Ramazana -10 kg ile girme günlüğüm 💪🏼

Cookiie

Canımın minik parçası 💜 Güzel kızım 🐣
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
20.745
36.653
598
31.01.2022 — 87.70 kilo ile başlıyorum. Günlük öğünlerimi fotoğraflı bir şekilde paylaşıcam.
18:30-10:30 saatlerinde Aralıklı oruç şeklinde yapmayı planlıyorum.
Her cumartesi tartı günü.
Bu sefer olucak

Başlangıc:87.70
Şubat Ayı
5 Şubat : 85.25 kg
12 Şubat : 85.20
19 Şubat : ?
26 Şubat : ?

Mart Ayı
5 Mart : ?
12 Mart : ?
19 Mart : ?
26 Mart : ?

Hedef 2 Nisan : 75.00 kg

Son düzenleme:
Hadi bakalım… inşallahh

15:40 ara öğünüm

hayırlı olsun, süt ürünlerine karsı intoleransın yoksa ogunlerine mutlaka yogurt, ayran, kefir eklemeni tavsiye ederim canım.
instagramda takip ettigim bir diyetisyen var nazlı yuksel, cok farklı biri tavsiye ederim

hayırlı olsun, süt ürünlerine karsı intoleransın yoksa ogunlerine mutlaka yogurt, ayran, kefir eklemeni tavsiye ederim canım.
instagramda takip ettigim bir diyetisyen var nazlı yuksel, cok farklı biri tavsiye ederim
Genellikle akşam öğünlerinde yoğurt mutlaka bulunduruyorum canım. Kefiride ara da içerim severek bu ara pek almadım genelde yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak çok seviyorum

+yoğurt.
Son öğün 18:20
An itibariyle orucum başladı

Canım hayırlı olsun topiğin inşallah sana şans getirsin bol eksi getirsin

İnşallahh ben hergün başlıyorum diyeye sonra bakıyorum açımmm yapamıyorum
Bende hep öyleyim işte o yüzden açtım bunu. İlk gece kazasız geçti neyseki

Saat 11:15 orucumu bozuyorum.
Bugün rahatsızım biraz. Sandviçle geçiştiricrm ekmek sandviç ekmeği. Keşke beyaz olmasaydı ama

Olsun olsun öyle düşünme akşam yine normal devam et ,yılmak yok hadi Ne oldu niye rahatsızsın?
Canım boğazımda yanma vardı dün. Bugün başım falanda ağrıyor eklemlerim ağrıyor. Yerümden kalkamıyorum hiç. Eşim gelsin test vermeye gidicem. Oda bu akşam kayınvalideme yemeğe davetliydik sen git dedim ben gitmicem. Ordan gelince gideriz bakalım acilde test alıyorlarmu acaba

Alırlar çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftir

Bugün 3 aylar orucu tutucaktım ama hastalıktan ilaç almadan duramadım

Kahvaltı 11:30
Kıymalı yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Marul
Meyveli ıhlamur
1 dilim ekmek

Bugün 3 aylar orucu tutucaktım ama hastalıktan ilaç almadan duramadım

Kahvaltı 11:30
Kıymalı yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Marul
Meyveli ıhlamur
1 dilim ekmek
2 yumurta,1 dilim wasa domates peynir zeytin ,hindi füme ile katılıyorum sana canım

18:30 akşam yemeği
1.5 kepçe corba
3 köfte
1 tk köfte sosu
Salata, yoğurt.

10:30a kadar oruc dönemine girdim.
sutlaacc devammı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…