kızlar tekrar merhaba, bir süredir yazamadım, babam rahatsızlandı, günlerdir hastanelerdeyim. yoksa bu konu hakkında hemen yazmak isterdim.
özgecim ilkönce sana birşeyler yazmak isterim. anladığım kadarıyla sen erol beye gönülden bağlanmışsın. daha önce başka bir doktora gittinmi onu sormak isterim. ya başka bi doktora gitmedin yada senin şansına daha önce gittiklerin çok kötü doktorlardı.
erol bey iyi bir doktor değil. insan ilişkileri hakkında çok fazla bilgim yok, sadece bir kere gittim. oldukça sıcak kanlıydı. o yüzden bu konuda bişey söyleyemem. ama ya iyi bir doktor değil yada bunu göstermeyi beceremiyo.
spermiogramı anlayamamış olabilir yazmışsın. bunu kesinlikle anlamıyorum ve kabulde etmiyorum ki bizim spermiogramımız çok iyi bir laboratuarda yapıldı aşılama için olduğundan. profesör olmuş ve tüp bebek merkezi müdürü olmuş bir doktorun ne kadar kötü olursa olsun bir spermiogramı anlamaması gibi birşey söz konusu bile olamaz. büyük ihtimalle verdiğimiz raporlara bakmaya tenezzül etmedi kendisi. buda bence iyi doktor olmadığının bir göstergesi. 200 tl verip gittiğimiz doktordan en azından raporlara bakmasını bekliyorum. yanlışmı düşünüyorum.
daha bunun gibi birçok şey var. mesela ilk defa gitmişim. iyi bir doktor folik asit, vb. ne kullanıyosun veya kullanıyomusun diye sormazmı hiç. yada ultrasonla yumurtalara baktıktan sonra yorumu sadece yumurtalarının durumu iyimi olur. hiçmi demez insan solda şu kadar mm yumurtan, sağda şu kadar mm. şu şu günler ilişkiye girin.
öneri konusundada şunu söylemem gerek. tabiki bizimde fikrimiz olacak ve söyleyeceğiz. körü körüne doktorun dediğini yapmayacağız. işin garibi zaten geçirdiğimiz bütün aşamaları cengiz beye ve kendisine ayrı ayrı anlattık ve önerimizide söyledik. ama ondan herhangi bir öneri veya tamam o zaman şunu şöyle yapalım gibi bişey gelmedi.
özgecim sana bir önerim olacak, yanlış anlama lütfen. büyük ihtimalle kulak asmayacaksın zaten. çünkü erol beye çok güveniyosun. ama yinede söylemek istiyorum. ben önceki doktorumla karşılaştırdığımda erol beyle arasında dağlar kadar fark var. malesefki eski doktorum tüp bebek uzmanı olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. ama dediğim gibi arada çok büyük bir fark var. yoksa bu kadar tepki göstermezdim herhalde. ben başka bir doktora daha gitmeni önericem, gerçi bu bana düşmez ama. sonradan pişman olmanı istemem. hepimiz sonuç olarak aynı şey için uğraşıyoruz ve çok üzülüyoruz. yeni bir üzüntüye hiç ihtiyacımız yok. bak bu kadar insan memnun kalmamış bir tek sen iyi diyosun ısrarla. bunu bir düşün derim. ama sakın yanlış anlama, sadece üzülmeni istemediğim için söylüyorum.
kusura bakma özgecim bende bundan korkuyodum, sen beni yanlış anlamışsın. ben sadece deneyimimi anlatmak istedim. erol beyden memnun olan insanlar elbette var, geçmiş yazıları okudum tabiki, kendimde gitmeyi düşündüğüm için ben bu forumda ve başka yerlerde kendisiyle ilgili olan her yazıyı tek tek okudum. ama bir o kadarda hatta daha fazla memnun olmayan insan var. ve o kadar olumsuz şey okumama rağmen yinede iyi bir doktor olduğuna inanarak gittim. ben benim için kabul edilemeyecek hatalar gördüğüm için buraya yazdım. yoksa amacım seni kızdırmak veya erol beyi kötülemek falan değildi. daha önceki yazılarındada fark etmiştim, sanıyorum sen erol bey konusunda biraz hassasın, kötü bir şey söylenince tepkin biraz farklı oluyor. sonuç olarak herkesin beklentileri farklı, kendisi benim beklentilerimi malesef karşılayamadı. tekrar kusura bakma, amacım kesinlikle seni kızdırmak değildi.
kızlar bu arada ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben tüp bebeği bağkur aracılığıyla yapmak istiyorum. sanıyorum devletin iki tüp bebek için desteği var. iki defada tutmama şansı olduğu için 3., 4. hatta 5. denemeleri özelde yaptırma olanağım kalması için devletin desteklerinden yararlanmak istiyorum. bunun içinde ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. 9 eylül hakkında pek iyi şeyler okumadım forumda. o yüzden ege diye düşünüyorum. egede bildiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı?
durumun varsa irenbe derim canım.irenbe dilek aslan..yok canım ben irenbe veya smyrnaya kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. onlar hakkında feci şeyler duydum. tabi onlardanda memnun olanlarda bir hayli fazla. ben henüz araştırmadayım. henüz kafama göre bir doktor bulamadım. inşallah yakın zamanda bulurum. en kısa zamanda isteyen herkesin bebişlerini kucağına alması dileğiyle...
özge bişey sorbilirmiyim? smyrna ve irenbeyle mahkemelik olanlar var demişsin ya. Neden mahkemelikler? Merak ettim çokda.
merhaba, bende erol hocanın hastasıyım bu ay başladım. hurre, siz ocak ayında başladınız mı? gelişmeler nasıl? mart ayında erol hoca da tedaviye başlayan var mı???
yok canım ben irenbe veya smyrnaya kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. onlar hakkında feci şeyler duydum. tabi onlardanda memnun olanlarda bir hayli fazla. ben henüz araştırmadayım. henüz kafama göre bir doktor bulamadım. inşallah yakın zamanda bulurum. en kısa zamanda isteyen herkesin bebişlerini kucağına alması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?