Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Sağol canım,iyiyim yaa çok umutlu değildim zaten.o yuzden pek etkılemedi herhalde.senın de tedavin hayırlı olsun.hadi inşallah bu son denemen olur,alırız güzel haberlerini.valla açıkçası aşılmayı 3lermıyım bılmıyorum.ben de doğrudan tup bebek yapmayı düşünüyorum.bi konuşucam gıttığımde erol beyle.zaten 1 ay tatıl yumurtalara.aman canıma mınnet bu ay biz çalışalım bıraz:)))Şeniz

canım benim çok sevindim iyi olmana bencede bu ay çalışın belki olur tatlım:)evet erol beyle konuş bakalım o sana mutlaka bir yol gösterir tekrardan öpttüm kocamaannna.s.

geçmiş olsun sana bebişko ben izindeydim ranıza katılamadım.inş bu yaşadıkların mutlu sonuca ulaşmana sebep olur ve acıları bir kenerda bırakırız hepimiz.d-gabbananın aşılama sonucu ne çıktı acaba bilgin varmı

canım üzüldüm haberine biliyorumki emek sarfediliyor umutlanıyor insan ama şunuda unutmaki mutlu sonuca neden bizde ulaşmayalım.umudunu yitirme hiçbir zaman öpüyorum seni

saol tatlım geçti ama erteklemiş olduk bir ay erol hoca saolsun aspire etti kisti çünkü zaman kaybederiz dedi hem senin psikolojinide bozmayalım dedi ve küçük bir operasyonla aldı kisti daha sonra estorojen kist yüzünden yüksek çıkınca işi şansa bırakmayalım bir ay daha bekleyip hemen geçelim dedi tüp bebeğe şimdi doğum kontrol hapıyla devam ediyorum bayramın 2.veya 3.günü regl olcam ondan sonra tekrar tahliller sonrada hayırlısı bakalım herşeyde vardır bir hayır diyorum tatlım napalım herşey allahtan bu arada sen nasılsın umarım iznin güzel geçmiş dinlenmişsindir tatlım gabbananın negatif çıktı sonucu allahtan hayırlısı diyoruz seni çok öpüyorum hoşçakalhihoyyytŞeniz

tşk canım ben iyiyim çok şükür iznimde yeni ev aldık onu taşıdım pek dinlenemedim gerçi ama taşındıktan sonraki plan artık erol hocaya gitmek olduğundan dolayı hevesle yaptım diyebilirim işleri.inş bayram tatilinde yada sonrası için randevu alıp gideceğim bakalım neler diyecek.hepimiz için hayırlısı güzel haberlere kavuşuruz inş öpüyorum seni

canım üzüldüm haberine biliyorumki emek sarfediliyor umutlanıyor insan ama şunuda unutmaki mutlu sonuca neden bizde ulaşmayalım.umudunu yitirme hiçbir zaman öpüyorum seni

nlg merhaba yaşadığın yer dikkatimi çekti bende afyondayım ve afyonluyum istersen yazabilirsinbana sanırım kader arkadaşaıyız sevgiyle kallll.........

Bebişko 10.günüm bhg 38.7 çok mutluyum

canııııııımmmm çooooooook sevindiiiimmmm :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:allahhh bu süper bi haber canım benim allah eline ayağına kavuştursun aman dikkat et emi kendine gelişmelerden haberdar et bizi kocaman öptüm hihoyyyt

arkadaşlar merih arkadaşımızın sayesinde bende kasım ayında erol beyde olucam yani bende aranızdayım ama gerek erol beyle gerek kendimle ilgili bilgilerimi ancak kasım ayının ilk haftasından itibaren sizlerle paylaşabilicem tabi benide bu guruba aranıza alırsanız :)

Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyytaaa nedemek tatlım herzaman aramızda yerin var biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz sende bizdensin:jeyyar: artık ne istersen sorabilirsin heran yardımcı oluruz canım biz kader arkadaşlarıyız tekrar armıza hoşşş gelllddiiinnnn:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bundan sonra artık derdimi anlatabileceğim dertleşeceğim bilgilerimizi paylaşabileceğim sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize anne olma eşlerimize de baba olma duygusunu tattırsın rabbim.

Bugünkü test sonucum 22 çıktı.Kimyasal gebelikmişÇok üzüldüm.Erol hocayla görüşmedik.Bakalımne diyecek.

canıımm çok üzüldümm inan bana...ama herşeyde vardır bir hayır erol hocayla bir konuş istersen mutlaka bi açıklaması vardır inan bana ne diyceğimi bilemiyorum..ama üzme kendini :teselli:

mrh efsane yazışabiliriz tabiki ne demek sen gittin mi erol hocaya hiç ben anca başlayacağım bakalım ne diyecek

kızlar merhabaaa gecen ayki başarısız aşılama denememın ardından malum pek ortalarda yoktum .neyse bu arada adetim 1 hafta gecıktı.bugun dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonra gıdıp kan testı yaptırdımsonuç 5563 yaniiiiii hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))
ne aşılama ne başka bişey.sadece Allahım artık ol dedi.O kadar.sakın ümidinizi kaybetmeyın.darısı hepinizin başına.Sevgiler...

canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin umarım herşey gönlünce olur tabi doğru sölüyosun yüce rabbim ol dediği zaman olacak herşey bahane kocaman öptüm seni tatlım Şeniz

canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin umarım herşey gönlünce olur tabi doğru sölüyosun yüce rabbim ol dediği zaman olacak herşey bahane kocaman öptüm seni tatlım Şeniz

Canım benim çok teşekkur ederim inşallah allahım kucağımı da verir sağ salim.bak sabah sabah dıkıldım ayağa:)) darısı başına arkadaşım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…