Hadi bakalım… inşallahh31.01.2022 — 87.70 kilo ile başlıyorum. Günlük öğünlerimi fotoğraflı bir şekilde paylaşıcam.
Aralıklı oruç şeklinde yapmayı planlıyorum.
Her cumartesi tartı günü.
Bu sefer olucak
Şubat Ayı
5 Şubat : ?
12 Şubat : ?
19 Şubat : ?
26 Şubat : ?
Mart Ayı
5 Mart : ?
12 Mart : ?
19 Mart : ?
26 Mart : ?
Hedef 2 Nisan : 75.00 kg
Böyle birşey açmadan yapamadım valla. İnşallah burası bana sorumluluk yüklerHadi bakalım… inşallahh
Genellikle akşam öğünlerinde yoğurt mutlaka bulunduruyorum canım. Kefiride ara da içerim severek bu ara pek almadım genelde yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak çok seviyorumhayırlı olsun, süt ürünlerine karsı intoleransın yoksa ogunlerine mutlaka yogurt, ayran, kefir eklemeni tavsiye ederim canım.
instagramda takip ettigim bir diyetisyen var nazlı yuksel, cok farklı biri tavsiye ederim
İnşallahhBöyle birşey açmadan yapamadım valla. İnşallah burası bana sorumluluk yükler
Sağolasın sütlacım gel beraber olsunCanım hayırlı olsun topiğininşallah sana şans getirsin bol eksi getirsin
Bende hep öyleyim işte o yüzden açtım bunu. İlk gece kazasız geçti neysekiİnşallahhben hergün başlıyorum diyeye sonra bakıyorum açımmm yapamıyorum
Olsun olsun öyle düşünme akşam yine normal devam et ,yılmak yok hadiSaat 11:15 orucumu bozuyorum.
Bugün rahatsızım biraz. Sandviçle geçiştiricrmekmek sandviç ekmeği. Keşke beyaz olmasaydı ama
Eki Görüntüle 2998647
Canım boğazımda yanma vardı dün. Bugün başım falanda ağrıyor eklemlerim ağrıyor. Yerümden kalkamıyorum hiç. Eşim gelsin test vermeye gidicem. Oda bu akşam kayınvalideme yemeğe davetliydik sen git dedim ben gitmicem. Ordan gelince gideriz bakalım acilde test alıyorlarmu acabaOlsun olsun öyle düşünme akşam yine normal devam et ,yılmak yok hadiNe oldu niye rahatsızsın?
Alırlar çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftirCanım boğazımda yanma vardı dün. Bugün başım falanda ağrıyor eklemlerim ağrıyor. Yerümden kalkamıyorum hiç. Eşim gelsin test vermeye gidicem. Oda bu akşam kayınvalideme yemeğe davetliydik sen git dedim ben gitmicem. Ordan gelince gideriz bakalım acilde test alıyorlarmu acaba
İlaç aldım şimdi kendime geldim canım. Sağolasın inşallahAlırlar çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftir
2 yumurta,1 dilim wasa domates peynir zeytin ,hindi füme ile katılıyorum sana canımBugün 3 aylar orucu tutucaktım ama hastalıktan ilaç almadan duramadım
Kahvaltı 11:30
Kıymalı yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Marul
Meyveli ıhlamur
1 dilim ekmek
Afiyet şifa olsun canım2 yumurta,1 dilim wasa domates peynir zeytin ,hindi füme ile katılıyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?