arkadaşlar bende 5. tüp bebek denememden sonra çok umutsuluğa kapıldım ve denemeyi düşünmüyordum ama erol beyin adı sizler tarafından çok zikredilince acaba mı? oluştu.
bi görüşmek istiyorum ama son zamanlarda giden arkadaşlar varsa değerlendirmelerini paylaşabilirler mi?
Arkadaşlar merhaba.. ben aranıza yeni katıldımm.Bende Erol Hoca'nın hastasıyım..Erol hoca ciddiden mükemmel bir insan.ayrıca şifa tüp bebk merkezindeki ekipte çok iyi. tedaviye başlıyacak olan,düşünen varsa hiç tereddüt etmesin bence. benim bir tanesi erol beyde olmak üzere 2 başarısız micro denemem oldu.şu an şifa'da 3 tane dondurulmuş embiriyom var. önümüzdeki haftalarda tedavi sürecimm başlıycak. 2 gün önce şifada hsg çekildi. şimdi Erol Hocadan haber bekliyoruz. Allah'ımmmm hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahhh... herkese bol şans diliyorum...
peki sen erol beyde tedavi oldun mu ? yada oluyormusun ? bana erol beyle ilgili açıklayıcı bilgiler verır mısınız ?
Ben kent hastanesi israil aruh da denedim, 4 kez ama başarısız oldu , ben buna rağmen çok memnunum israil bey den son derece ilgili , son derece başarılı bir doktor , ben bunun sadece bir şans olduğunu düşünüyorum çünkü oraya gelen her hasta hemen hemen hamile kalabiliyor..Şans bana gülmüyor :) .... erol beyle konuşmaya gideceğim bakalım neler söyleyecek , konuştuktan sonra karar vereceğim , kent hastanesinde ilgisizlik diye birşey söz konusu bile değil , ekip olarak çok ilgililer , sana hemen ogün içinde dönüp cevap veriyorlar saat kaçta ararsan ara mutlaka telefona cevap veriyorlar , hijyen konusunda denecek hiçbirşey yok süper süper... ben başarısız olmama rağmen bunları söyleyebiliyorum düşün artık...herşey çok iyi 4/4 denecek kadar ama işte bir yerden sonra herşey Allah a kalmış ,,, Birgün banada olma vakti geldi diyecek diye umut ediyorum ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?