- Konu Sahibi seneyebelki
-
Canım peki bu duruma kaan bey ne diyor. Yani tedavi devam ediyor mu? Yoksa şu zamana kadar bekleyin normal yolla olur dedi mi? Öyle deme bak, bizim olduysa sizin haydi haydiye olur.
Evet canım alt sinir sayı çoktu hatırlamıyom ama sayı fazla idi ileri hareket toplamı biraz düşüktu. .dna yi yaotiralim kaan Aydos ankarada miokulum 4 sınır diye biliyorum ben. Dna hasar testi yaptırın bencede. Sayınız kaçtı?.
Kızlar genartan sonuçlar geldi. Sayımız 1mil. OlmuşSperm dna hasarı bu sefer %44cikti. Anlamış değilim ..
Tsk ederim canım ...thorbank İyi akşamlar arkadaşım..Bol yeşillik ve nohut yemeyi öneriyor.Hergün 1 fincan ısırgan otu çayı ve 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozunu su ile tüketicek..Bide kırmızı etten uzak durun diyo.
İyi günler kızlar proxeed veya neofertil kullanan var mi hız için...
Canım bende bi kaç gündür araştırma yapıyorum fsh oranı dna hasarıni düzeltiyormuş acaba sizin fsh mi düştü ya da çok yükseldi. bizim fsh 3 tu kaan hoca düşük bulmuştu randevuya gidince tekrar hormon testi istemişti yine fsh 3 çıktı Klomen işe yaramadı galiba bakalım pazartesi günü hocadan cevap gelecek ne diyecek. Sizin fsh en son kaç çıktı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?