışık denmişti tupler tup bebek önermişlerdi.hist sonucu bana sizin tup bebeklık bişeyınız yok dedi.1 kere aşılama yaptı tutmadı ama bi sonrakı ay kendılığımden hamile kaldım.cnm bende aynı operasyonu yaptırdım erol beye öncelikle şunu söyliyim amaç para banada histeroskopi ve lapraskopi önerdi hatta iki ameliyatıda aynı operasyonda yaparım dedi şifa hastanesinde yaptırdım iki yıl önce. 3 ay sonra rahim filminde hiç birşey değişmemişti ben ilk ameliyata girerken erol beyin yüzünü bile görmedim operasyonda başarısız olunca açıklaması şuydu sadece histereskopi operasyonu yapıcam ege üniversitesinde sigorta karşılıcak ama ben giricem operasyona tamam dedik el mahkum ama girerken erol beyi gördüm ameliyatı o yaptı ve paşarılı geçti aradan 1 yıl geçti bebeğimiz olmayınca teefon üstüne telefonlarımdan sonra sekreteri aradı eşinizde spermiogram tahlili istiyor erol hoca dedi yaptırdık sonuçlar kötü onunda ameliyat olması gerekti başta bizden bu tahlili isteseydi 1 yılımız boşuna geçmeyecekti uzun lafın kısası ben 2 yıl kaybettim maddi olarakta o kadar kayıp tabi ve hala değerler düşük olmasına rağmen aşılama yapıcam diyor ama ben artık güvenmediğim için yaptırmadım başka doktora gittim ve bana tek dediği tüp bebek arkadaşım iyi düşün derim tabi karar senin ama ilgi istiyorsan sorularına hemen cvp istiyorsan başka birini tercih et derim
ben de eskiden erol beyın hastasıydım ve ben de çok memnundum.ama sanırım ilk kez muayene etti sizi çünkü sadece ilk gittiğinizde size o kadar uzun zaman ayırıyor.sonraları yanındakı diğer cengiz bey ve hemşireler muhattap oluyor sizinle.anlayışla karşılıyoruz mecbur çünkü çok yoğun bir dr.
hayır canım ilk gidisim degil smear sonucumu bile kendisi haber verdi ve mantar var dedi ilaç önerdi cok ilgili inanılmazzzzzz cengiz bey zaten 1numara :):) onun sayesinde erol beye geldim ben
ozgeozge, senin rahatsızlığın nedir?sakıncası yoksa söyleyebilirmisin. ben mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağım da çok korkuyorum. senin de durum aynı ise birbirimizden haber alabiliriz.
hoşçakal
selam kızlar ben errol beye gitmek istiyorum ama randevuları çokmu uzun bilgisi olan varmı.?bide muayenesi ayrı tüp bebek merkezi ayrımı?ilkdefa gidicem denizlideyim çünkü ordan gelicemmm..
bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm...
selam kızlar ben errol beye gitmek istiyorum ama randevuları çokmu uzun bilgisi olan varmı.?bide muayenesi ayrı tüp bebek merkezi ayrımı?ilkdefa gidicem denizlideyim çünkü ordan gelicemmm..
selam kızlar ben internetten no sunu buldum aradım.oda yarına randevu verebilirim dedi.cumartesi istedim hafta sonu çalışmıyyolarmış.ben çalışıyorum bide denizliden gelicem.o yüzden şimdilik almadım
hafta sonu calısıyorlar yahu nasıl olur ben hep haftasonu gidiyorum alla alla muayenehaneyimi aradın şifayımı canım
özgecim muayanehanesini aradım sekreteri doktorumuz haftasonu hasta bakmıyor dedi.hafta içide izin alma zor olucak.istersen özelden sana no yu yazayı doğrumu acaba
benim bildiğimde özeldeki bütün doktorlar cumartesi muayene eder..anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?