- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi seneyebelki
-
ya umutlu olmak ıstıyoruz ama benımde anlamdıgım sadce dna hasarı bozulmasın dıye teatrio kullanın dıyo hoca neden sayı artırmak ıcın baska bısey onermıyor.hanı sayı az olsada gebelık oluyomus hasta sonuclarında okumustum.ama bu herkes ıcın gecerlımı.ya benımde kafam karsısık tup bebegı ıstemıyom ama beklemek te zorya.sonucta hızda onemlı sadce dnayla bıtcekmı. teatrio sayıyıda artıran bı ılac degıl heralde.gercı onuda bulamadık daha ama.
M maybe00 Bende çok karışığım bu ara.Tüp tedirgin ediyo son çare çünkü ya olmazsa.Ama biran öncede anne olmak istiyorum.trental da kullanıyor şuan eşim kan akımını hızlandırıyormuş galiba.sperm sayısına iyi diye okudum geçende.Buda bi etki etmezse mecbur artık tüp bebek.Ankara gözümü korkutuyor.merkez olarak orayı söyledi Kaan hoca ama nasıl acaba üff beynim duruyo bazen düşünmekten
M maybe00 Bende çok karışığım bu ara.Tüp tedirgin ediyo son çare çünkü ya olmazsa.Ama biran öncede anne olmak istiyorum.trental da kullanıyor şuan eşim kan akımını hızlandırıyormuş galiba.sperm sayısına iyi diye okudum geçende.Buda bi etki etmezse mecbur artık tüp bebek.Ankara gözümü korkutuyor.merkez olarak orayı söyledi Kaan hoca ama nasıl acaba üff beynim duruyo bazen düşünmekten
Yadee Ankara Fakültesi'ni önerdi cnm Kaan hoca bize. Bide hiç rahim filmi çektirdin mi üff çok korkuyorum anestezi almakta istemiyorum ama ya dayanamazsam
Hayır hiç cektirmedim. Aslında kontrol için istiyorum ama bende korkuyorum.hiç de niyetim yok doktor istemeden benim sadece bir tane tüp bebek tedavim var. Allah korusun 3 kereden sonra isteniliyör diye biliyorum..
Açıkçası ben hasarimizi yüksek bekliyordum. Çünkü 1 sene boyunca ilaç ve bitkisel formüller kullandı eşim. Diyet spor da dahil. Ama hiç birşey değişmedi sadece elhamdullilah sayımız iki elin parmakları iken 4mil çıktı ama ara sıra inişleri oldu. Hız 0 iken %10 a çıktı. Ama bunun üzerine hiç çıkamadık. Zaten bundan sonra eşim kaan beye tedavi olmayı kabul etti...
Şimdi hasar %22 çıkınca kafam.Alak Bulak oldu. Değerler niye yükselmiyor. Şimdi kullandığımız ilaçlar fayda eder mi
Rose5588 gerçekten zor bi durum 3 ay kaldı deme 6 ayın dolmasına sizin? Acikcasi bizim sayı veya hız yükselmedikce ben klomen veya yumurta takibine girmeyi düşünmüyorum..
Bide haftaya yapacağımız Krüger ve Sperm dna implantasyon testinin sonucunu çok merak ediyorum. Çünkü hasar az çıktı o düzelir ise diğer değerler bence az veya hiç oynamak bile.. o yüzden sorunun kaynağı başka yerde diye düşünüyorum..
Kaan hoca keşke biraz da sayı ve hız için uğraşsa. Çünkü hasarla bitmiyor beli ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?