- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
evet canım senden görünce nette bende araştırdım alkali yapıyormuş alkali beslenme ile ilgilide bişeyler okudum gördümki ben hep asitik şeylerle besleniyorum yavaş yavaş bunuda çözmem lazım bende karbonatı denicem yarından itibaren.
birde duymuşsunuzdur himalaya tuzu var ben o tuzdan kullanıyorum evde artık yanımdada taşıyacağım onunda vücutta suyun tutulmamasına ve toksinlerin atılmasına faydası varmış.
gün içinde çay kahve çok içiyorum bunuda azaltmalıyım her finsan için artı 2 bardak su da eklemek gerekiyormuş zaten suyu zor içiyorum malesef
birde bisikletle ilgili kızlar şöyle bişey duymuştum tek bisiklete binmek kalçaları genişletiyormuş ama doğruluğunu bilemicem siz yinede dikkat edin :)
merhaba kızlar....
bugün karnımın indiğini farkettim biraz ama kiloda çok değişiklik yok heran regli olabilirim belkide ondan farketmiyor kilo.sabah kahvaltıdan önce 6 km pedal çevirdim.kahvaltıda 1 fincan yeşil çay ve 3 dilim kızarmış peynirli yumurtalı ekmek.okulda bugün çorba varakşamda dünden kalan barbunya ve çorba.yanlız cnm tatlı yemek istiyor kızımın bisküvilerinden 1-2 tırtıklıyorum.
Tuzu da kullanmayı düşündüm ama tiroid yetmezliği var iyotlu tuz kullanmak
gerekiyor diye almadım.İçebiliyorsan bitki çayı ya da yeşil çay iç canım.
Çayı şekersiz içmeye çalıştım,içtim de sonradan tamamen bıraktım.
Şimdi misafirliklerde ancak 2 bardak.
En önemlisi su,ben kilo vermeye başlamadan önce belki 2 bardağı zor
içiyordum.Sonra öyle bir alıştım ki şimdi 2 litreden az değildir içtiğim.
Benim bindiğim bisiklet eliptik bisiklet.Onun içinde geçerli midir ki?
Ben ayakta kullanıyorum.İnşallah genişlemez bi yerlerim.
dediğin gibi canım bende su konusunda aynıyız.Yeşil çayda içiyorum.Seninki geçerli değil canım ayaktaki uzay yürüyüşü gibi birşeymi acaba seninki?ben 1 aycık spora gitmiştim geçen sene o maceramda kısa sürmüştü
Bende su içmiyorum kaybım bu sanırım.Bu akşam 1 lt içmeyi deneyeyim benim için rekor olur bu:) Günde 2 bardaktan çok su içememde
Su içmeye alışmak için kendinize bir şişe edinin kızlar.
Gidip gelip o şişeden içmeye çalışın.Bir süre sonra
su içmeye alışacaksınız.
canım şu k flakes işini bende yaptım bi ara ama tek k-flakes eşimin midesini bulandırınca bıraktık yulaf ezmesi hele tek başına asla yenebilecek bişey değil ama iyi fikir vermişsin ben deneyeyim kuruyemişlerle ve yulaf ezmesi ve k-flakes'i karıştırarak farklı bir lezzet elde edebiliriz karbonatlı suyu bende denemek istiyorum peki hazırladığın karbonatlı suyu ne kadar sürede içiyorsun taze mi hazırlıyorsun her defasında yoksa günlük mü?Bisiklet kesinlikle çok işe yarıyor,koşu bandı gibi sıkıcı da değil bence.
Mekik aleti de düzenli yaparsan yarar en fazla bir ay yapmışlığım vardır.
Menümü de paylaşayım bari.
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir,zeytin,reçel,çökelek,marul,maydanoz,yeşil çay.
Öğlen
Bir kase k fleks(3 kaşık k fleks,2 kaşık yulaf ezmesi,
1 kaşık badem,fındık,ceviz parçacıkları,2 adet kuru kayısı,
1 bardak yarım yağlı süt)
Akşam
Bir kase yoğurtlu çorba
Yemeklerden birer saat sonra yeşil çay içiyorum.
İşte poşet çay,evde kendim demliyorum.
3 litre karbonatlı su.
Malesef benim birikmiş borçlarım varher sene tutsamda bitiremiyorum bu sene daha bir hızla tutacağım inşAllah annem yıl boyu pazartesi perşembe tut diyor regl olmadığım zamanlar öyle alışkanlık edinsem biterdi.Bakalım bugün 2.günüm 7 günde geçen aylarda tutmuştum.Maaşallah hiç borcu olmayana
Su içmeye alışmak için kendinize bir şişe edinin kızlar.
Gidip gelip o şişeden içmeye çalışın.Bir süre sonra
su içmeye alışacaksınız.
Bu bilgiyi nerden okuduğumu söyleyebiliyor muyum bilmiyorum ama yazan kişinin ifadesini kopyalıyorum arkadaşlar
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim
canım şu k flakes işini bende yaptım bi ara ama tek k-flakes eşimin midesini bulandırınca bıraktık yulaf ezmesi hele tek başına asla yenebilecek bişey değil ama iyi fikir vermişsin ben deneyeyim kuruyemişlerle ve yulaf ezmesi ve k-flakes'i karıştırarak farklı bir lezzet elde edebiliriz karbonatlı suyu bende denemek istiyorum peki hazırladığın karbonatlı suyu ne kadar sürede içiyorsun taze mi hazırlıyorsun her defasında yoksa günlük mü?
Sen bu konuda bizden deneyimli olduğun için başını ağrıtacağım artık biraz
bende bir ara pet şişe taşıyordum sürekli odada yanımda dururdu ama artık kokuyor gibi geliyor bir kaç kullanımdan sonra.evde kocaman bir bardağım var (500 ml) onu doldurup duruyorum günde 2.5 3 lt oluyordur heralde.bu kadar çok su içincede wc den çıkamıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?