bencede en önemli olan hocanın iyi oması ben erol hocanın hastasıyım ilk denemede ikizlerime hamile kaldım ve doğum yaptım şu an dörtbucuk aylık oldular bile allah her isteyene versin ama erol hoca tek kelimeyle süperrr
bencede en önemli olan hocanın iyi oması ben erol hocanın hastasıyım ilk denemede ikizlerime hamile kaldım ve doğum yaptım şu an dörtbucuk aylık oldular bile allah her isteyene versin ama erol hoca tek kelimeyle süperrr
merhabalar.. bende erol beyden randevu aldım. 10 gün sonra gidicem kendisine. iki kere aşılama olmuştum. fakat olmadı. doktorum ege tüp bebek merkesini ya da erol tevmergen i önerdi. ege tüp bebek merkezi hakkında burada forumlarda okuduktan sonra aldığım randevuyu iptal ettim. Ve Erol Bey de karar kıldım. 1 ay beklemek zorunda kaldım randevu 1 ay sonraya verildi. Bu kararı almamda ise ''Bebişko''isimli arkadaşımız çok yardımcı oldu. Onun yaşadıklarını okuyunca önümde tek bir yol belirdi ve o da Erol Bey oldu. Umarım her şey gönlümüzce olur arkadaşlar.. Şifa yı beğenmeyen arkadaşları da okudum ama önemli olan doktor diye düşündüm. Sonuçta aşılama yapan doktorum da bana '' nereye gidersen git tüp bebek doktoru seni karşısına alıp psikolojik destek verip tek tek her şeyi anlatamaz, çok yoğun insanlar. seni takip ederler ama sen farketmezsin'' demişti.. sonuçta işin psikolojik desteğini burada birbirimize vermemiz gerekecek sanırım:) a.s
çok teşekkür ederim ''bebişko''.. Haberin olmadan benim yol seçmeme yardımcı oldun işte:) umarım dediğin gibi hayırlı olur ve bende senin gibi ikizlerime kavuşurum.. Burdan gelişmeleri haber veririm sizlere de.. Bir de bir şey sormak istiyorum.. Şifa hastenesi dediğimiz Şifa Tüp Bebek Merkezi mi dir yoksa şifa hastanesinde mi tedavi sürüyor?
İnsanın psikolojisi gerçekten bir tuhaf oluyormuş.. Ama psikolojik desteği kendi kendime vermeye çalışıyorum; Erol Bey'den beklememeye hazırladım kendimi zaten daha gitmeden.. 3 yıl bebek istemedim..4. yıl olabilir dedim.. 1 yıldır bekliyorum şimdi de işte:) 1 yıl önce yani istediğimiz zaman tahlillerimizi yaptırmamıza rağmen problem yok denmişti.. Aslında varmışNeyse belki de hayırlısı bu şekildeymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...
hayırlısı olsun inşallah şifa hastanesinin içinde zaten şifa tüp bebek merkezi orasını ben çok beğendim eminim sende beyenekaydirigubbakcemile3ceksin çok ilgililer
slm bende erol beye gitmeyi düşünüyorum sen gitmiş olmalısın nasıl sonuç alabildinmi memnunmusun
canım sen yazalı 3 ay olmuş ben şöyle bı bakayım deyınce gördum kusuıra bakma okursan:) ben tupk-lerımden bırı tamamen tıkalı çıkmıştı hsg de.ama sonra erol bey laporoskopı aptı ve yoo tup bebeklık bı durumunuz yok dedi:) 1 aşılama yaptı tutmadı sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım kızım şimdi 6 aylık.ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza ne sorun vardı sizde
canım eğer hala göruşmek ıstersen tabı kı.canım merhaba.bende erol hocanın hastasıyım.özelden görüşmemiz mümkünmü sormak istediğim çok önemli seyler var..
Eğer bana yardımcı olmak istersen burdan mesaj at ben sana msn adresimi vereyim
D-GABANA ben gitmek istiyorum erol beye ama gerçekte çokmu ilgisiz bu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?