- Konu Sahibi seneyebelki
-
Yani oraya gittiğiniz zaman bir gün orada kalacak şekilde gidin ertesi gün test yaptırırsınız canım dna hasar testini önceden yapmak şart değil. Biz hazır ankaradayken gitmişken yaptırdık. Siz hangi şehirden geleceksiniz ankarayainşallah canım yaa allah hepimizin yüzünü güldürsün.muayene için ankara gidicez zaten bu test o zaman yapılsa olmuyomu önceden görmek mi istiyor kaan hoca ?
biz muğlada yaşıyoruz. labaratuardanda randevu alınmıyor değilmi canım muayene saati 15:30 bizimYani oraya gittiğiniz zaman bir gün orada kalacak şekilde gidin ertesi gün test yaptırırsınız canım dna hasar testini önceden yapmak şart değil. Biz hazır ankaradayken gitmişken yaptırdık. Siz hangi şehirden geleceksiniz ankaraya
Yok canım randevu alınmıyor düzen laboratuvarda gerek yok sıra almaya.biz muğlada yaşıyoruz. labaratuardanda randevu alınmıyor değilmi canım muayene saati 15:30 bizim
Yok canım randevu alınmıyor düzen laboratuvarda gerek yok sıra almaya.[/
tesekkür ederim canım
tesekkürler canım...Yok canım randevu alınmıyor düzen laboratuvarda gerek yok sıra almaya.
Korkuyorsan anestezili ol canım açıkça benden ikinci kere rahim filmi isteseler anestezi isterim o basınçlı sıvıyı hissetmek istemem zaten ben histereskopi olacağım galiba iki kere tüp bebek demesi yaptım ya detaylı inceleme istiyorlar histereskopi zaten anestezili oluyormuş
Canim ya sakın ümidini kaybetme ,bizler de Allahın izniyle göbişlerimizi büyüte büyüte doktorun kapısını aşındiracağiz
Benim anlamadığım hasarıniz elhamdullilah düzeldi, Kaan hoca niye sayı hız morfoloji vs. diğer Değerler için uğraşmıyor. Onları niye düzeltmiyorhasar düzelince herşey normale mi dönmeli aslında .. peki bizim hasar az onu në yapacaz
Bizde haftaya salı günü ankara gidecez genarta tahlil yaptırmaya. Inşallah hasar da sayı da düzelmiştir.. Eşim de nisana kadar düzelme olmasa değerlerde tüp bebek diyorbenim buna gücüm yok 3 4 defa yapanlara hayranım benim bünye mi zayıf anlamadım bari aşıLama olacak kadar olsa ona razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?