Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

kızlar bu arada ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben tüp bebeği bağkur aracılığıyla yapmak istiyorum. sanıyorum devletin iki tüp bebek için desteği var. iki defada tutmama şansı olduğu için 3., 4. hatta 5. denemeleri özelde yaptırma olanağım kalması için devletin desteklerinden yararlanmak istiyorum. bunun içinde ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. 9 eylül hakkında pek iyi şeyler okumadım forumda. o yüzden ege diye düşünüyorum. egede bildiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı?

gecmiş yazıları okumadın heralde herkes memnun erol beyden ve benim 4. doktorum diger gittigim doktorlar mükemmeldi cok sıcak kanlı bilgili özverili kişilerdi ama hamile kalamadım benim erol beyi secmemde ki tek sebep türkiyedeki ilk tüp bebegi yapması ve akademik kariyeri canım bu kadar insan memnun kalmamıs ondan kapısında kuyruk var hala degilmi demekki herkese farklı davranıyo benim guatr hastası oldugumu bile buldu isim vermicem diger gittigim ünlü doktorların hiçbiri benden guatr tahlii istemedi buna ne demeli hamilelik icin en önemlisi guatr neyse herkesin kendi fikri ama erol bey bu kadar kötü bir doktor olsa koskoca kadınlarklubunde forumu olmazdı degilmi ve bu kadar övgü dolu yazılar yazılmazdı bugun hangi özel doktora gitsen ayrıca kendisi raporu tekrarlatır kendi güvendigi laboratuvara bu kaidedir incelememiş olması bundandır bizimde tahlillerimizi incelemedi yenisini yaptırdık ve gördükkü ilk tahliller yanlıs ve cok basite indirgenmiş bence siz bardagı dolu tarafından görün gecmiş yazıları okuyun övgüleri görün bugun dünyanın en iyi doktoru bile begenilmeyebilir göreceli bişi bu ama sakın İRENBE ye yada SMYRNA ya gitmeyin tek diyecegim bu su an 2 arkadasım mahkemelik siz bilirsiniz gerisini

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakma özgecim bende bundan korkuyodum, sen beni yanlış anlamışsın. ben sadece deneyimimi anlatmak istedim. erol beyden memnun olan insanlar elbette var, geçmiş yazıları okudum tabiki, kendimde gitmeyi düşündüğüm için ben bu forumda ve başka yerlerde kendisiyle ilgili olan her yazıyı tek tek okudum. ama bir o kadarda hatta daha fazla memnun olmayan insan var. ve o kadar olumsuz şey okumama rağmen yinede iyi bir doktor olduğuna inanarak gittim. ben benim için kabul edilemeyecek hatalar gördüğüm için buraya yazdım. yoksa amacım seni kızdırmak veya erol beyi kötülemek falan değildi. daha önceki yazılarındada fark etmiştim, sanıyorum sen erol bey konusunda biraz hassasın, kötü bir şey söylenince tepkin biraz farklı oluyor. sonuç olarak herkesin beklentileri farklı, kendisi benim beklentilerimi malesef karşılayamadı. tekrar kusura bakma, amacım kesinlikle seni kızdırmak değildi.

Son düzenleme:

yok canım asıl sen yanlıs anladın asla hassas degilim kötüyse kötüdür ama anlamadıgım şu madem bu kadar şikayet var hala neden 1 ay sonrasına randevu veriyorlar yogunluktan ona bakarsan bende erol beyin suratsızlıgından sikayetciyim olay o degil ama basarılarıda göz ardı edilmemeli bence ben yine tekrarlıyorum irenbeye yada smyrnaya gitmeyin bu konuyu kapatalım uzadıkca uzar yoksa herkes istedigi doktora gitsin tavsiyelerimizi yaptık gerisini boşverelim allah hepimize bir evlat nasip etsin kolay işler degil hem maddi hem manevi

yok canım ben irenbe veya smyrnaya kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. onlar hakkında feci şeyler duydum. tabi onlardanda memnun olanlarda bir hayli fazla. ben henüz araştırmadayım. henüz kafama göre bir doktor bulamadım. inşallah yakın zamanda bulurum. en kısa zamanda isteyen herkesin bebişlerini kucağına alması dileğiyle...

ben gecen sefer egede ege hanıma gittim ora özel bakan tek doktor oydu.ama inankı ozel olmayan hastaalrda dahayi ilğilendıklerıne sahıt oldum.böşuna para verdım anlıycagın.bide arkadaslr doktorun denk gelışıne bakar o.bikeısm memnun bı kesım memnun değil.bıyerdede nasip çizgisi varki önune gecemedıgımz.hepsi bu...

durumun varsa irenbe derim canım.irenbe dilek aslan..

ege hanım sanıyorum artık egede çalışmıyor, muayenehanesinde çalışıyor diye biliyorum. bakalım artık şansıma ne denk gelirse. ben özeline gitmeyi düşünüyodum ege üniversitesinde. ama malesef bir tane doktor ismine bile ulaşamadım. kimse gitmiyor sanırım egeye.
dilek aslandan memnun olan çok kişi duydum ama ben önce devletin desteklerinden faydalanmak istiyorum. zaten bildiğim kadarıyla 2 tane tüp bebeğe destek veriyor. e onlarda tutmama şansıda var. o yüzden özele gitmeyi devletten tutmazsa deneyeceğim. çünkü öyle 5-6 tane tüp bebeği kaşılamaya gücümüz yok. hadi 2-3 tane bir şekilde ayarlanabilir ama daha fazlasına çıkamayız. o yüzden önce devlet desteklerinden faydalanacağım.

Işte yine aynı sey kimisi irenbeyle mahkemelik kimisi ısrarla irenbe diyor şans işi birazda bu iş allah kimseyi madur etmesin

özge bişey sorbilirmiyim? smyrna ve irenbeyle mahkemelik olanlar var demişsin ya. Neden mahkemelikler? Merak ettim çokda.

özge bişey sorbilirmiyim? smyrna ve irenbeyle mahkemelik olanlar var demişsin ya. Neden mahkemelikler? Merak ettim çokda.

uzun uzadıya anlatamam o onların sorunu sadece tek dicegim yanlıs tedavi ve düzeltilemeyecek hatalar yıgını ben kapattım bu konuyu bidaha yazmam asla kim nereye isterse gitsin kimi severse sevsin allah hepimize bebek versin inş

tabi canım, hepimize allah bebişlerimizi versin. ben sadece merak etmiştim. zaten her yer ve her doktor için iyi ve kötü yorumlar var, önemli olan sana iyi gelen doktora denk gelebilmek, herkesin beklentileri farklı sonuçta. belkide dediğin gibi konuyu kapatıp, yaşayarak görmek en iyisi. ama tabi bile bilede çok kötü bi yere gitmemek gerek.

ya elbette ama sana cok kötü gelen bana iyi gelebilir demek istiyorum o yüzden herkes iyi bildigine gitsin içine sinene gitsin doktor ismi vermek istemiyorum benim 4. doktorum umarım son olur

merhaba arkadaşlar,Ege Tavmergen'in hastası olan varmı?ona gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba, bende erol hocanın hastasıyım bu ay başladım. hurre, siz ocak ayında başladınız mı? gelişmeler nasıl? mart ayında erol hoca da tedaviye başlayan var mı???

whitebal mrb ben 38 yaşında birbuçuk yıllık evliyim bu ay yumurtlama takibi yaptırdım eğer olmassa aşılama yaptırcam tam olarak nasıl oluyor aşılama bilgi verebilirmisiniz ?

Son düzenleme:

bahsettiğin merkezler hakkında ne duydun bizimle paylaşırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…