Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

selam arkadaslar ben basladım tüp bebege ignelerimi vuruluyorum bakalım ins.iyi olacak inanıyorum ben bu arada erol bey tessekkür ediyorum ins tutacak :Saruboceq:

slm bende erol hocaya gitmiştim laparoskopi oldum 3 hafta once tüplerim tıkalıydı fakat acılmad tüp bebek önerdi.Erol hocadan memnun kalan varmı tüp bebek konusunda hakkında cok iyi seyler duydum ama o şifada yapıyor eşimse sadece tüp bebek merkezi olsun diyor smyrna ve irenbe tüp bebek merkezleri var cok kararsız kaldım delikafadulden

ben 4 defa tüp bebek merkezinde yaptırdım 1 antep 3 ankara..ilk ikisi tutmadı sonrakiler ilki 20 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim..1 eylülde tedaviye başladım şu anda dış gebelik yaşıyorum..dün bir arkadaşımın vastasıyla erol hocanın çok ii olduğunu duydum..arkadaş ilk iki tüp bebği adana da yaptırmış ama olmamış dr.senin asla çocuğun olmaz demiş ..erol hocaya gitmiş...şimdi1 yaşında oğlu var...

bencede en önemli olan hocanın iyi oması ben erol hocanın hastasıyım ilk denemede ikizlerime hamile kaldım ve doğum yaptım şu an dörtbucuk aylık oldular bile allah her isteyene versin ama erol hoca tek kelimeyle süperrr

Benım malesef tutmadı ama yıne her Şeyın hayırlısı tekrar deneyecegız yıne de erol beye tesekkÜrederım sonucta bazı seyler kısmet

merhabalar.. bende erol beyden randevu aldım. 10 gün sonra gidicem kendisine. iki kere aşılama olmuştum. fakat olmadı. doktorum ege tüp bebek merkesini ya da erol tevmergen i önerdi. ege tüp bebek merkezi hakkında burada forumlarda okuduktan sonra aldığım randevuyu iptal ettim. Ve Erol Bey de karar kıldım. 1 ay beklemek zorunda kaldım randevu 1 ay sonraya verildi. Bu kararı almamda ise ''Bebişko''isimli arkadaşımız çok yardımcı oldu. Onun yaşadıklarını okuyunca önümde tek bir yol belirdi ve o da Erol Bey oldu. Umarım her şey gönlümüzce olur arkadaşlar.. Şifa yı beğenmeyen arkadaşları da okudum ama önemli olan doktor diye düşündüm. Sonuçta aşılama yapan doktorum da bana '' nereye gidersen git tüp bebek doktoru seni karşısına alıp psikolojik destek verip tek tek her şeyi anlatamaz, çok yoğun insanlar. seni takip ederler ama sen farketmezsin'' demişti.. sonuçta işin psikolojik desteğini burada birbirimize vermemiz gerekecek sanırım:) a.s

canım benim bu yazdıkların beni çok duygulandırdı umarım hayırlara vesile olmuşumdur dediğin çok doğru erol hoca çok yoğun bak 1 ay sonrasına randevu almışsın ki bu iyi bir zaman bence dediğim gibi olacaksa büyük denizde boğul olmayacaksa kısmettir sen hiç sıkıntı yapma ilk önce allaha sonrada erol hocaya sığın umarım benim gibi ikizlerini kucağına alırsın dualarımız seinle....bu arada erol hoca çok zamanı olan bir adam değil ama seninle olduğu dakikalarda da gayet rahatlatıcı tavırlarıyla bazen kahkahalarıyla seni rahatlatacaktır ben ve bir çok arkadaşım böyle oldu çünkü ama açık açık oturup ta dertleşneyi düşünmemek lazım çok öptüm allahım seninle olsun hayırlı haberler inşallah

çok teşekkür ederim ''bebişko''.. Haberin olmadan benim yol seçmeme yardımcı oldun işte:) umarım dediğin gibi hayırlı olur ve bende senin gibi ikizlerime kavuşurum.. Burdan gelişmeleri haber veririm sizlere de.. Bir de bir şey sormak istiyorum.. Şifa hastenesi dediğimiz Şifa Tüp Bebek Merkezi mi dir yoksa şifa hastanesinde mi tedavi sürüyor?
ınsanın psikolojisi gerçekten bir tuhaf oluyormuş.. Ama psikolojik desteği kendi kendime vermeye çalışıyorum; Erol Bey'den beklememeye hazırladım kendimi zaten daha gitmeden.. 3 yıl bebek istemedim..4. yıl olabilir dedim.. 1 yıldır bekliyorum şimdi de işte:) 1 yıl önce yani istediğimiz zaman tahlillerimizi yaptırmamıza rağmen problem yok denmişti.. Aslında varmış Neyse belki de hayırlısı bu şekildeymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

hayırlısı olsun inşallah şifa hastanesinin içinde zaten şifa tüp bebek merkezi orasını ben çok beğendim eminim sende beyenekaydirigubbakcemile3ceksin çok ilgililer

slm bende erol beye gitmeyi düşünüyorum sen gitmiş olmalısın nasıl sonuç alabildinmi memnunmusun

slm bende erol beye gitmeyi düşünüyorum sen gitmiş olmalısın nasıl sonuç alabildinmi memnunmusun

ben gitmedim daha Erol Bey'e.. Randevu zamanı gelmişti ama kendisi yurt dışına çıktığı için haftaya ertelendi.. gittiğim zaman paylaşacağım sizlerle arkadaşlar..

ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza ne sorun vardı sizde
canım sen yazalı 3 ay olmuş ben şöyle bı bakayım deyınce gördum kusuıra bakma okursan:) ben tupk-lerımden bırı tamamen tıkalı çıkmıştı hsg de.ama sonra erol bey laporoskopı aptı ve yoo tup bebeklık bı durumunuz yok dedi:) 1 aşılama yaptı tutmadı sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım kızım şimdi 6 aylık.

canım merhaba.bende erol hocanın hastasıyım.özelden görüşmemiz mümkünmü sormak istediğim çok önemli seyler var..
Eğer bana yardımcı olmak istersen burdan mesaj at ben sana msn adresimi vereyim
canım eğer hala göruşmek ıstersen tabı kı.

D-GABANA ben gitmek istiyorum erol beye ama gerçekte çokmu ilgisiz bu doktor

valla tatlım ılgısız demek haksızlık olur ama öyle çok yoğun bı ılgı alaka bekleme.mesela benım kendı dr um arkadaşım gıbı hem çok iyi hem çok gırgır ama erol beyın vaktı de yok bence ılgı gösterıp şamata yapmaya.yanı anca açıklama yapacak vaktı var bızı şımartamaya yok.halbukı bız kadınlar bıraz extra ılgı beklerız.işini iyi yapıyoönemlı olan da o zaten.
Allahım hiçbirinizin kucaklarını boş bırakmayıp bu eşssiz duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.Allah aratmasın daha fazla.:Saruboceq:

herkese slm arkadaşlar.en son 1.5 sene önce önce tüp bebek denemem olmuştu sonuç negatif.ozmn dan beri kendimi dinlemeye almıştım.ama içimde yeniden bi heyecan başladı.ilki ni ege üni de denemiştim ama malesef oradaki personelin ilgisiliği ve bazı dikkatsizliklerden dolayı çok sorun yaşadım.tedaviye başladıktan sonra erolbeyi ve şifayı çok duydum.içimde bi pişmanlık başlamıştı bile.daha ozmndan karar verdim 2.si şifada erol beyde olacak diye.ancak erol beyin muayenehanesinden mi randevu almalıyız yoksa şifadan mı.2.ye tekrar rapor çıkarmak lazımmı?nereden başlamalıyım.bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.bebişko bebeklern hayırlı olsun.inşllh darısı başımıza.Rabbim her isteyenin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllh.hepinize sevgiler opuyorumnanaktan

eylem inş.her sey gönlünce olur erol bey cok ıyı bır doktor ben onun sayesinde troid hastası oldugumu öğrendim işinde okadar iyiki benim sorunumu buldu benki bir cok kadın doğum uzmanına gittim ama hiç hiç bir sey bulamadılar sayesinde amelayat olucam ondan sonra inş.bebekte olacak

merhabalar arkadaşlar,Ben Ocak ayında Erol Bey'de tedaviye başladım.daha önce 2deneme Smryna Tüp Bebekte Mıcroenjeksiyon yapılmıştı(negatif) Tahlillere başladık.Daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum,Erol Hoca çok Dikkatli ve Sistemli.işi şansa bırakmıyor.Boşyere dolanmışız orda burda.Doğru Adres tavsiye ederim.sakın başka yer aramayın. Benim bu 6.yılım doktor doktor gezip boşa zaman kaybettiğim.Emin olduğunuz Güven duyduğunuz yerde kararlı davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…