- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Cok buyuk hata yaparsinz bir daha boyle yaptiginda mutlaka birilerinin sahit olmasini saglayin, bir daha cesaret edemeyecegi bir ortam yaratin derim. Umarim en kisa surede kurtulun manyaktanOfis de çok net konuştuğumda sinirlenip masama gelip klavyeyi yerinden fırlattı ses çıktı suyumu devirdi mause masaya vurdu yani odadaki diğer iki kişi tartistigimizi anladı. Ben rezil olmaktan korktuğum için ,duyulmasını istemediğim için korkutma cabalari
Neden korkuyorsunuz? Sonuçta iki yetişkin bir ilişki yaşamışsınız. Kime ne anlatıyorsa anlatsın. Siz değil o rezil olur. O anlatır siz iftira atıyor der geçersiniz eğer ki çok takacaksanız.Ofis de çok net konuştuğumda sinirlenip masama gelip klavyeyi yerinden fırlattı ses çıktı suyumu devirdi mause masaya vurdu yani odadaki diğer iki kişi tartistigimizi anladı. Ben rezil olmaktan korktuğum için ,duyulmasını istemediğim için korkutma cabalari
Boylemi yorumladiniz ben düşünmüyorum çabalıyorum takıntılı çünkü bitti ama nsallah . Bana beni aldatirsan diye başlayan kelimeler kullanıp sonra yapmiyorsan dikkate almazsin diyordu. Çocuğuma asla birşey olmasini istemezmiş. Sinirle demiş vsvs. İnanın aynı ofisde takıntılı biriyle çalışmak öyle zorki. Çalışmak zorunda olduğunu bile bile rahat olması ayriÇocuğum hakkında şu cümleyi kuran öz babam bile olsa çoktan savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Açık açık çocuğu öldürmekle tehdit ediyor ve siz aylardır sadece ayrılmayı "düşünüyorsunuz" .....pes
Aynı İş yerinde flört aşk yaşayıp da pişman olmayanı görmedim ama bu adam başka bir boyut bacım..Çocuğun için , "şöyle yaparsan ölsün" diyip sonra da " ölmesini istemem tabii " demesi düpedüz tehdit, sen farkında değil misin?Boylemi yorumladiniz ben düşünmüyorum çabalıyorum takıntılı çünkü bitti ama nsallah . Bana beni aldatirsan diye başlayan kelimeler kullanıp sonra yapmiyorsan dikkate almazsin diyordu. Çocuğuma asla birşey olmasini istemezmiş. Sinirle demiş vsvs. İnanın aynı ofisde takıntılı biriyle çalışmak öyle zorki. Çalışmak zorunda olduğunu bile bile rahat olması ayri
Nasıl manipüle edildiğimi bir görseniz 2 yıl boyunca. Aşırı düşkün olup bir bukadarda kin kusan aglayip pişman olup benden çok oğlumu düşündüğünü gösterirken biryandan böyle kelimeler eden cidden bütün düşünce yapımı bozdu. Herşeyi benim adıma halledip sevgiye boğup ve saatlerce konusup üste çıkıp ustune üstlük karşısındakini suçlu hissettirip konuyu bitirdi. Birkaç aya askere gidiyor kurtulacagimAynı İş yerinde flört aşk yaşayıp da pişman olmayanı görmedim ama bu adam başka bir boyut bacım...çocuğuna , "şöyle yaparsan ölsün" diyip sonra da " ölmesini istemem tabii " demesi düpedüz tehdit, sen farkında değil misin?
Vardiya bazıları saatlerce susmaz ve artık neye kizdigini unutursun birsure sonraAynı İş yerinde flört aşk yaşayıp da pişman olmayanı görmedim ama bu adam başka bir boyut bacım..Çocuğun için , "şöyle yaparsan ölsün" diyip sonra da " ölmesini istemem tabii " demesi düpedüz tehdit, sen farkında değil misin?
Ben psikolojik rahatsızlıklar yaşıyorum adamın kavgalarindan kurtulmak için iple kontrol edilen kuklalara döndümAynı İş yerinde flört aşk yaşayıp da pişman olmayanı görmedim ama bu adam başka bir boyut bacım..Çocuğun için , "şöyle yaparsan ölsün" diyip sonra da " ölmesini istemem tabii " demesi düpedüz tehdit, sen farkında değil misin?
Böyleleri askerde iyice takar kafayı, sakın ama sakın, kesinlikle ayrildiginizi belirtmeden askere gitmesine izin vermeyin. Ve kesinlikle en ufak iletişiminizde bile umut etmesine neden olacak tek bir davranışta ( gülümseme, selamlaşma dahil) bulunmayın .Nasıl manipüle edildiğimi bir görseniz 2 yıl boyunca. Aşırı düşkün olup bir bukadarda kin kusan aglayip pişman olup benden çok oğlumu düşündüğünü gösterirken biryandan böyle kelimeler eden cidden bütün düşünce yapımı bozdu. Herşeyi benim adıma halledip sevgiye boğup ve saatlerce konusup üste çıkıp ustune üstlük karşısındakini suçlu hissettirip konuyu bitirdi. Birkaç aya askere gidiyor kurtulacagim
İsterse 10 saat konuşsun, o cümle arada kaynamaz...." Dur bı dakka, sen kimin çocuğunu neyle tehdit ediyosun lan " deyip aynı gün verseydiniz tepkinizi bugün kurtulmuş olacaktiniz belki....yine de geç değil, tehditlerinin hiçbirine boyun egmeyin, elinde ne var eşe dosta yayacak? Resim mi? Video mu?Vardiya bazıları saatlerce susmaz ve artık neye kizdigini unutursun birsure sonra
Nasıl manipüle edildiğimi bir görseniz 2 yıl boyunca.
:) Ben o kelimeyi ettiğinde zaten bitirmiştim o kabullenemiyordu tüm yazdıklarımı okudunuzmu baştan sona. Cokdan bitti sadece karşımdaki bunu kabullenemiyor aylardır. O cümleyi kuran biri benim hicbirseyim olmaz yüzüne zaten bakmıyorum. 6 aydır ayrılma krizleri yaşıyor bittiğini kabullenmesi uzun sürdü nasıl bir kibir varsa artık.Kusura bakmayın bunlar hikaye ... adam çocuğunuzla tehdit etmiş hangi anne olsa ık mık etmez 1 dk bile düşünmez o adamın ağzının payını verir sonra d atekmeyi atar. Sizin gibi kadınlara cidden hayret ediyorum, erkek olsun çamurdan ollsun diyip psikopatlara yapışıp kalıyorsunuz ollan gariban sabilere oluyor. Çocuğa çok üzüldüm bence verin baba, babanne artık kim varsa en azından canı kurtulur.
Konunuzda geçen gün o adamla beni aldatıyorsan çocuğunu ellerinle göm dediğinden bahsediyorsunuz. Ayrıca ayrılmaya çalışıyorum diyorsunuz.:) Ben o kelimeyi ettiğinde zaten bitirmiştim o kabullenemiyordu tüm yazdıklarımı okudunuzmu baştan sona. Cokdan bitti sadece karşımdaki bunu kabullenemiyor aylardır. O cümleyi kuran biri benim hicbirseyim olmaz yüzüne zaten bakmıyorum. 6 aydır ayrılma krizleri yaşıyor bittiğini kabullenmesi uzun sürdü nasıl bir kibir varsa artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?