Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

C
Canım peki bu duruma kaan bey ne diyor. Yani tedavi devam ediyor mu? Yoksa şu zamana kadar bekleyin normal yolla olur dedi mi? Öyle deme bak, bizim olduysa sizin haydi haydiye olur.

arkadaşlar bizim morfoloji % 2, 4.tüp bebeği deneyeceğim,kaan hoca morfoloji bozukluğuna nesıl bir tedavi uyguluyor

Yadee Valla cnm bizim sayı ameliyattan sonra neyse o Bende Trental dan ümitliyim kan akımını hızlandırıyormuş oda sayıyı etkiler diyorum ancak Ekim de öğrenicez artık. Ama bol dua edelim birbirimize de. Bu gece rüyamda ikiz kızlarıma gebeydim düşün psikolojimi.
L lila25 6 aylık doğal yolla deneme sürecindeyiz cnm ilaçta kullanıyor DNA'sı bozulmasın diye ve Trental kullanıyor. Aralık'ta dolacak 6 ay bakalım. Sizde durum sonuçlar nasıldı öncesinde

Rose5588 bizden ilk başta morfoloji istemedi. Kan tahlili sperm tahlili istedi. Sonra da dna hasar testi istedi. Zaten orda ortaya çıktı neden kısırlık olduğu. O güne kadar hiçbir fikrimiz yoktu. DNA hasarı %45 civarı çıktı. Hasar düzelince 3 ay sonra hamile kaldım. Yani altı ay bekleyin dedi. Üç ay sonra süpriz oldu :) darısı sizlere inşallah. Tabii herkesin durumu farklı. Kaan Bey bekleyin diyorsa bekleyin derim acele etmeyin, yine siz bilirsiniz tabii.

L lila25 Beklicez cnm Aralık ayına kadar. Rabbim inş tüp bebeğe geçmeden bizi mutlu eder. Sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eder bize. Ve isteyen herkese

Kızlar bizde de morfoloji 4 her dr sorun değil demişti bi tanesi sorun dedi .dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoz bizde.

Kızlar genartan sonuçlar geldi. Sayımız 1mil. Olmuş Sperm dna hasarı bu sefer %44cikti. Anlamış değilim ..

İyi aks kızlar forumda yazılanları okudum bizim sorun hız...kaaan hocanın hız konusunda önerisi nedir acaba..
Bir de beslenme ve gıda takviyesi konusunda ne öneriyor?

thorbank İyi akşamlar arkadaşım..Bol yeşillik ve nohut yemeyi öneriyor.Hergün 1 fincan ısırgan otu çayı ve 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozunu su ile tüketicek..Bide kırmızı etten uzak durun diyo.

Kızlar genartan sonuçlar geldi. Sayımız 1mil. Olmuş Sperm dna hasarı bu sefer %44cikti. Anlamış değilim ..

nıye oyle oldukı.bakalım hoca ne dıycek.ıns duzelırya.bende klomen falan kullandım ıkı ıyı yumurtam vardı.buyukluklerıde ıyımıs.bugun catlatma ıgnesı yaptırcam bakalım hayırlısı.olmazsa obur reglımde tekrar gıtcem mucadelye devam

Hayırlısı olsun M maybe00 inşallah güzel haberi verirsin de bizlere de umut olursun.

Ya bilmiyorum tam olarak ama sayımız yarıya düştü. Hasar da iki kat yükselmiş

Rose5588 kaan hocanın cevabını merakla bekliyoruz..

canım sayıda proexed plus kulnadınızmı hıc bızım sayı 13 mılden 43 mıle cıkmıstı.tabı su hasar ısı duzelsın de.gercı hoca arttırmak ıcın bısey vermıyo.anlamdım.sayoda hızda onemlı degılmı.neyse canım sabırlı ol tedavıye devam moralını bozma ıns ıyı olcak hersey.bu arada benım gıttıgım doktorda tedavıyı yarım yamalk yaptı.bugun catlatma ıgenesı cuma ılskı dedı ben burdan da okudum klomen kulannanlar 4-5 gun ılıskı demıs doktorları en son bı arakdsım da klomenle hamıle kalmıstı oda oyle dede bıde progestan kullanmıs herkes dusuk olmasın dıye benım doktor ıyı dıye gıtmıstım hıc bı acaıklama yapmadı.canım sıkıldıya.bıukadar zormuya normal bı tedavı yapmak bız nelar cekıyoz.ılcdeyım ısten ızın alıp 1.5 saat yol yapıyprum.gıt gel ve bı tedavıyı bıle tam uygulamıyo

Canım bende bi kaç gündür araştırma yapıyorum fsh oranı dna hasarıni düzeltiyormuş acaba sizin fsh mi düştü ya da çok yükseldi. bizim fsh 3 tu kaan hoca düşük bulmuştu randevuya gidince tekrar hormon testi istemişti yine fsh 3 çıktı Klomen işe yaramadı galiba bakalım pazartesi günü hocadan cevap gelecek ne diyecek. Sizin fsh en son kaç çıktı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…