Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

ozgeozge, senin rahatsızlığın nedir?sakıncası yoksa söyleyebilirmisin. ben mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağım da çok korkuyorum. senin de durum aynı ise birbirimizden haber alabiliriz.
hoşçakal

ben de eskiden erol beyın hastasıydım ve ben de çok memnundum.ama sanırım ilk kez muayene etti sizi çünkü sadece ilk gittiğinizde size o kadar uzun zaman ayırıyor.sonraları yanındakı diğer cengiz bey ve hemşireler muhattap oluyor sizinle.anlayışla karşılıyoruz mecbur çünkü çok yoğun bir dr.

bana da 2 yıl önce histeroskopi yapmıştı şifada ama parasını hatırlayamıyorum şu an.1 saatlık bı operasyon akşam evıne gidiyorsun yatış yok.narkoz aldığın içinde bişey anlamıyorsun zaten.

yazdıklarına çok şaşırdım açıkçası.Erol bey gibi bi dr sperm tahlılını sona saklaması şaşılacak birşey tabı kı yaşadığını yazmışsın ama inanması zor.bız elımızde sonuçlarla gittiğimiz halde bızden ılk iş yenısı isteme olmuştu sonra bana hist.yaptı.daha öncekı rahım filminde yapışık denmişti tupler tup bebek önermişlerdi.hist sonucu bana sizin tup bebeklık bişeyınız yok dedi.1 kere aşılama yaptı tutmadı ama bi sonrakı ay kendılığımden hamile kaldım.
erol bey gıbı bı hocanın para düşünmediğini de çok eminim adam praya doymuş durumda çünkü.

selam arkadaşlar bende gabbananın dediğine katılıyorum eol hocanın yapacağı bir iş değil bence bu iş bence para için böyle cambazlıklar yapmasına gerek yok ki zaten dünyanın parasını kazanıyo adam ama ben şunu bilir şunu söylerim ben2 sene dir onun hastasıyım ikizlerim oldu 10 aylıklar ve hala her ay arayıp sorar bir problem varmı diye ve benim spiralimi bile kimseye taktırmadı gel ben takıcam dedi ve para falan söz konusu bile değil dedi yani daha ne denebilir allah onu başımızdan eksik etmesin ve tüm anne olmak isteyenlerede bebiş nasip etsin tabi önce allah sonra erol bey...

erol tavmergene 2 tedavi oldum. sirf spermlerimiz sifada donduruldu diye.zaten sen parayi eksiksiz veriyorsun hadi profesor olur okadar diye yumurta takibini baska bir adam yapiyor, ( cok acemi ve yetersiz bi doktor adida cengiz.) yanlis dozda ilac kullandilar ilkinde ohss oldum.ikincisinde yumurtalarin yarisi fos cikti. ( bunlar klinigin basasisi ile alakali imis) ilgi sifir. bence erol tavmergen biraz fazla simartilmis. hastasi cok diye bunun hep boyle kalacagini dusunuyor. ama en yakin arkadaslari dahil olmak uzere kendi kuyusunu kazdigini soyluyorlar. profesorde olsa iyi bir doktor degil. COK PISMAN OLDUM BEN. CEVREMDEKI EN CAHIL INSANLAR BILE BANA GULDULER. NE BICIM DOKTOR BU NERDEN BULDUN SEN BUNU DIYE. DOKTOR BOLE MI OLUR DIYE. BILGILENDIRME YOK; SORU SORAMIYORSIN CUNKU KENDISINI SADECE VE SADECE TRANSFER GUNU GORUYORSUN. SEKRETERLERINE ILETIYORSUN ONLARDA YARIM YAMALAK 2 GUN SONRA CEVAP VERIYORLAR. ------- KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM.------ BENIM HEM ZAMANIM HEM PARAM BOSA GITTI

kızlar benim sorunum pko yumarta cok ama catlamıyo bir kere klomen kullandım ama tutmadı erol beye 3. gidişim ve üçündede coooook ilgilendi ben ona burda okuduklarımı da söyledim gülüyo sadece diyorki biz bukadar iyi olmasak neden bu kadar kişi bizi tercih etsin tamamen karalama kampanyası bazı insanları anlamak güç neyse rahim filmi cekilcek bana sonra aşılama insallah 1 ay ilişki denicez olmazsa asılama yani fiyatları bilmiyorum yalnız aslıama nerde oluyo ve ne kadar bide rahim filmi nerde ve ne kadar cokmu soru sorduuuuum

ozgeozge, senin rahatsızlığın nedir?sakıncası yoksa söyleyebilirmisin. ben mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağım da çok korkuyorum. senin de durum aynı ise birbirimizden haber alabiliriz.
hoşçakal

canım bende pko var yumurta cok ama catlamıyo klomen kullandım 1 ay olmadı şimdi rahim filmi cekilcek 1 aydaha klomen olmazsa asılama olcak korkma bence gönlünü ferah tut doktorumuz cok iyi allaha şükür ona güveneliim

allahım hayırlısı neyse onu versin cengiz abide erol beyde bir numara kim nederse aksini söylerse onun cahilliği ve psikoloji sorunudur adam dünyaca ünlü bir prof gülüyorum aksini yazanlara e tabi zor bir dönem allah kolaylık versin...

selam kızlar ben errol beye gitmek istiyorum ama randevuları çokmu uzun bilgisi olan varmı.?bide muayenesi ayrı tüp bebek merkezi ayrımı?ilkdefa gidicem denizlideyim çünkü ordan gelicemmm..
bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm...

canın ben ilk defa 1 nisanda ilk randevuma gittim beni muayne etti adetin 3.günü hormon tahlili ve sperm tahlili istedi 17 nisanda adet oldum 19 nisanda tahlillerimize yaptırdık şifada yaptırdım ssk lı olduğum için 60 tl ödedim.eşimin 66 tl (ssk sız olarak yaptırdı )neyse aynı gün sonucu aldım fax çektim ertesi gün aradılar benim sonuçlarımı bildirdiler 22 nisan günü rahim filmi için randevu veridiler.dün rahim filmimi çektirdim temiz çıktı en azında çeken doktor öyle söyledi ama tabi asıl muaynaneden arıcaklar aslında dün akşam aramışlar ben duymadım teli.bugün birazdan arıcam kendilerini bakalım ne dicekler benim en çok merak ettiğim eşimin sonuçları çünkü problem vardı bakalım değerler nasıl ona göre ne derse onu yapıcaz.ama sistemli gidiyor.önemli olan doktoru her an görmek değil sana geri dönmeleri açıklama yapmaları ben şu ana kadar sorun yaşamadım.Allah hayırlısını versin

canım işlemler şifada oluyor.dün rahim filmi çektirdim özel olarak 291 tl tuttu 200 tl peşin doktor alıyomuş 91 tl kredi kartı olabiliyomuş.mesela ben hormon tahlilleri için şifaya gittim zannettim direk ssk lı olduğum için özel olmucak ama ordaki bi doktorun tahlilleri yazması gerekiyomuş.bana yazmaz dediler kadın doğumcular için.ama ben şansımı denedim çıktım bi kadın doğumcuya rica ettim.sağolsun yazdı.

bende erol hocanın hastasıyım bugun hsg cekildi şükür tüpler acıkmıs cok sevindim doktorumuz cok ilgili ama gec randevu alınıyo aklında bulunsun

canım muayenehansi ayrı asıl şifada yapılıo tetkikler film falan cok mükemmel bir dr izmirde 1 numaradır ancak randevu almak zor oluyo baya sonraya veriyorlar muayene uzunlugundan kastın ne anlamadım mesela ben martın 25inde gittim bugunde film cekildi pko var bu ay koruncaz öteki ay sanırım asılama olcak

selam kızlar ben internetten no sunu buldum aradım.oda yarına randevu verebilirim dedi.cumartesi istedim hafta sonu çalışmıyyolarmış.ben çalışıyorum bide denizliden gelicem.o yüzden şimdilik almadım

selam kızlar ben internetten no sunu buldum aradım.oda yarına randevu verebilirim dedi.cumartesi istedim hafta sonu çalışmıyyolarmış.ben çalışıyorum bide denizliden gelicem.o yüzden şimdilik almadım

hafta sonu calısıyorlar yahu nasıl olur ben hep haftasonu gidiyorum alla alla muayenehaneyimi aradın şifayımı canım

hafta sonu calısıyorlar yahu nasıl olur ben hep haftasonu gidiyorum alla alla muayenehaneyimi aradın şifayımı canım

özgecim muayanehanesini aradım sekreteri doktorumuz haftasonu hasta bakmıyor dedi.hafta içide izin alma zor olucak.istersen özelden sana no yu yazayı doğrumu acaba
benim bildiğimde özeldeki bütün doktorlar cumartesi muayene eder..anlamadım gitti..

yaz bakıım canım alla alla nie öyle dediler ki acaba yaz sezonuna mı gectiler:):)ben en son martta gittim

özgecim ben yine aradım.cumaya istedim bu sefer ama cumada hasta bakmıyomuş.sinir oldum ya ne zaman bakıyo anlamadım ki.bazen bakabiliyomuş cuma ama belli olmuyomuş ben ismimi yazdırdım bakalım bakcak olurlarsa perşembeden arıcaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…