Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

M maybe00 Acaba Ankara fak. nasıl ki olmazsa 6 ay bizede orayı önerdi de..Benim aklıma yatmıştı ama zaman yaklaştıkça kuşkular artıyo tabi

Yani olmazsa tüp bebek öneriyor. Sadece hasar Düzeldi dimë.

evet yanı tedavıde olsak ıllle normal yoldan olcak dıye bısey yok buda kısmetya.olmazsa tup bebek olcak.tek umudum tupte olsa dna duzeldıye belkı tutunur dusmez.embıryolar daha saglıklı olur.ne bılım ya her umuda ıhtıyac var.belkıde gerek kalmaz.pazaretsı yıne doktora gıdıcem.yumurta takıbı ıcın klomenle bakalım bısey olur.olmazsa tup bebek bakcaz artık.sayı yeterlı dıyo hoca o sanırm sadce dnayla ılgılenıyo

M maybe00 Acaba Ankara fak. nasıl ki olmazsa 6 ay bizede orayı önerdi de..Benim aklıma yatmıştı ama zaman yaklaştıkça kuşkular artıyo tabi

valla ne blım unv hastanesınde nekadr rahat edebılırızkı.bılmıyom ortamda onemlı.ben pek unv hastanesı ıstemıyom.ayrıca bız dogudayız benım gelıp oyle uzun sure kalma sansım yok.galıba benım oyle bısey olursa burdakı doktorum takıplerı yapacak maslak acı bademede yumurta toplama vs olur.orayla anlasmalıymıs.bulent tıras var orda.ama bılmıyom ya bazı yorumlar ıyıdı bazı yorumlar kotuydu orayla ılgılı.fıyatdıda 5700 dedıler ılac harıc

M maybe00 Ben Ankaraya gidersem konaklamayı daha çok düşünüyorum.İstanbuldayken teyzem vardı çok rahattım..Ama ankarada öyle bi şans yok..ben tatilde bile otelde rahat edemeyen biriyim 15-20 gün Ankarada otelde nasıl olur bilemiyorum..laboratuarda çok önemli tabi...Bülent tıraşın hastanesiyle görüşmüştük geçen yıl bizde belirli tahliller olmadan başlamıyorlar onlar...inşallah bunlara gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırız çok istiyorum bunu rahim filminden umudum var ama nasip tabi...

yanı ankarada olsa mecbur konaklıycaz.okadr uzun sure nerde kalnır.maddı acıdan kotu .hem bıde ınsan evınde rahat edıyo.bende ankarayı ıstıyodum aslında ama okadr zamanımız yok.ben ısten okadr ızın alcam.tek basına olmaz esımınde alması zor ızın.ıns gerek kalmaz ama pazaretsı doktorumla goruscem bu konuyu.bakalım tedavı surecı nasıl oluyomus.ya bız herseyı dusnelım ıns gerek kalmaz.ama sadce dogal yoldan olmasına odaklanınca.her ay daha fazla uzuluyorum.hayatımda a ve b secenegını hep dusnur.bılmıyorum.boyle olunca hayata yenılsende elde bı ımudum daha var deyıp tutunuyorum.

pekı bulent beye sen olsan gıdermısydın.genelde ıyı yorumlar var ama bılmıyom.nasıl bı yer acaba

M maybe00 Banada drum önermişti cnm bülent beyi...eşim görüştü bülent bey yoktu o gün ben gitmedim o yüzden...yurt dışındaymış hatta ama bize demediler yoğun görüşemezsiniz dediler..buraya gelince drum aradı yanımda meğer yurtdışındaymış...elimize birsürü tahlil verdiler dedim bunlarsız yapmıyoruz dediler dedim..ne düşündün dedi bende ticarethane dedim...ama kızdığım için söyledim bunları dr nasıl bilemiyorum iyi olmasa yönlendirmez drlar...

Selam kızlar tedavi süreciniz nasıl gidiyor? Bugün aklıma geldi yazayım dedim. Kızlar sakın ümidinizi kesmeyin. Bizim DNA hasarı %40ın üzerindeydi. 6 ayda normale döndü. Üç ay sonra da normal yolla hamile kaldım. Bu süre içinde ben de sizler gibiydim bakın şimdi hamile forumlarında geziyorum :) şunu unutmayın kaan hocayı bulduğunuz ve neden gebelik olmadığını bildiğiniz için çok şanslısınız. Çünkü bunu bilene kadar sebebi bilinmeyen kısırlıktı bunun adı. Sebebini bilmeden çözemiyorsun ki... Sadece sabırlı olun ve Kaan Beyin söylediklerini aynen uygulayın. Tabii bir de çok dua edin :) Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar versin

Arkadaşlar bir de kaan bey ile tedavi süreciniz bitmeden tüp bebek düşünmemenizi tavsiye ederim. Biz tedavi olduk. DNA hasarı düzelince 6 ay bekleyin dedi. İnsanız işte hemen olsun istiyoruz ya beklemekte çok zorlandım. Ama üçüncü ayda hamile kaldım :) sakın pes etmeyin doğru yoldasınız

Bende çok umutluyum ama sayımız çok az ve hız. Hasarımız az çıktı 22% .. düzelme olsa bile acaba 2mil. Sayı ve ilerihız 10% ile kalmam mucize gibi keşke kaan hOca birazda bunlara önem Verse

Sizin değerlerde bi değişiklik oldu mu

Cmin ol kaan bey çok profesyonel. Bizim hız ve sayı normaldi. DNA hasarı yüksekti. Şimdi sizin yazdıklarınıza bakıyorum tedavilerimiz farklı. Mesela benim Eşim klomen neofortil menagon kullandı. Tabii bunları kaan bey tahlillerle her zaman takip ve kontrol etti. Türkiyede başka onun gibi üroloj var mı bilmiyorum. Siz ona güvenin

L lila25 hayırlı olsun gebeliğiniz. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Sayınız kaçtı sizin bizim dnamız 85 ti Çok yüksekti 2.5 ayda 13 e düştü ama Sayı ve morfolojiye göre mucize dedi kadın doğumcum. Kaan hoca 6 ay bekleyin dedi yeni rahim filmi çektirdim bu ay olmasın dedi. Önümüz aya bakalım ne olacak.

Dna Hasarı düzelteli kaç ay oldu şimdi canım? Yumurta takibi vs yaptın mi?
Çalışmaları gün aşırı değilde yumurtlama günlerinde hergün yapmaya çalışın

Canım hayırlı olsun hamileliğindarısı Başımıza inşallah bizim sebepsiz infertilite diye geçiyor herşey çok normal 3 tüp denemem negatif çıktı.burda arkadaşlardan duydum dna hasarını bizim 34 çıktı çok şükür düzeldi ama gala gebelik yok Bilal ay daha bekleyelim olmazsa yine tüp d

Yadee Haziran Ayı ortasında korunmayı bırakın demişti Dr tatlım. Bu ay dra gittim önermedi ilaç veya aşılama tedavisi Rahim filmi çekindim ptesi ama bu ay olmasın dedi zararlıymış radyasyondan dolayı. Adetin ilk günden sayarak 10-12-14-16-18 değerlendiriyorum adetimden sonra ovulasyon testi alim diyorum.

Canım bizim DNA hasarı %45 civarıydı. Sayı derken sperm sayısını mı soruyorsun? Kaan Bey ne söylerse aynısını yapın. Doğru yoldasınız Allahın izniyle

Ta
Canım teşekkür ederim. İnşallaaahhh darısı başınıza. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım eğer bir iki sayfa öncesindeki mesajlarımı okursan orda da yazdım. Bak bizim durumumuz da aynıydı. Sebebi bilinmeyen kısırlık... Sakın sabırsızlık etme. Hasar %34 gebelik olmaması için yeterli. Allaha şükür düzelmiş. Tüp bebek denemesi kolay mı, neler çekiyorsun en iyi sen bilirsin. Kaan hoca ne diyorsa yapmanı ve Bir süre oluruna bırakmanı tavsiye ederim. Tabii bir de çok dua et :)

L lila25 Evet cnm sperm sayısı ve morfolojisi. Bizim biraz düşükte kadın doğumcu mucize deyince biraz ümitsizliğe kapıldım açıkçası Kaan hocaya güveniyorum ne dediyse yaptık dna tamamen düzeldi de sayı ve morfolojiye çare bulamadık

Of ne olacak halimiz.. ben bir ümit klomen yükseltir sayı ve hızi diye düşünüyordum. Ama artık hayalkirikligi ile karşı karşıyayım.

Genarta yaptırdığımız tahlil sonuçlarını bekliyoruz hala bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…