ramazanda zayıflama

İsteyen yazıyor tatlım... Buraya yazınca sorumlu gibi hissediyoruz hesap vermiş gibi. Ben sırf buraya yazmaya utandığım için bazı şeyleri yemiyorum bazen O açıdan yazmak faydalı oluyor.

hmm ozaman sıftahı yapm bende bugun 1 kase yuksuk corbası 1 servıs kasıgı mantarlı sote 2 kasık pırınc pılacı salata 1 ltre su ardında kahve ardnda 5 adet fıstık ardından soda ve 5 ltre su sımdı 1 dılım kek daynamdm bu kadarrr

Afiyet olsun canim.esracim bisey soracagim.hani sen 1 ogun yiyorsun ya hemen hemen,ogun atlayinca metabolizmanin yavasladigini soyluyorlar hani birde.....
Bilmiyorum dogru yanlis...bildigim tek sey bu hafta hepimimzde bir gevseme vardi.onumuzdeki hafta dikkatli davraniriz umarim.ben sporu biraktim iyice,enerjim bitti sanki.tum gun oturasim geliyor....

Senin metabolizmani bilmiyorum canim ama ben 2 gun ekmek ve tatli yemeyim kilo verebilirim heralde ama azicik ondan azicik bundan derken anlamadan yiyorum.
Kiz 6 litre su icmissin cok degilmi bu :)

Ayy keske yanyana olsakta su dayanamadim yedim dedigimizde cezalandirilsak :)
Ne zayiflariz ha...

Yanyana olsak birbirimize bişiler ikram etmekten zırnık veremeyiz

sahuru bir köfte ,bir salata ,beş zeytin ,iki dilim karpuzla ekmeksiz yaptım

herkese iyi sahurlar

Not: Az yiyin az

Yanyana olsak birbirimize bişiler ikram etmekten zırnık veremeyiz

sahuru bir köfte ,bir salata ,beş zeytin ,iki dilim karpuzla ekmeksiz yaptım

herkese iyi sahurlar

Not: Az yiyin az

Vayyy guzel sahur yapmissin.tebrikler...

Hehehe aynen 'Allah askina sununda bi tadina bak' diyerek kilo aliriz.

Canım aslında o açlıkta metabolizma zayıflar olayı 48 saatin üzerindeki açlıklar için geçerli. Günde 1 kez yemeyle yavaşlamaz. Bir de ben her gün mutlaka yarım saat spor yapıyorum o da metabolizmamı hızlandırıyor, yeşil çay mutlaka içiyorum 2 kupa, 1 kupa da kahve içiyorum... Yani kiloyu az verişimin sebebi metabolizma yavaşlığı değil tamamen kendi iradesizliğim oldu geçen hafta bu kadar iradesiz olmamıştım mis gibi 500 gr vermiştim. Bu hafta senin de dediğin gibi gevşedim gerçekten, karbonhidratı abarttım. Haftaya cumaya kadar çok dikkat etmeye çalışacağım umarım 400-500 gr verebilirim :26:

ay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne
Valla ya ne zormuş kilo vermek tak etti artık yeminle
Evde olunca gözünün önünde daynmak çok zor canim valla
6 litre suyu nasil içtin

Bu jafta bende cok gevsedim yedim yattim kiloda veremedim

Benimde adet olmam gerekiyordu olmadim,sislik ve kilo vemememin sebebi bunu acaba.ins oyledir...

ben ekmegı oruc gırdı gırelı kesdımm sadece lahmacun felan oyle yıyorm onun yerıne pılav yemeyı tercıh edıyormm dıyetısyene gıtttım aama o 6 ogun verdı oructan dolayı onu attım bı kenra sımdılık valla ben hep öyle su ıcermmm

Valla ya ne zormuş kilo vermek tak etti artık yeminle

Evde olunca gözünün önünde daynmak çok zor canim valla

6 litre suyu nasil içtin

Bu jafta bende cok gevsedim yedim yattim kiloda veremedim

ben normaldede ıcerm canmmm sıseyı yanına al bak nasıl ıcıyonnnn

valla öyle yaa okdr ugrasyorz sonuç hiç bseey

Moral bozmak için daha erken hele bir direnç kilolarımıza gelelim hepberaber mendille ağlayacaz biz düzenli liste , kalori sayma ve düzenli spor yapmıyoruzki az yiyerek kilo vermeye çalışıyoruz bundan dolayı kilo vermek için bir iki hafta çok kısa bir süre 40 güne kadar midemiz küçülecek az yemeye alışıcaz inş. o zaman hem sporla destelkeriz hemde bıraksakda midemiz ufaldığından kilo almayız
sen iki kilo versen yeter onuda bu şekilde iki ay gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…