Psikolojik şiddet

Yaşadığınız şehirde tek misiniz ? Her gün siddet haberi duymaktan nasıl korkak , silik bir hale geldik . Korkmakta haklısınız ama kotktukca üstünüze gelir , baskılarını artırır . Babanız veya abiniz varsa anlatın bir süre sizle yaşasınlar .

Bir de ilk başta cok anlayışlı falan bana hiç inandırıcı gelmiyor . Bu tipler ikinci görüşmede belli eder kendini . Siz sadece boşanmanın hemen ardından başlayan ye I bir heyecanla kıskançlıkları , kaba tavırları sahiplenme sanmışsınız .

Benim çocuğuma böyle birsey dese düşünmek bile istemiyorum sanırım onu gomerdim .

Umarım elinde görüntüleriniz falan yoktur bu kadar tedirgin olduğunuza göre

Konunuzda geçen gün o adamla beni aldatıyorsan çocuğunu ellerinle göm dediğinden bahsediyorsunuz. Ayrıca ayrılmaya çalışıyorum diyorsunuz.

Dedikleriniz dediklerinizi tutmuyor.
Ona göre ilişkimiz sınırı gecince devam ediyor bana göre cokdan bitti. O yüzden eski eşimle gorustugumde onu aldatiyorum gibi hissediyor. Hatta belki onunla yatiyormuşumdur. Ben ona karşı sıfırım yuzkez bittiğini anlattım. Sonunda bittiğini kabul etti sanırım

Konuda hala sevgilim diye bahsediyorsunuz?

Eşinizin yanına gittiğiniz zamanları nereden öğreniyor bittiyse?

Arıyor msj çekiyor gittiğimi söylemezsem yanındayken de zırt pirt arayacak. Sirkettekilere anneme oğluma anlatmakla tehdit ettiği için aramalara msjlara dönüyordum soğuk bir yaziş ile. Tehditle devam ettirdi ama artık tık yok 5 gündür. Tamamını buraya yazamıyorum konunun. Ama şu doğru tehditlere boyun eymemek lazim

Anlatsın, ne olur ki en fazla?

Hemen Ayrılmalısın...

Sizde sevgilim demeye devam ediyorsunuz.
Şikayette bulunun bittiyse o halde?

benim oglum hakkinda biri ellerinle göm diyecek ha . Suan nerde olurdu bilmiyorum herseyi gectim kimse benim cocuguma beddua veremez. Ya öldürürdüm yada gercekten ne yapardim tahmin edemiyorum. Yok artik derhal cikartin hayatinizdan anlatirsa anlatsin nedir yani ne anlatabilir piskopat.

üzgünüm ama çok tehlikeli bir adam. Yani bu adam size sadece psikolojik şiddet değil fiziki şiddet bile gösterebilecek boyutta. Bir an önce ayrılmanız sizin ve çocuğunuz için en sağlıklısı

Nasıl böyle bir cümle kurabiliyor insanın dili varmaz

Bu anlatıklarınızı arkadaşım yaşıyor arkadaş evli eşiyle çok sorunlar yaşadı ayrılmak istedi ailesi karşı geldi akraba evliliğiydi arkadaşım 7 senedir evli halde başka erkekle görüşüyordu arkadaşımla çok iyilerdi arkadaşımı dövdü rezil etti çarşıda sürükledi çocuklarıyla tehdit etti ve öyle bir manipüle ediyor ki sizin dediğiniz gibi arkadaşım kimse duymasın çocuklarıma bir şey olmasın diye susuyor görüşüyor polise bile gidemiyor ben evli kadın olarak görüştüm polise gidersem kocam duyar ailem duyar çocuklarım diyor içler acısı durumda rabbim yardımcınız olsun

Naptınız 9 temmuzda konuyu açıp sikayetlenip ertesi gün Instagram'da mutluluk storyleri attiniz mi ?
Yoksa esaslı olup ayrıldınız mi inşallah ?

Çok şükür ki artık yaklaşmıyor. Geçen hafta yine iş sebebiyle iş hakkında konuştuk bunu yüz buldu ben kararlı bir şekilde geri durdum. Yine birsuru hakaret küfür . Pislige layikmisim o yüzden pisliğe dônüyormusum . Eski eşimle gorustugum için söylüyor bunu. Onun bana davrandığı gibi kimse davranmayacakmiş kimse okadar sevip dusunmeyecekmis o zaman anlayacakmisim ama çok geç olacakmış. Ben yalnizmışım. Yüzüme bakınca midesi bulanıyormuş falan. Sanki boynumda bir ip vardı da kurtuldum.

Pisliğe layık olsam baştan boşamazdım, bi pislikten kaçtım öbürüne çattım deyin. Eski eşiniz belki bundan bin kat iyiydi.

Şimdi dirençli duracaksınız işte.

Bugün eski eşimle ortak tanıdığımız birine birşey sordum instigramdan oda ablacım diyerek söze başlayıp cevap verdi. Tam da bu manyagin masamda olduğu için şimdiden belirteyim aynı işi yapıyoruz mecbur yanyana geliyoruz.

Mausu itti klavyemi masaya vurdu göstericeksin o mesaji bana diye odamdaki kadın şok oldu. Duymadı söylediklerini ama masaya vurmasını gördü kameralar var patronda görmüştür. Gösterdim . Küfürler beddualar etti yine. Sen yine evli gibi gorusuyorsun bu adamla beni kandırdın aldattin

Ablan da annen de arkadaşlarında kuzenlerinde ne bok olduğunu görecek diyor şimdi. Konusmadigim abim var onada onun hakkında anlattıklarımi anlatacakmis. Bu tehditi daha önce 10 kez yaptı anlatacagini sanmıyorum ama rezil oldum birkez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…