Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

alla alla bu ne be ne zaman bakıyo ozama bu adam hastalara:):)

öyle oluyo ya benide 3 ay sonra aradılar cok yogunlar bide doktorla hiç telde konusamıyosun hep hemsireye bilgi verio adam ortalarda yok ama işinin ehli işte millet onu tercih edio

bebeişko merhaba,
size nasıl özel mesaj gönderebilirim, gönderdim ama mesaj sayım yeterli olmadığı için gönderilemedi.

cuma günleri sanırım amelıyat günü erol beyın o yüzden bakmıyo.h.sonu çalışıyodu eskıden ama bazı proflar çalışmıyo h.sonu.e dama doymuş paraya ailemle vakıt geçıreyım dıyodur.ihtiyacı yok ki çalışmaya:)

vala para basıyor yaaaaa hem ne para rahim filmi cektirdim faturaya bi baktım film 91 tl doktor ücreti 200 tl toplam 291 tl verdik ama doktor hayalde var filmi bile baskası cekti

filmi nerede çektirdiniz?çünkü muayenanesinde kendi çeker diye biliyorum

şifa hastanesinde muayenehanede o imkan yok malesef bütün dr lar calıstıkları hastaneye yönlendiriyor muayenehanede cekilecek kadarda basit bi işlem diil kocaman makina varrrrr

başka konu başlıklarında yasadan sonra 2 embriyo transferinden sözedenler var,en son erol hocada transfer yaptıran varsa kaç tane embriyo transfer ediyor

her yerde martta çıkan yönetmelik sonrası daha önce 2 kere denenmemişse tek embriyo konulması gerekiyor

arkadaşlar merhaba;adetimi bekliyorum doktorum erol bey aşılama kararı alındı daha önce yaptıran vardır nasıl oluyor aşamaları nasıl bana adetin ilk günü ararın denildi yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok endişeliyim.

aşılamanın çok kolay, normal jinekolojik muayene gibi olduğunu söylüyorlar ve aşılamadan sonra da tüp bebek gibi hareketsiz bir süre yatılıyormuş

bende adeti bekliyorum banada asılama yapıcak korkulacak bişi diilmiş canım rahat ol hsg cektirdin demi sorunun ne

bende adeti bekliyorum banada asılama yapıcak korkulacak bişi diilmiş canım rahat ol hsg cektirdin demi sorunun ne

çektirdim sorun çıkmadı,bizim sorun eşimde morfolojisi biraz düşüktü son tahlilini bilmiyorum gidince öğrenicem aşamaları merak ettim nerde yapıyo takipleri kaç günde bir gidiyosun gibi

çektirdim sorun çıkmadı,bizim sorun eşimde morfolojisi biraz düşüktü son tahlilini bilmiyorum gidince öğrenicem aşamaları merak ettim nerde yapıyo takipleri kaç günde bir gidiyosun gibi

hergün gidip igne vurulacagız sanırım yada dısarda bi yerde vurdurcaz bende cektirdim tertemiz spermlerde normal bakalım artık allah verir inşallah

hergün gidip igne vurulacagız sanırım yada dısarda bi yerde vurdurcaz bende cektirdim tertemiz spermlerde normal bakalım artık allah verir inşallah

inşallah vesile olur Allah evlat verir bize senin ne zaman adet günün?benim bugün yarın bakalım hayırlısı artık.2,5 sene oldu bizim çok zor

inşallah vesile olur allah evlat verir bize senin ne zaman adet günün?benim bugün yarın bakalım hayırlısı artık.2,5 sene oldu bizim çok zor

insallah bence iyi olcak canım inanıyorum içimde bi heyecan var bizim 1 sene oldu adetim 17sinde normalde ama gecikme olabiliyo bende bakalım

canım öncelikle hayırlısı olsun.adetin ilk ya da 2.gunu ultrasonla aşağıdan muayene edıp ona göre sana iğne verıyo erol bey.yumurtlarının durumuna göre.2 yıl önce tanesi 28 tl idi.ucuz değil yani ben 11 tane vurulmuştum.bu arada ilişki yasak.iğneleri karnından kendın yapıyosun.tek kullanımlık mınık ünsilin iğneleri var ya onlarla.iğnelerden bı sure sonra eşin sperm örneği verıyor ve aynı gün muayene pozisyonunda yıkanıp ayıklanmış spermler sana enjekte edılıyo.işlemden sonra 4 saat kıpırdamadan yatırıyo senı hastanede.sonra eve.bi kaç gün hafıf kanaman olabilir normal.benım tutmamıştı aşılamam.ama ondan sonra kı ay kendılığımden hamıle kaldım.Allah şimdiden rast getirsin aratmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…