RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Canım zayıflamak için değil de sağlıklı yaşamak için içtiğini düşün.
Bunları yapıyor olmak tek başına bir etken değil maalesef.
Mesela ben hiçbir kürün de tek başına zayıflattığını düşünmüyorum.
İlla yemene içmene dikkat edeceksin ve spor yapacaksın.
Bu kürler,çaylar ancak destekleyici olur.

sağolasın canım akşam görümceye söyliyeyim de getirsin bi paket karbonat başlayayım hemencecik

kuzucum sen niye rejim yapıyorsun 50lerde kilon maaşallahhh

bende çayı şekersiz içerim ama abur cubura çok dadandığım için tık yok valla

Günaydın canlarım
bu hafta hasta olduğum için dikkat edemedim eşimde durmadan bişeyler yedirdi iyi olayım diye gram vermemişim sinir oldum sabah hala 63 hala 63
ama yarın sabah eşim yok bende bu bahaneyle leslie sansone nin videolarıyla başlayacağım işe flaslerle de takviye hadi bakalım haftaya bomba gibi geliyorum şekerler

Herkese günaydın güzle bir gün diliyorum

Kilo veren ve veremeyen asbecim hepinizi kutluyorum buda birlikte olmanın gücü olsa gerek.Birbirimizden güç alıyoruz kesinliklee..Hepinize boncuklar gönderiyorum MAAŞALLAH

Kabilardacığım demek aynı şeyleri düşünüyoruz kalp kalbe karşı işte ne güzell Evet kesinlike çok sağlıklı bir gün yapılabilir bencedee.

fatmacığım regl döneminde olduğundan dolayı bu kadar az vermiş görünüyorsun cnm gerçi az değilde eminimki 1 kilonun üstü olurdu

Rimelciğim sende aynıda olsa kar diyordun ama iyi atak yaptın MaaşAllahh

Rochakcığım rekor sende cnm

hadi kızlar haftaya daha gayretle devm:118:

Asbeciğim bu hafta daha sıkı yapalım olur mu.

Feryallllllllllllllllll nerdesin bacımmmmmmmmmmm

sağolasın canım akşam görümceye söyliyeyim de getirsin bi paket karbonat başlayayım hemencecik

kuzucum sen niye rejim yapıyorsun 50lerde kilon maaşallahhh

Eczanelerde satılan karbonat olacak ama ya da ingiliz karbonatı.
Sen en iyisi şu linki biraz incele canım.Sonra uygulamaya geçersin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...asam-tarzi-diyetle-1-ayda-10-kilo-verdim.html

Çünkü boyum kısa. 1,52 cm Bir de bebek ha bu ay ha diğer ay derken
gün geçtikçe aldığımı fark ettim.Bünyem almaya çok müsait.
Eteklerimin beli de sıkmaya başlamıştı.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]B.Kilo[/td]
[td]1.Hafta[/td]
[td]2.Hafta[/td]

[/tr]
[tr]

[td]RainbowColors[/td]
[td]60.5[/td]
[td]59.7[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]68[/td]
[td]67.5[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]59.0[/td]
[td]57.8[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kabilarda[/td]
[td]50.9[/td]
[td]50.1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rochak[/td]
[td]69[/td]
[td]67.5[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]63[/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Feryalnur[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlarımmmm ohh kilolar gidiyor maşallah hepnizi tebrik ediyorum öpüyorum

ablammmmmmmm benim tartımın şarjı bitmiş ama 78 civarlarındayımdır fazlası var eksiği yoktur yani şimdilik sen 78 yaz abla tartılınca yazarımBu arada arkadaşlar çok pis komplekse girme sularındayım aslında çok kötü durmuyorum boyum 1,75 ama napim ya iri yapılıyım malesef.

bu arada diyete tam gaz devam ediyorum dünde 1 saate yakın dans ettim

ablacım o söylediğin kürü de muhakkak yapacağım

canımm günaydın .. en güzeli aslında hafif diyete dikkat edip spor yapmak.. senin bombaları bekliyoruz haftaya

canım çok dikkat ediorum ,ama bi 3 sene önceki gibi veremıorum o zaman 10 günde 3,5 kilo vermişken şimdi 2 kilo verebıldım.. bana o yuzden yawaş geldi.. sanırım yaşlanıorum ablam sende ii vermişsin
rochak da emeklerının karşılığını almışsın canım.. maşallah

evet ablacım bu hafta sıkı bir şekilde başlıyorum sevgili kociş iyilik yapayım derken kötülük yapıyor farkında değil işte

canım eczaneden başka yerde bulamıyorum zaten ben karbonatı
hemen inceliyorum şekercim Allah razı olsun
al benden de o kadar 1hafta kaçırayım hemen kilolar başgösteriyor anlamadım gitti

bacım sende boy war maşallah.. bende yok o yuzden kuş kadar kilo alsam şiş duruorum.. senın o avantajın war 6-7 kilo wersen süper daha da bi fazlalııın yok maşallah,manken gibi olursun :129:

dün önce tartıldım sonra diyeti bozdum ama ekmek sadece sabahları birde adet oldum bugün 3. gün ondan sanırım çünki 3 kilo farkediyor benim adetten sonra
bu arada bu ay aşılama yaptıracağız inşallah çok duaya ihtiyacım var

Canım yaş geçtikçe metabolizma hızıda azalıyor ne yazıkki.Bende çok dikkat ettim anca 800 gr.ama olsun ence 500 gr.bile olsa verebilmek harikaa:118:

Canım kesin karar verdiniz yani öylemii.Dr.la görüştünüz müüüü.Allahım inşAllah tedavinin sonucunu hayırlı kılsın nasib etsinnnnnnnnnn.Amin

yarın gün var kızlar tok karınlamı gitsem .mamaları gördükçe kilom gelsin aklıma bari...:18::18::18:

hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin canımmm dualarımız seninleeee istersen tefriciye okuyalım diğer topicte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…