ramazanda zayıflama

Ay inşallah canm yaaa

Hadi bakm inşallahhayy kızlar iyiki varsnz yaa yoksa brakmştm ben

sende iyiki varsoonn bırakmakk yookk yapcazz başladık bi kere bu diyet serüvenine bıraktıkca daha da zor gelmeye başlayacak belki hep bu kilolarla kalacağız onun yerine biraz daha irade ve zamanla istediğimiz kiloya ulaşabiliriz

iftarda 1 tabak sebze çorbası
2köfte 3 kaşık pirinç pilavı
salata ayran
1 kaşık sulu köfte yemeği

Bugün ki menü
Sabah
Küçük peynirli tost cay domates salatalık
Ara
Iki incir
Yeşil çay
Öğlen
Yarım döner ayran
Ara
Kahve bi parça çikolata
Aksam
Iki kaşık pilav
Iki kaşık tavuk yemeği
Semizotu salatasi ayran
Ara
Bi top dondurma

Su
2litre 2 fincan yeşil çay

Spor
300 yan göbek hareketi
500 twist
20 dakka yürüyüş

Merhaba kızlar listeye bakındım ama göremedim, sanırım asenacığım yarın yapacakmış. Umarım kimse benim kadar az vermemiştir, herkes bol bol vermiştir umarım Bugün yediklerim ise:

3 hurma
1 tabak etli kabak yemeği
1 kase yoğurt

2 ceviz
1 kase diyet sütlaç
Kavun-karpuz
Sütlü kahve

Esracigim afiyet olsun,evet listeyi yarin pc den guncelleyecegim.
2 gundur evde degilim disarda sacma sacma besleniyorum valla.harekette yapamafim.yarindan itibaren hareketlere devam insallah.

Afiyet olsun canim...sanki sabah ve oglen ekmek cok olmamismi aksam yemegin guzel...hareketlerde guzel valla ben kac gundur yapamiyorum.

bugunku yemek lıstemm
mercımek corba bır kase hurma 2 tane salata ıskender bırporsıyon lıght kola bı bardak cay bı bardak bu fıncan kahve 1 ltre su 2 dlm cıkolata ve suan su su su sahur yapmıyacam yıne

Afiyet olsun canim...sanki sabah ve oglen ekmek cok olmamismi aksam yemegin guzel...hareketlerde guzel valla ben kac gundur yapamiyorum.
Ebet bugün fazla oldu canim yaa disardaydim öğlen mecbur onuda yarım yedim suçluluk duygusu bende tabagimi bitirtmiyor canim yaa yarim yiyip kalkiyorum
bugunku yemek lıstemm
mercımek corba bır kase hurma 2 tane salata ıskender bırporsıyon lıght kola bı bardak cay bı bardak bu fıncan kahve 1 ltre su 2 dlm cıkolata ve suan su su su sahur yapmıyacam yıne

Hiimm menü biraz fazla olmuş iskender ve çikolata ve kola :)

KIzlar istedigimiz performansta degiliz hic.hepimiz degisik degisik seyler yiyoruz kalorili...
Bi gaza gelelim yaaa...dun soz de vermistik hani :)

KIzlar istedigimiz performansta degiliz hic.hepimiz degisik degisik seyler yiyoruz kalorili...
Bi gaza gelelim yaaa...dun soz de vermistik hani :)
Söz veriyoz hemen unutuyoruz yaa ben öyleyim şahsen ne kadar iradesisim
Gaza gelmek için ne yapsak... Bir sonraki hafta en çok kilo verene bir ödül mü koysak acaba??

Bence süper olur öğlen serbest bi menü olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…