Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

ıns canım ya bızde bıraz bekleyelım olmazsa bızdemı bı asılmaya gecsek.zaman gecıyo.yas gecıyo.boyle oturup beklemk zor.ıns senın ıcınde ısler yolunda gıder

Amin. Bütün edilen dualar burda..

Bende artık bi ümit diyorum belki aşılama için değerler yeterliyse barı onu deneyelim. Şu an için ama çok uzak bi ihtimal

Hadi bakalım kızlar doktora görünün de yumurta takibi klomen işleri başlasin çalışmalar moralinizi Yüksek tutun.

Günaydın kızlar. nasılsınız?yenecek içecek faydalı kürlerden bahsediyoruz ama Kaan hocanın söylediği birşeyi unutmuşum. Ben önemine çok inanıyorum. Buda cep telefonları. Üzerine basa basa uyarmıştı bizleri. Kesinlikle yatak odanızda telefon olmayacak ve Bulunduğunuz odada şarja takılmayacak. Bizim ikimizin de bulunurdu başuçlarınızda maalesef. Ve benim sebepsiz baş ağrılarım gitti zamanla. Aklınızda bulunsun istedim. Belki bi faydası olur.

gecen moralım yerlerdeydı ama tekrara umutla basladık tedavıye .kolme sakı baslıycam hayırlısı

M maybe00 Hadi hayırlı olsun cnm.inş ay sonuna sevinirsin bizde senin adına mutlu oluruz.

Bende bugün rahim filmi çektirdim. Açıldı dedi Drum 2 kere ilaç vermiş içeri 2. De yayılmış istediği gibi bide ufak bi yara var dedi ilaç antibiyotik fitil felan verdi. 3-6 ay içinde normal yolla olan çok dedi. Bizde zaten yıl sonuna kadar bekleriz diyorduk. İlk bu ay radyasyon aldım diye dikkat ederim zaten. Hakkımızda hayırlısı. Yine birsürü hamile haberi aldım hemde kazayla olmuş. Allahım diyorum kimi uğraşır bizler gibi kimi kazayla olur oturup ağlar

hayat boyle zatenkı nezaman bıseyı cok ıstersen hep zor olur.ama henuz ıstemyen veya zamanı var dıyenın oluyo.bılemedım.ya acıbadem maslak tup bebek merkezı ıle ılgılı bılgısı olan varmı.gıttıgım doktor orayı onerdı ne bılım hıc oraya gıdesım yok.kaan hocaya maıl atım eger olmazsa tup yapcaz dıye onerısını sordum bıde teatrıoya ek bısey verırmısnız dedım sayı ıcın.napaım bu yolda herseye basvuruıyoruz.bakalım hoca nedıycek.aralığa kadr beklıycem ama olmazsa bu altarnatıfıde dusunmem gerekıyo

Kızlar selam... Kaan hocayla ilk görüşmemizi yaptık sanırım yiyecek olarak hemen hemen aynı takviyelerde bulunuyor. onun dışında dna Hasar testini bir ay sonra istedi onun dışında fsh değeri normal referans aralığında bizim ama hoca 6 7 olmasını istiyorum dedi tekrardan kan testi yaptır bana mail at, Ona göre klomen yerine iğne verebilirim dedi. Bir daha gelmenize gerek yok,bundan sonra 6 ay boyunca mailleşeceğiz, 6 ay kadar bekleyeceğiz olmazsa artık tupe geçeriZ dedi. Emodex e devam dedi kızlar Rabbim inşaallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Hocanın cevabını mutlaka bize de yaz. Sayı için ne verecek çok merak ediyorum

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum keçi boynuzu tozunun iki çeşidi var bi Kum gibi toz halinde var bi de un gibi tozu var hangisini kullanıyor eşleriniz? Fark eder mi acaba

S Sky_sun Canım sen sorunca baktım kum gibi un gibi değil eşimin kullandığı ama farkeder mi ki? Sanmıyorum aynıdır sonuçta biri daha fazla çekilmiştir bence. Marka olarak hangisi daha iyi bilemiyorum.

tedaviniz hayırlı olsun canım bizimde salı günü randevumuz bir şey sormak istiyorum nasıl kolay buldunuz mu doktorun yerini ben biraz araştırdım netten kızılaya kadar metro var sonrasında yok o kısımı nasıl gidicez yakınlarında ne var biraz bilgi verirmisin rica etsem

Sağol canım. Kızılay merkeze geliyorsunuz 112 gop halk otobüsüne biniyorsunuz ondan sonra no 17 yi bulacaksınız indiğiniz yerde çiçekçi var oradan sorarsanız canım tarif eder zaten sağa sola sapacaksiniz... 112 numaralı halk otobüsü tam yerinde indiriyor bi de 114 numara var oraya giden o biraz aşağıda indiriyor artık hangi halk otobüsü denk gelirse binersiniz canım

Kızlar Merhaba biz 4 5 gün önce kaan hocayla görülmüştük bir aydır emodex ve Klomen kullanıyor eşim... Kaan hoca bize tekrardan fsh ve total testosteron hormon testini istedi diğer testimizde fsh 3 total testosteron 663 tu yeni yaptığımız testte yine aynı değerler fsh 3.48 total testosteron 665 falan kaan hoca fsh ın 7 falan olmasını istiyorum test sonucuna göre Klomen yerine iğne verecem demişti... Bu fsh ne ile ilgili aslında referans aralığına uyuyor eşimin değeri ama yüksek olmasını istiyor niye acaba bilen var mı açıkça çok merak ettim... Kaan hocaya mail ile bildirdik sonucu 21 eylül de cevap verecek

kızlar hocadan cevap geldı.sperm arttırmak ıcın ılac sormustum.degerlerınız ıyı demıs bısey onermemıs tup bebek ıcınde ya ozel malıyet 5000 tl demıs.yada ankara unv tercıh sızın demıs

kızlar hocadan cevap geldı.sperm arttırmak ıcın ılac sormustum.degerlerınız ıyı demıs bısey onermemıs tup bebek ıcınde ya ozel malıyet 5000 tl demıs.yada ankara unv tercıh sızın demıs

Yani olmazsa tüp bebek öneriyor. Sadece hasar Düzeldi dimë.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…