Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

arkadaşlar bende 5. tüp bebek denememden sonra çok umutsuluğa kapıldım ve denemeyi düşünmüyordum ama erol beyin adı sizler tarafından çok zikredilince acaba mı? oluştu.

bi görüşmek istiyorum ama son zamanlarda giden arkadaşlar varsa değerlendirmelerini paylaşabilirler mi?

benim ilk tüp bebek denemem erol beye gidiyorum. erol beyin kendisi iyi baya deneyimli zaten özgeçmişini internetten bulabilirsin.hastaya yaklaşımıda iyi baya detaylı ve açıklayıcı konuşuyor. espirili yaklaşıyor. ancak sekreterle biraz problem yaşıyoruz biz. adetinizin 21. gunu tedaviye başlıycaz demişti bugun adetimin 21. gunu ancak hala arayıp tedavi için cağırmadı sabahtan beri arıyorum saat kaçta geleyim diye hala ben sizi arıcam 2 bucuga kadar diyo bakalım bekliyoruz....

merhaba arkadaşlar;
bende 4 kez tüp bebek denedim ama olmadı , şimdi dr.değiştirmek istiyorum ve erol beyle ilgili açıklamaları okuyorum,çok endişeliyim çünkü bende polıkıstlık over var ve tedavilerim hep sorunlu geçiyor , eğer bazı anlatılanlar gibi ilgisiz ise beni çok korkutuyor çünkü bazen gece bile aramam gerekebilir... Eğer aranızda polikistlık over olan varsa ve tüp bebek denemsi yaptıysa bana yazabilir mi?:sinifsinif:

gagaya erol hocayı gece aramayı bırak gunduz bile zor bulursun genelde hemşire ve sekreteriyle muhatapsın oda hayalet gibi varlığını hissediyorsun ama goremiyorsun kendini :)

peki sen erol beyde tedavi oldun mu ? yada oluyormusun ? bana erol beyle ilgili açıklayıcı bilgiler verır mısınız ?

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

peki sen erol beyde tedavi oldun mu ? yada oluyormusun ? bana erol beyle ilgili açıklayıcı bilgiler verır mısınız ?

benim ilk tüp bebek tedavim erol beyin hastasıyım 29 aralıkta konusmak için muayenanesine gittik ogun muayene etti konustk erol beyle adetinin 21. günü arıcaz dediler. adetimin 23. günü aradılar :) şifa hastanesine cagırdı tabi hemşireyle konustuk telefonda. şifada hemşirelerle muatapsın tahlil falan yaptılar sonra igenlere başladım bi ara cengiz bey geldi muayene etti konustuk falan şimdi ignelerinm yine suruyor. 8 şubatta gidicem tekrar. telefonda konusmayı bırak yüzünü bile zor goruyorsun yani ama herseyden tahlil sonuçlarından falan haberi oluyormus ole diyorlar. bilgi olarak süper olduğunu duydum canım ancak doktor ilgsi 0 denebilir. ama bence onemli olanda bilgi

Anladım canım , ben bu işle çok uğraştım daha önce 4.kez tüp bebek dedim ama olmadı aslında ben doktorumdanda çok memnunum , ilgili alakalı her dakika ulaşabilirsin olmasa bile not bırakıyorsun sana hemen dönüyor , ama şans diye düşünüyorum belki erol bey de olcak , aslında ben daha tam karar vermiş değilim önce gidip konuşacağım durumumu anlatacağım bana söyledikleri anlatacakları beni tatmin ederse başlayacağım olmassa tekrar daha önceki doktoruma gideceğim...Çok yoğun oldukları için belki aksamalar oluyordur , hep iyi düşünmek istiyorum , bende bu sitede erol bey hakkında bilgiye sahip oldum , bakalım randevu gününü beklıyorum... gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim ..UMARIM TEDAVıNıN SONUNDA YÜZÜMÜZ GÜLER...HEP BıRLıKTE KAHKAHA ATARIZ...

Ben kent hastanesi israil aruh da denedim, 4 kez ama başarısız oldu , ben buna rağmen çok memnunum israil bey den son derece ilgili , son derece başarılı bir doktor , ben bunun sadece bir şans olduğunu düşünüyorum çünkü oraya gelen her hasta hemen hemen hamile kalabiliyor..Şans bana gülmüyor :) .... erol beyle konuşmaya gideceğim bakalım neler söyleyecek , konuştuktan sonra karar vereceğim , kent hastanesinde ilgisizlik diye birşey söz konusu bile değil , ekip olarak çok ilgililer , sana hemen ogün içinde dönüp cevap veriyorlar saat kaçta ararsan ara mutlaka telefona cevap veriyorlar , hijyen konusunda denecek hiçbirşey yok süper süper... ben başarısız olmama rağmen bunları söyleyebiliyorum düşün artık...herşey çok iyi 4/4 denecek kadar ama işte bir yerden sonra herşey Allah a kalmış ,,, Birgün banada olma vakti geldi diyecek diye umut ediyorum ...:)

arkadaşım sakıncası yoksa kent hastanesinde kaça maloldu sana yazarmısın?ben de araştırma yapıyorum ve israil beyin çok iyi oldunu duydum.

Evet ısrail bey çok iyidir...Kesinlikle tavsiye ederim...

senin sorunun ne canım , benim eşimle birlikte olduğu için biraz daha yüksek çünkü benim eşimde tesa ya giriyor ...ikimizde oparasyonlara giriyoruz çok iyi bilmıyorum ama sanırım 2,500 $ hastaneye ödüyorsun...Kullandığın ilaçlarlara da ödüyorsun o kullandığın ilaç miktarına bağlı...Ama sen en güzel cevabı kent hastanesiyle konuşarak öğrenebilirsin...çünkü duruma göre değişir muhtemelen...Daha öncede dediğim gibi sana istediğin tüm cevapları seni tatmin edecek şekilde verirler...

selam kader arkadaşlarım bende erol hocadan randevu aldım 6 marta verdiler bugünde ege üniv.gittim bilgi almak için ama çok ilgisiz davrandılar bilgi bile vermiyolar doğru düzgün bende erol hocanın muaynanesini ardım randevu aldım baklım inşallah derdimize derman olur erol bey benim tüplerde yapışıklık varmış ameliyat oldum 2 sene önce ama işe yaramadı bu arada21 yaşındayım ben ssk danda faydalanamıyorum tüp bebeği özel yaptırmam gerekiyo buda beni çok zorlucak ama ne olursa olsun bebeğime kavuşmak için herşeyi yapmaya razıyım Allah evlat hasretiyle yanan herkese anne baba olma duygusunu yaşatsın ...

umarım en kısa zaman da bebeklerinize kavuşursunuz ben inanıyorum ki ilk önce allah sonra uzman bir el....erol hocanın ne kadar başarılı olduğunu tekrar tekrarr yazmama gerk yok ilk micromda ikizlerime hamiş kaldım ve şu ana doğdular da 10 aylık oldular yani herşey olup biti veriyo yeterki sabır ve azim kızlar dualarım sizinle erol hoca muhteşem biri ona güvenin...

slm bende erol beyin hastasıyım benim sorunumda uterus bikornis kızlar evlenmeden önce normal ultrasonla başka bi dr. söyledi banada düşük yapabileceğimi söyledi ben çok korktum ve ilk işim evlendikten sonra dr a gitmek oldu evt rahim filminden sonra kanıtlandı lapraskopi ve histereskopi yapıcam dedi erol bey aynı ameliyatta yaptı sonra 3 ay sonra bir film daha istedi 2 filmimle 1. arasında hiç bir fark yoktu o an yıkıldım meğer dr. benim ameliyatımı öğrencilerinden birine yaptırmış sonradan anlaşıldı ama ben o kadar acıyı çekmiştim dr.um 2. ameliyat için gün verdi hemen tek operasyonla ben ben yapıcam bu sefer dedi vede yaptı 3 ay sonra tekrar bi film ve düzelmişti artık ama benim 1 yılım geçti evleneli sonra bekledik 3 ay kadar bebeğim olmuyordu dr.a yine gittik bu seferde eşimin değerlerini istedi o test yaptırdı malesefki varikosel çıktı bugün eşimin ameliyatı olalı tam 3 ay oldu evleneli 2 sene şimdi değerleri yükselmeye başladı ama erol bey aşılama yapıcam diyor siz olsanız ne yapardınız ben düşürmiyim bebeğimi diye onca ameliyatı oldum ama allah nasip etmedi bide aşılama olmadı derse ne yaparım bilmiyorum acaba direk tüp bebek mi yaptırsam bana bi akıl verin bugün yarın regl olucam ve karar vermem lazım regl olunca gel dedi yardım lütfen
ilgisizlik diz boyu biliyorum ama yeni doktor yeni başlangıç yeni masraflar olacak ve özel yaptırdığım için herşeyi çok zor kalktık altından bu masrafların ne yapayım sizce?

pearl 35 merhaba,
siteye yeni üye oldum ve ben de erol tavmergen ile ilk tüp bebek denemesine başlayacağım.
senin sonuç pozitifti sanırım erol hocayla. kısaca tedavinin akışını anlatabilirmisin?

merhaba hanimlar
bu foruma ilk kez yaziyorum ama itiraf etmem gerekirse buradan cok faydalandim. size sorum aranizda erol hocanin laproskopi histeroskopi ameliyatlarini yaptirmis olanlar var mi bana biraz bilgi aktarirlarsa cok sevinirim. erol hoca bana bu ameliyatlari onerdi. ozel hastane de yaklasik 2700 e mal oluyormus. su anda bu miktari karsilamayacagim icin ameliyati erteledim. ama cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum.

cnm bende aynı operasyonu yaptırdım erol beye öncelikle şunu söyliyim amaç para banada histeroskopi ve lapraskopi önerdi hatta iki ameliyatıda aynı operasyonda yaparım dedi şifa hastanesinde yaptırdım iki yıl önce. 3 ay sonra rahim filminde hiç birşey değişmemişti ben ilk ameliyata girerken erol beyin yüzünü bile görmedim operasyonda başarısız olunca açıklaması şuydu sadece histereskopi operasyonu yapıcam ege üniversitesinde sigorta karşılıcak ama ben giricem operasyona tamam dedik el mahkum ama girerken erol beyi gördüm ameliyatı o yaptı ve paşarılı geçti aradan 1 yıl geçti bebeğimiz olmayınca teefon üstüne telefonlarımdan sonra sekreteri aradı eşinizde spermiogram tahlili istiyor erol hoca dedi yaptırdık sonuçlar kötü onunda ameliyat olması gerekti başta bizden bu tahlili isteseydi 1 yılımız boşuna geçmeyecekti uzun lafın kısası ben 2 yıl kaybettim maddi olarakta o kadar kayıp tabi ve hala değerler düşük olmasına rağmen aşılama yapıcam diyor ama ben artık güvenmediğim için yaptırmadım başka doktora gittim ve bana tek dediği tüp bebek arkadaşım iyi düşün derim tabi karar senin ama ilgi istiyorsan sorularına hemen cvp istiyorsan başka birini tercih et derim

erol bey kadar mükemmel bir doktor yok izmir çukurunda hastasıyla 5 dk görüsüyo herseyi hemsireler yapıo suratsız falan diyenler şaşırmış olmalı tam 30 dk muayene ve sohbet ettik eşimle beraber mükemmel bir insan çok esprili ve moral verio daha ne diyim bence izmirde daha iyisi yok aldıgı para helal olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…