- Konu Sahibi seneyebelki
-
Yadee Amin inşallah.
Sayı ve hıza bakarak önermiyorum dedi zaten takip veya aşılama ptesi DrEkimdeki tahlili merak ediyorum bende inş Sayı morfoloji normal rakamlara ulaşmıştır. En azından birazda olsa moralim yükselir.
Günaydın kızlar. nasılsınız?yenecek içecek faydalı kürlerden bahsediyoruz ama Kaan hocanın söylediği birşeyi unutmuşum. Ben önemine çok inanıyorum. Buda cep telefonları. Üzerine basa basa uyarmıştı bizleri. Kesinlikle yatak odanızda telefon olmayacak ve Bulunduğunuz odada şarja takılmayacak. Bizim ikimizin de bulunurdu başuçlarınızda maalesef. Ve benim sebepsiz baş ağrılarım gitti zamanla. Aklınızda bulunsun istedim. Belki bi faydası olur.[/QUOTE
ben hocadan once de dıyodum bas ucune koyma ıyı degıl hocada soyleyınce dınledı.hep baska odada sarja takıyoz.bu arad doktora gıttım klomen verdı ve haftaya yumurta takıbıne baslıycaz.olmazsa aralık gıbı belkı tup bebek.bız dogudayız hoca doktorum dedıkı maslak acı bademle anlasmam var ıstersen butun takıplerını burda yapabılırım.banada mantıklı geldı.ama bılmıyorum ıstanbul acı badem nasıldırkı.gercı yprumları okdum ıyıdı ama bılmıyom
Amin. Bütün edilen dualar burda..
Bende artık bi ümit diyorum belki aşılama için değerler yeterliyse barı onu deneyelim. Şu an için ama çok uzak bi ihtimal
Hadi bakalım kızlar doktora görünün de yumurta takibi klomen işleri başlasin çalışmalarmoralinizi Yüksek tutun.
gecen moralım yerlerdeydı ama tekrara umutla basladık tedavıye .
pardon klavye karıstı . ıyıce salı kolmene baslıycam.hayırlısı artık
M maybe00 Hadi hayırlı olsun cnm.inş ay sonuna sevinirsin bizde senin adına mutlu oluruz.
Bende bugün rahim filmi çektirdim. Açıldı dedi Drum 2 kere ilaç vermiş içeri 2. De yayılmış istediği gibi bide ufak bi yara var dedi ilaç antibiyotik fitil felan verdi. 3-6 ay içinde normal yolla olan çok dedi. Bizde zaten yıl sonuna kadar bekleriz diyorduk. İlk bu ay radyasyon aldım diye dikkat ederim zaten. Hakkımızda hayırlısı. Yine birsürü hamile haberi aldım hemde kazayla olmuş. Allahım diyorum kimi uğraşır bizler gibi kimi kazayla olur oturup ağlar
hayat boyle zatenkı nezaman bıseyı cok ıstersen hep zor olur.ama henuz ıstemyen veya zamanı var dıyenın oluyo.bılemedım.ya acıbadem maslak tup bebek merkezı ıle ılgılı bılgısı olan varmı.gıttıgım doktor orayı onerdı ne bılım hıc oraya gıdesım yok.kaan hocaya maıl atım eger olmazsa tup yapcaz dıye onerısını sordum bıde teatrıoya ek bısey verırmısnız dedım sayı ıcın.napaım bu yolda herseye basvuruıyoruz.bakalım hoca nedıycek.aralığa kadr beklıycem ama olmazsa bu altarnatıfıde dusunmem gerekıyo
Hocanın cevabını mutlaka bize de yaz. Sayı için ne verecek çok merak ediyorum
tedaviniz hayırlı olsun canım bizimde salı günü randevumuz bir şey sormak istiyorum nasıl kolay buldunuz mu doktorun yerini ben biraz araştırdım netten kızılaya kadar metro var sonrasında yok o kısımı nasıl gidicez yakınlarında ne var biraz bilgi verirmisin rica etsemKızlar selam... Kaan hocayla ilk görüşmemizi yaptık sanırım yiyecek olarak hemen hemen aynı takviyelerde bulunuyor. onun dışında dna Hasar testini bir ay sonra istedi onun dışında fsh değeri normal referans aralığında bizim ama hoca 6 7 olmasını istiyorum dedi tekrardan kan testi yaptır bana mail at, Ona göre klomen yerine iğne verebilirim dedi. Bir daha gelmenize gerek yok,bundan sonra 6 ay boyunca mailleşeceğiz, 6 ay kadar bekleyeceğiz olmazsa artık tupe geçeriZ dedi. Emodex e devam dedi kızlar Rabbim inşaallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Sağol canım. Kızılay merkeze geliyorsunuz 112 gop halk otobüsüne biniyorsunuz ondan sonra no 17 yi bulacaksınız indiğiniz yerde çiçekçi var oradan sorarsanız canım tarif eder zaten sağa sola sapacaksiniz... 112 numaralı halk otobüsü tam yerinde indiriyor bi de 114 numara var oraya giden o biraz aşağıda indiriyor artık hangi halk otobüsü denk gelirse binersiniz canımtedaviniz hayırlı olsun canım bizimde salı günü randevumuz bir şey sormak istiyorum nasıl kolay buldunuz mu doktorun yerini ben biraz araştırdım netten kızılaya kadar metro var sonrasında yok o kısımı nasıl gidicez yakınlarında ne var biraz bilgi verirmisin rica etsem
kızlar hocadan cevap geldı.sperm arttırmak ıcın ılac sormustum.degerlerınız ıyı demıs bısey onermemıs tup bebek ıcınde ya ozel malıyet 5000 tl demıs.yada ankara unv tercıh sızın demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?