özgecim ben yine aradım.cumaya istedim bu sefer ama cumada hasta bakmıyomuş.sinir oldum ya ne zaman bakıyo anlamadım ki.bazen bakabiliyomuş cuma ama belli olmuyomuş ben ismimi yazdırdım bakalım bakcak olurlarsa perşembeden arıcaklar..
alla alla bu ne be ne zaman bakıyo ozama bu adam hastalara:):)
allahım hayırlısı neyse onu versin cengiz abide erol beyde bir numara kim nederse aksini söylerse onun cahilliği ve psikoloji sorunudur adam dünyaca ünlü bir prof gülüyorum aksini yazanlara e tabi zor bir dönem allah kolaylık versin...
filmi nerede çektirdiniz?çünkü muayenanesinde kendi çeker diye biliyorum
başka konu başlıklarında yasadan sonra 2 embriyo transferinden sözedenler var,en son erol hocada transfer yaptıran varsa kaç tane embriyo transfer ediyor
arkadaşlar merhaba;adetimi bekliyorum doktorum erol bey aşılama kararı alındı daha önce yaptıran vardır nasıl oluyor aşamaları nasıl bana adetin ilk günü ararın denildi yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok endişeliyim.
bende adeti bekliyorum banada asılama yapıcak korkulacak bişi diilmiş canım rahat ol hsg cektirdin demi sorunun ne
çektirdim sorun çıkmadı,bizim sorun eşimde morfolojisi biraz düşüktü son tahlilini bilmiyorum gidince öğrenicem aşamaları merak ettim nerde yapıyo takipleri kaç günde bir gidiyosun gibi
hergün gidip igne vurulacagız sanırım yada dısarda bi yerde vurdurcaz bende cektirdim tertemiz spermlerde normal bakalım artık allah verir inşallah
inşallah vesile olur allah evlat verir bize senin ne zaman adet günün?benim bugün yarın bakalım hayırlısı artık.2,5 sene oldu bizim çok zor
insallah bence iyi olcak canım inanıyorum içimde bi heyecan var bizim 1 sene oldu adetim 17sinde normalde ama gecikme olabiliyo bende bakalım
arkadaşlar merhaba;adetimi bekliyorum doktorum erol bey aşılama kararı alındı daha önce yaptıran vardır nasıl oluyor aşamaları nasıl bana adetin ilk günü ararın denildi yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?