Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

inşallah canım yaa allah hepimizin yüzünü güldürsün.muayene için ankara gidicez zaten bu test o zaman yapılsa olmuyomu önceden görmek mi istiyor kaan hoca ?
Yani oraya gittiğiniz zaman bir gün orada kalacak şekilde gidin ertesi gün test yaptırırsınız canım dna hasar testini önceden yapmak şart değil. Biz hazır ankaradayken gitmişken yaptırdık. Siz hangi şehirden geleceksiniz ankaraya

biz muğlada yaşıyoruz. labaratuardanda randevu alınmıyor değilmi canım muayene saati 15:30 bizim

Rose5588 canım ben çektirdim zorluktan ziyade ilaç verirken alttan Rahime karnında yoğun bi sıvı basıncı hissediyorsun haliyle biraz ağrı yapıyor o kadar çok zor değil korkulacak kadar.

S Sky_sun Anestezili olarak mı yaptırsam acaba bilemedim
Korkuyorsan anestezili ol canım açıkça benden ikinci kere rahim filmi isteseler anestezi isterim o basınçlı sıvıyı hissetmek istemem zaten ben histereskopi olacağım galiba iki kere tüp bebek demesi yaptım ya detaylı inceleme istiyorlar histereskopi zaten anestezili oluyormuş

Rose5588 canım hiç bir sorun çıkmadı rahim filminde ama tekrarlanan olumsuz tüp bebeklerde histreskopi ile detaylı Rahime bakılacak ters bir durum var mı diye

S Sky_sun Anladım cnm.ama bence tutunamamasının sebebi sağlıksız embrio.Kaan hoca dedi zaten dna bozuksa 10 kere tüp bebek yaptırsanda olmaz.

Rose5588 evet ama canım bizim hasar 26 çıktı az yani bu değer bile acaba sağlıksız embriyoya neden olur mu ki acaba inşallah çözümü olan bişey olsun keşke de 3. Tüp Bebekte sağlıklı embriyolar olsun

Rose5588 canım bizim Sayı 160 milyon ileri hızlı % 70 morfoloji % 7 dna hasar testi yaptırdığımız zamn bir ay önce spermiyogram yaptırdık ileri hızlı ve morfoloji ilk defa bu kadar güzel çıktı. Normalde sayı her zaman 170 160 milyon çıkıyor morfoloji 1 ileri hızlı % 5 çıkıyordu eşim son 3 ay çok iyi beslendi işte onun üstüne test yaptırdık değerleri çok iyi çıktı bütün değerler normale döndü ama geçici belki de bilmiyorum 5 yıldır olmuyor ne normal yolla ne aşılama ne de tüp bebek hiç biri ile olmadı

S Sky_sun Canım zaten sağlıklı çiftlerde bile ayda gebelik oluşma şansı % 20.Sorun olunca sen düşün gerisini.son tahliliniz çok iyi görünüyor.bence en yakın zamanda gebe kalırsın sen.beslenmesinde neler yaptınız takviye olarak cnm?

Rose5588 canım beslenmesinde hergün kahvaltıda köy yumurtası haşladım hergün mutlaka kahvaltı yaptı, bol bol süt içti çok kola tüketen biriydi eşim onun dışında hergün bol bol meyve sebze yedirdim tavuk et çok yedi hep sağlıklı şeyler yedi abur cubur eve girmedi bi de günde bir tane muz Sperm e çok iyi geliyormuş deneyin bu şekilde... eşinin beslenmesi nasıl canım? Sigara var mı benim eşim sigara içmiyor yani o konuda allahtan rahatız

S Sky_sun Eşimde içmez cnm.beslenmesine uzun zamandır özen gösteriyoruz.keçiboynuzunun her türlüsünü kullanıyor 3 yıldır.iyi gelen bazı çerezler.şubattan beri kırmızı et yasak.muz yemez malesef hiç sevmiyo ama kivi çok yedi.nohut,ısırgan çayı,sebze tüketti hep.bizde mi fayda etmiyo bu beslenme anlamadım.3 yıldır herşeyi yaptık ama malesef..

ya umutlu olmak ıstıyoruz ama benımde anlamdıgım sadce dna hasarı bozulmasın dıye teatrio kullanın dıyo hoca neden sayı artırmak ıcın baska bısey onermıyor.hanı sayı az olsada gebelık oluyomus hasta sonuclarında okumustum.ama bu herkes ıcın gecerlımı.ya benımde kafam karsısık tup bebegı ıstemıyom ama beklemek te zorya.sonucta hızda onemlı sadce dnayla bıtcekmı. teatrio sayıyıda artıran bı ılac degıl heralde.gercı onuda bulamadık daha ama.

M maybe00 Bende çok karışığım bu ara.Tüp tedirgin ediyo son çare çünkü ya olmazsa.Ama biran öncede anne olmak istiyorum.trental da kullanıyor şuan eşim kan akımını hızlandırıyormuş galiba.sperm sayısına iyi diye okudum geçende.Buda bi etki etmezse mecbur artık tüp bebek.Ankara gözümü korkutuyor.merkez olarak orayı söyledi Kaan hoca ama nasıl acaba üff beynim duruyo bazen düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…