- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Yani olmazsa tüp bebek öneriyor. Sadece hasar Düzeldi dimë.
M maybe00 Ben Ankaraya gidersem konaklamayı daha çok düşünüyorum.İstanbuldayken teyzem vardı çok rahattım..Ama ankarada öyle bi şans yok..ben tatilde bile otelde rahat edemeyen biriyim 15-20 gün Ankarada otelde nasıl olur bilemiyorum..laboratuarda çok önemli tabi...Bülent tıraşın hastanesiyle görüşmüştük geçen yıl bizde belirli tahliller olmadan başlamıyorlar onlar...inşallah bunlara gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırız çok istiyorum bunurahim filminden umudum var ama nasip tabi...
M maybe00 Ben Ankaraya gidersem konaklamayı daha çok düşünüyorum.İstanbuldayken teyzem vardı çok rahattım..Ama ankarada öyle bi şans yok..ben tatilde bile otelde rahat edemeyen biriyim 15-20 gün Ankarada otelde nasıl olur bilemiyorum..laboratuarda çok önemli tabi...Bülent tıraşın hastanesiyle görüşmüştük geçen yıl bizde belirli tahliller olmadan başlamıyorlar onlar...inşallah bunlara gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırız çok istiyorum bunurahim filminden umudum var ama nasip tabi...
Arkadaşlar bir de kaan bey ile tedavi süreciniz bitmeden tüp bebek düşünmemenizi tavsiye ederim. Biz tedavi olduk. DNA hasarı düzelince 6 ay bekleyin dedi. İnsanız işte hemen olsun istiyoruz ya beklemekte çok zorlandım. Ama üçüncü ayda hamile kaldım :) sakın pes etmeyin doğru yoldasınız
Cmin ol kaan bey çok profesyonel. Bizim hız ve sayı normaldi. DNA hasarı yüksekti. Şimdi sizin yazdıklarınıza bakıyorum tedavilerimiz farklı. Mesela benim Eşim klomen neofortil menagon kullandı. Tabii bunları kaan bey tahlillerle her zaman takip ve kontrol etti. Türkiyede başka onun gibi üroloj var mı bilmiyorum. Siz ona güveninBende çok umutluyum ama sayımız çok az ve hız. Hasarımız az çıktı 22% .. düzelme olsa bile acaba 2mil. Sayı ve ilerihız 10% ile kalmam mucize gibikeşke kaan hOca birazda bunlara önem Verse
Sizin değerlerde bi değişiklik oldu mu
L lila25 hayırlı olsun gebeliğiniz. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Sayınız kaçtı sizin bizim dnamız 85 ti Çok yüksekti 2.5 ayda 13 e düştü ama Sayı ve morfolojiye göre mucize dedi kadın doğumcum. Kaan hoca 6 ay bekleyin dedi yeni rahim filmi çektirdim bu ay olmasın dedi. Önümüz aya bakalım ne olacak.
Canım bizim DNA hasarı %45 civarıydı. Sayı derken sperm sayısını mı soruyorsun? Kaan Bey ne söylerse aynısını yapın. Doğru yoldasınız Allahın izniyleL lila25 hayırlı olsun gebeliğiniz. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Sayınız kaçtı sizin bizim dnamız 85 ti Çok yüksekti 2.5 ayda 13 e düştü ama Sayı ve morfolojiye göre mucize dedi kadın doğumcum. Kaan hoca 6 ay bekleyin dedi yeni rahim filmi çektirdim bu ay olmasın dedi. Önümüz aya bakalım ne olacak.
Canım teşekkür ederim. İnşallaaahhh darısı başınıza. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım eğer bir iki sayfa öncesindeki mesajlarımı okursan orda da yazdım. Bak bizim durumumuz da aynıydı. Sebebi bilinmeyen kısırlık... Sakın sabırsızlık etme. Hasar %34 gebelik olmaması için yeterli. Allaha şükür düzelmiş. Tüp bebek denemesi kolay mı, neler çekiyorsun en iyi sen bilirsin. Kaan hoca ne diyorsa yapmanı ve Bir süre oluruna bırakmanı tavsiye ederim. Tabii bir de çok dua et :)Canım hayırlı olsun hamileliğindarısı Başımıza inşallah bizim sebepsiz infertilite diye geçiyor herşey çok normal 3 tüp denemem negatif çıktı.burda arkadaşlardan duydum dna hasarını bizim 34 çıktı çok şükür düzeldi ama gala gebelik yok Bilal ay daha bekleyelim olmazsa yine tüp d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?