- 21 Aralık 2014
- 29
- 12
- 88
- 42
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Yadee Teatrio kullanırken bozulmaz demişti kaan hoca..Üff yaa bizde mi yaptırsak gerek yok sadece spermiyogram yapıcaz 2 ayda bir demişti..Eşim şuan istanbulda tahlil mi verse acaba düzen laboratuarına...bizde 3. tahlilde istenilen sayı görülmiştü %85 ilk dna sonrasında %58 ve son %13 olmuştu daha da yaptırmadık ama aklım karıştı.
Bugünde arkadaşım haber verdi 5 yıl sonucunda gebe kalmıştı önceki gün aniden suyu gelmiş dünde suni sancıyla doğum olmuş daha 5. aya yeni girmiştibulamadan kaybetti..rabbim isteyen herkese sağlıklı,sıhhattli,hayırlı evlatlar versin tez vakitte...
Arkadaslar kaan hoca isinde çok iyi deniliyor ama artık ben inanmıyorum. Ocaktan beri tedavideyiz başta 105 mil olan spermimiz şimdi 3 milyona düştü hasar deseniz bi bakıyorsunuz 2 katı olmuş bi bakıyorsunuz duzelmis hadi düzeldi bekliyoruz dedik ve gittim asilama yaptiralimmi dedik zaten ozaman 3 mil olduğunu öğrendim ve şok oldum hemen eşim ankaraya genart a sperm dna hasari na da baktiralim dedik .2 ay önce 15 olan hasar 28 olmuş ve sonuçta ilaç kullanıma yükselme demişti .ya adam resmen bizi mahvetti ben artık hiç inanmıyorum bir sürü para ve zamanınızı yedi 1 senedir o parayla tup bebek denerdim
Yadee Teatrio kullanırken bozulmaz demişti kaan hoca..Üff yaa bizde mi yaptırsak gerek yok sadece spermiyogram yapıcaz 2 ayda bir demişti..Eşim şuan istanbulda tahlil mi verse acaba düzen laboratuarına...bizde 3. tahlilde istenilen sayı görülmiştü %85 ilk dna sonrasında %58 ve son %13 olmuştu daha da yaptırmadık ama aklım karıştı.
Bugünde arkadaşım haber verdi 5 yıl sonucunda gebe kalmıştı önceki gün aniden suyu gelmiş dünde suni sancıyla doğum olmuş daha 5. aya yeni girmiştibulamadan kaybetti..rabbim isteyen herkese sağlıklı,sıhhattli,hayırlı evlatlar versin tez vakitte...
Doktor soyler sandim herseyi.neyse obur ay baska doktora gitcem
İnşallah canım bize de etki eder. bu iğne için haftada 3 gün yazmışsın ya canım yani 3 gün derken 2 günde bir mi kullandınız canım? eğer öyle ise yandık valla baya masraflı olacak galiba...ahhh ahhh bu bebekler bi gelsin popişini ısıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?