- 11 Aralık 2019
- 3.765
- 12.847
- 208
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Ona göre ilişkimiz sınırı gecince devam ediyor bana göre cokdan bitti. O yüzden eski eşimle gorustugumde onu aldatiyorum gibi hissediyor. Hatta belki onunla yatiyormuşumdur. Ben ona karşı sıfırım yuzkez bittiğini anlattım. Sonunda bittiğini kabul etti sanırımKonunuzda geçen gün o adamla beni aldatıyorsan çocuğunu ellerinle göm dediğinden bahsediyorsunuz. Ayrıca ayrılmaya çalışıyorum diyorsunuz.
Dedikleriniz dediklerinizi tutmuyor.
Konuda hala sevgilim diye bahsediyorsunuz?Ona göre ilişkimiz sınırı gecince devam ediyor bana göre cokdan bitti. O yüzden eski eşimle gorustugumde onu aldatiyorum gibi hissediyor. Hatta belki onunla yatiyormuşumdur. Ben ona karşı sıfırım yuzkez bittiğini anlattım. Sonunda bittiğini kabul etti sanırım
Anlatsın, ne olur ki en fazla?Arıyor msj çekiyor gittiğimi söylemezsem yanındayken de zırt pirt arayacak. Sirkettekilere anneme oğluma anlatmakla tehdit ettiği için aramalara msjlara dönüyordum soğuk bir yaziş ile. Tehditle devam ettirdi ama artık tık yok 5 gündür. Tamamını buraya yazamıyorum konunun. Ama şu doğru tehditlere boyun eymemek lazim
Hemen Ayrılmalısın...Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Arıyor msj çekiyor gittiğimi söylemezsem yanındayken de zırt pirt arayacak. Sirkettekilere anneme oğluma anlatmakla tehdit ettiği için aramalara msjlara dönüyordum soğuk bir yaziş ile. Tehditle devam ettirdi ama artık tık yok 5 gündür. Tamamını buraya yazamıyorum konunun. Ama şu doğru tehditlere boyun eymemek lazim
üzgünüm ama çok tehlikeli bir adam. Yani bu adam size sadece psikolojik şiddet değil fiziki şiddet bile gösterebilecek boyutta. Bir an önce ayrılmanız sizin ve çocuğunuz için en sağlıklısıEşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Nasıl böyle bir cümle kurabiliyor insanın dili varmazEşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Kocakarı beddularını al ve defol dıyın ALlah askına.Bu neymıs artık tobe tobe.Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi.
Bu anlatıklarınızı arkadaşım yaşıyor arkadaş evli eşiyle çok sorunlar yaşadı ayrılmak istedi ailesi karşı geldi akraba evliliğiydi arkadaşım 7 senedir evli halde başka erkekle görüşüyordu arkadaşımla çok iyilerdi arkadaşımı dövdü rezil etti çarşıda sürükledi çocuklarıyla tehdit etti ve öyle bir manipüle ediyor ki sizin dediğiniz gibi arkadaşım kimse duymasın çocuklarıma bir şey olmasın diye susuyor görüşüyor polise bile gidemiyor ben evli kadın olarak görüştüm polise gidersem kocam duyar ailem duyar çocuklarım diyor içler acısı durumda rabbim yardımcınız olsunNasıl manipüle ediyor biliyormusunuz? En zor işleri elimden alıp kendi yapıyor yardım istemiyorum desemde kavga etsemde dışardaki tüm işlerine koşturuyor. İstemiyorum diyince nankorlukle suçlayıp ben olmasaydım bokun içinde yuzuyordun diyip kendine muhtacmisim gibi hergun beynime aynı dusunceleri sokuyor. Zaten depresyon ve kaygı bozukluğuyla uğraşırken hergun aynı kelimrlere maruz kalınca acaba cidden zayifmiyim ben diye kendimi sorguluyorum
Naptınız 9 temmuzda konuyu açıp sikayetlenip ertesi gün Instagram'da mutluluk storyleri attiniz mi ?Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Pisliğe layık olsam baştan boşamazdım, bi pislikten kaçtım öbürüne çattım deyin. Eski eşiniz belki bundan bin kat iyiydi.Çok şükür ki artık yaklaşmıyor. Geçen hafta yine iş sebebiyle iş hakkında konuştuk bunu yüz buldu ben kararlı bir şekilde geri durdum. Yine birsuru hakaret küfür . Pislige layikmisim o yüzden pisliğe dônüyormusum . Eski eşimle gorustugum için söylüyor bunu. Onun bana davrandığı gibi kimse davranmayacakmiş kimse okadar sevip dusunmeyecekmis o zaman anlayacakmisim ama çok geç olacakmış. Ben yalnizmışım. Yüzüme bakınca midesi bulanıyormuş falan. Sanki boynumda bir ip vardı da kurtuldum.
Şimdi dirençli duracaksınız işte.Çok şükür ki artık yaklaşmıyor. Geçen hafta yine iş sebebiyle iş hakkında konuştuk bunu yüz buldu ben kararlı bir şekilde geri durdum. Yine birsuru hakaret küfür . Pislige layikmisim o yüzden pisliğe dônüyormusum . Eski eşimle gorustugum için söylüyor bunu. Onun bana davrandığı gibi kimse davranmayacakmiş kimse okadar sevip dusunmeyecekmis o zaman anlayacakmisim ama çok geç olacakmış. Ben yalnizmışım. Yüzüme bakınca midesi bulanıyormuş falan. Sanki boynumda bir ip vardı da kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?