Asena bugün yarın yapcak sanırım ^_^
Bende siseyle içiyorum canim da max 3 litre :)ben normaldede ıcerm canmmm sıseyı yanına al bak nasıl ıcıyonnnn
valla öyle yaa okdr ugrasyorz sonuç hiç bseey
Pc ye yarin girecegim,listeyi guncelleyemedim oyuzden,kusura bakmayin.
Yarin yapariz.
Eninde sonunda erde olsa geçde olsa gidecek bu kilolarr başka yolu yokk durmak yook yola devamm !! Hıh
Ay inşallah canm yaaaMoral bozmak için daha erken hele bir direnç kilolarımıza gelelim hepberaber mendille ağlayacazbiz düzenli liste , kalori sayma ve düzenli spor yapmıyoruzki az yiyerek kilo vermeye çalışıyoruz bundan dolayı kilo vermek için bir iki hafta çok kısa bir süre 40 güne kadar midemiz küçülecek az yemeye alışıcaz inş. o zaman hem sporla destelkeriz hemde bıraksakda midemiz ufaldığından kilo almayız
sen iki kilo versen yeter onuda bu şekilde iki ay gibi düşün
Hadi bakm inşallahhayy kızlar iyiki varsnz yaa yoksa brakmştm ben
Merhaba kızlar listeye bakındım ama göremedim, sanırım asenacığım yarın yapacakmış. Umarım kimse benim kadar az vermemiştir, herkes bol bol vermiştir umarımBugün yediklerim ise:
3 hurma
1 tabak etli kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 ceviz
1 kase diyet sütlaç
Kavun-karpuz
Sütlü kahve
Afiyet olsun canim...sanki sabah ve oglen ekmek cok olmamismiBugün ki menü
Sabah
Küçük peynirli tost cay domates salatalık
Ara
Iki incir
Yeşil çay
Öğlen
Yarım döner ayran
Ara
Kahve bi parça çikolata
Aksam
Iki kaşık pilav
Iki kaşık tavuk yemeği
Semizotu salatasi ayran
Ara
Bi top dondurma
Su
2litre 2 fincan yeşil çay
Spor
300 yan göbek hareketi
500 twist
20 dakka yürüyüş
Bende siseyle içiyorum canim da max 3 litre :)
İnşallah karşılığını alırız canım ya
Esracigim afiyet olsun,evet listeyi yarin pc den guncelleyecegim.
2 gundur evde degilim disarda sacma sacma besleniyorum valla.harekette yapamafim.yarindan itibaren hareketlere devam insallah.
Ebet bugün fazla oldu canim yaa disardaydim öğlen mecbur onuda yarım yedim suçluluk duygusu bende tabagimi bitirtmiyor canim yaa yarim yiyip kalkiyorumAfiyet olsun canim...sanki sabah ve oglen ekmek cok olmamismiaksam yemegin guzel...hareketlerde guzel valla ben kac gundur yapamiyorum.
bugunku yemek lıstemm
mercımek corba bır kase hurma 2 tane salata ıskender bırporsıyonlıght kola bı bardak cay bı bardak bu fıncan kahve 1 ltre su 2 dlm cıkolata ve suan su su su sahur yapmıyacam yıne
Yapma tatlım ya... Ramazanın yarısını devirdik artık vakit kaybetmeyelim :26:
KIzlar istedigimiz performansta degiliz hic.hepimiz degisik degisik seyler yiyoruz kalorili...
Bi gaza gelelim yaaa...dun soz de vermistik hani :)
Söz veriyoz hemen unutuyoruz yaaKIzlar istedigimiz performansta degiliz hic.hepimiz degisik degisik seyler yiyoruz kalorili...
Bi gaza gelelim yaaa...dun soz de vermistik hani :)
Gaza gelmek için ne yapsak... Bir sonraki hafta en çok kilo verene bir ödül mü koysak acaba??
Gaza gelmek için ne yapsak... Bir sonraki hafta en çok kilo verene bir ödül mü koysak acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?