Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Off. Proxeed mi alsak ne yapsak bi umut hasar düzelince belki proces işe yarar mı ki

Allahım mecbur bırakmasın ama eğer tüp bebeğe giderse ozaman genarti veya ilk tüp bebek yaptığım hrs özel tüp bebek merkezi düşünüyorum oda ankara Çankaya da. Memnundum doktorumdan. Tarık aksu.

Yadee Ankara Fakültesi'ni önerdi cnm Kaan hoca bize. Bide hiç rahim filmi çektirdin mi üff çok korkuyorum anestezi almakta istemiyorum ama ya dayanamazsam

ben en cok novartla ılgılı ıyı seyler okudum burdan genertla ılgılı pek ıyı yorum okumaadım.bıozde doguda bı merkezde 2 defa yaptırdık.aslında labarutavalarları ıyımıs novartın bu ılser kısmet ısı deyıp tekarar ıns gerek kalmaz ama ya dogudamı yapsak tekrar ankarayaıda dusunursem novarta gıdıcem ıns gerek kalmaz tabıde.kafamda delı sorularbu arada trentalı bızde kullansakmı acaba teatrıayla bırlıkte

Yadee Ankara Fakültesi'ni önerdi cnm Kaan hoca bize. Bide hiç rahim filmi çektirdin mi üff çok korkuyorum anestezi almakta istemiyorum ama ya dayanamazsam

Hayır hiç cektirmedim. Aslında kontrol için istiyorum ama bende korkuyorum. hiç de niyetim yok doktor istemeden benim sadece bir tane tüp bebek tedavim var. Allah korusun 3 kereden sonra isteniliyör diye biliyorum..

Açıkçası ben hasarimizi yüksek bekliyordum. Çünkü 1 sene boyunca ilaç ve bitkisel formüller kullandı eşim. Diyet spor da dahil. Ama hiç birşey değişmedi sadece elhamdullilah sayımız iki elin parmakları iken 4mil çıktı ama ara sıra inişleri oldu. Hız 0 iken %10 a çıktı. Ama bunun üzerine hiç çıkamadık. Zaten bundan sonra eşim kaan beye tedavi olmayı kabul etti...

Şimdi hasar %22 çıkınca kafam.Alak Bulak oldu. Değerler niye yükselmiyor. Şimdi kullandığımız ilaçlar fayda eder mi

Yadee Dün Drum çekinmedim dediğimde çok şaşırdı.Bu kadar tedavi olmuşsun nasıl olurda çekmezler dedi.bu dra ilk defa gittim öneri üzerine.görünen ve tahlillerinde sorun yok ama tüpü geçtim dedi aşılama rahim filmi çekilmeden olmaz. Ayrıca şuanda Dünya'nın heryerinde tüp bebeğe başlamadan bile çekiliyor dedi. Ben istemiştim önceki 2 Drda ama gerek yok demişti her 2 side.bi akrabamızın rahîminde perde çıkmıştı tüp bebekten önce onu almıştı Dru ve gebe kaldı.
3 tüp 3 aşılama tedavim oldu ama filmden korktum ve anestezili olarak çektiricem mecbur. Kafam rahat olur yeterki bişey çıkmasın.

Allah bilir cnm tabi ama bazı gerçekleri görmek lazım. Bizim sonumuz tüp bebek. Belki 2. Ler normal yolla ummadığımız anda gelir.

rahim fılımını bılmem ama ıkıncı tuptebn sonra hıstroskopi yaptılar.bı kac kucuk polıp varmıs.doktorda onler onemlı degıldı ama yapmısken onlarıda aldık dedı.anestezının etkısı gecınce nasıl bır agrı olmustu.ama agrı kesıcı bı ıgne yaptılar sonra gectı.bence onlem amaclı bı rahım fılmı cektırmede fayda var.mesala benım hıstroskopıden once ara kanamalrım oluyodu .ama sımdı adetlerım daha duzenlı.yanı o anlık bısey hersey sonra hersey gecıyo.

umut etmek ne zorya.25.gunumde kahverengı lekenlenmeler falan oldu hıc olmazdı kacgundur dıyorum acaba hamıle olnalrda bılas kanama olumusya omu hasta olmamıstım ama bugun tam hasta oluyorum.3 gundur hepbı umut vardı ıcımdeboylesı daha zor bazen dıyorum bosunamı beklıyorum tup bebek zor ama bı surec sonucta %50 sans.amanya neblım.eltım aramıstı gecen hamıle o sana bebegımın cınsıyetını soylemısmıydım dedı sadce bunun ıcın aramıstı benınasıl uzulmustum anlasılan ıkı gunluk umutlanma sonunda uzulmeye devam .ama guclu olmak lazım neyse bugunde geccek.herseyın hayırlısı deyıp gecmek gerekıyo....

M maybe00 Bu ay banada oldu 2 gün leke geldi sonra kanama umut etmedim aslında ama içimden bir ses acaba dedi durdu. Düşünmek bile güzeldi Ah ah çok uzağa kimsesiz bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırsam kimseyi görmesem. Birkaç gündür bunalımlardayım Nasıl çıkıcam bu durumdan bilmiyorum.

Yadee Anlaşılan sınavımıza + eklendi bu ay hepimiz aynı zorluğu yaşadık. İnş sevineceğimiz günlerde en yakın zamanda gelir. Benim sinirlerim iyice yıprandı galiba hocanın verdiği süre daraldıkça telaşlanmaya başladım

Rose5588 gerçekten zor bi durum 3 ay kaldı deme 6 ayın dolmasına sizin? Acikcasi bizim sayı veya hız yükselmedikce ben klomen veya yumurta takibine girmeyi düşünmüyorum..

Bide haftaya yapacağımız Krüger ve Sperm dna implantasyon testinin sonucunu çok merak ediyorum. Çünkü hasar az çıktı o düzelir ise diğer değerler bence az veya hiç oynamak bile.. o yüzden sorunun kaynağı başka yerde diye düşünüyorum..

Kaan hoca keşke biraz da sayı ve hız için uğraşsa. Çünkü hasarla bitmiyor beli ki...

bugun sınırlerım cok bozuk bız dogudayız esım asker goreve gıdıyo onamı uzluleyım bunamı uzuleyım bılemdım.yınede herseyın onemlısı can saglıgı hamdolsun ama hayllerım aglıyoooooyarın doktora gıtcem bende malum kırmızı kartı gorduk yıne

aynen canım hocayada guvendık umutlandık ama bılmıyom ya dedıgın gıbı hasar duzeldı dıyoda morfolojı yıne %3 tu anlamdım ben bu ısı sayıyıda artıtmak ıcın bısey demıyo veya hız ıcın ne bıleyımya kader kısmet .ya tup bebegı bıle hıc ıstemezdım ama onu bıle ıstemeye basladım.boyle beklemek bıtırıyo.tup bebekte zorrrrrrrrrr.neyse yarın bı doktora gıdım bakayım nedıycek

Yadee Amin inşallah.
Sayı ve hıza bakarak önermiyorum dedi zaten takip veya aşılama ptesi Dr Ekimdeki tahlili merak ediyorum bende inş Sayı morfoloji normal rakamlara ulaşmıştır. En azından birazda olsa moralim yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…