ramazanda zayıflama

Cenekea cigim...bana iradeli demissinde son 3,5 gundur ne yedigimi ne yaptigimi yaziyorum cunku sucluyum :)
Benim verilecek kilom daha cok ve hafta basina 1 kilo dusunuyordum
Oyuzden bu hafta cok sIKI davranacagim o 1 kiloyu verecegim ins :)

Yani bana göre iradeli ve çok daha hareketlisin amaa inşallah verirsin vericek kilo çok olunca daha hızlı kilo veriyor insan hem ben sana güveniyorum verirsin inşşallaah (bak dua bile ettim sana)

Evet bende memnunum buraya yazmaktan,sizlerle konusmaktan,yeri geldginde ozelde dertlesmekten...
Evet bu hafta hamur isi,tatli vs yok...
Ana malesef bugun yemege hamur isi yemek zorundayim,mecbur...az yerim artik...

Evet bende memnunum buraya yazmaktan,sizlerle konusmaktan,yeri geldginde ozelde dertlesmekten...
Evet bu hafta hamur isi,tatli vs yok...
Ama malesef bugun yemege hamur isi yemek zorundayim,mecbur...az yerim artik...

veya daha çok hareket eder nötrlersin :) ben hareket edemiyorum hiç o yüzden çare az yemede sadece

:122::122::122::122::122::122::122:

Son düzenleme:
6 kaşık ekşili köfte(bilen vardır belki sivasta güründe çok yapılır daha çok gürüne has bir yemek sumakla yapılır)
1 tane küçük boy kabak dolması
2 3 kaşık yoğurt
3 bardak su

henüz bunlar daha da yemeyi düşünmüyorum belki bi tane kahve içerim

nası sizce??

Son düzenleme:
Iki gundur ebru salli yapip yemegime dikkat ettim 64 olmusum cok sasirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

söz söz söz canım bu hfta çooook dikkat edicem
Cenekea cigim...bana iradeli demissinde son 3,5 gundur ne yedigimi ne yaptigimi yaziyorum cunku sucluyum :)
Benim verilecek kilom daha cok ve hafta basina 1 kilo dusunuyordum
Oyuzden bu hafta cok sIKI davranacagim o 1 kiloyu verecegim ins :)
suçumu çok iyi biliyorum cnım bende
gayet güzel bence kaçamak yok
Iki gundur ebru salli yapip yemegime dikkat ettim 64 olmusum cok sasirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç kiloydun ki ne kadar verdin

bugünki menüm biraz hatta baya karışık bişi oldu
sabah
bir dilim ekmek peynir zeytin söğüş çay
ara
bi bardak süt
bi fincan yeşil çay
öğle
3 top çiğ köfte az marol ayran
ara
5 kiraz
1 yeşil incir
akşam
küçük bi kase tatar çorbası
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık patlıcan tavası
söğüş salata

ara
bi fincan türk kahvesi
bi fincan yeşil çay
yatmadan öncede süt içmiyo düşünüyorum

su
3 litre yeşil çaylar hariç

spor
lesli 2 miles
50 mekik
20 dakka yürüyüş
500 twist

nasıl sizce kızlar

ay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne

Son düzenleme:
ay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne

o kilolara inince vermesi çok yavaşlıyor ve kilolar gıdımla gittiğinden yani o ufak rakamları görünce insan pes etme noktasına geliyor merak etme bir süre sonra vermeye başlarsın moralini bozma

İftar
yarım kase çorba ( şehriye )
biraz parates püresi
biraz yoğurt
iki tane ızgara kanat
biraz salata
yarım dilim ekmek

işte s..tığım yer iki tane tulumba tatlısı alma şunu diyom tatlı krizindeyim

şuan dolaba dalasım var aburcuburlar kayarbant şeklimde kafamdan geçiyor yeşil çayla bastırmaya çalışıyorum

SAkinnnn.birakmak yok...ben de cok zor kilo veriyorum ve ilk gunlerde cok zor.kilo verecegimi soyledi dr onceden,pco vardi adet duzensizligi.
O sebeple her basladgimda diyete veremedgim icin biraktim biraktim bu kiloya ciktim bu yuzden

Son düzenleme:

benıde alın aranızaaa

SAkinnnn.birakmak yok...ben de cok zor kilo veriyorum ve ilk gunlerde cok zor.kilo verecegimi soyledi dr onceden,pco vardi adet duzensizligi.
O sebeple her basladgimda diyete veremedgim icin biraktim biraktim bu kiloya ciktim bu yuzden

çok moralim bozldu ya cidden hiç iyi deglm

inşallah yaaa çok üzüldm cidden okdr dikkat edyrum spor yaprum. ki belim faln inceldi gören herks nekdr zayflamşn dıyo bu lanet tartı öyle demyo

çok moralim bozldu ya cidden hiç iyi deglm

Aaaaa bozma moralini dedim ya sende bi sure sonra veriyorsundur.biz hatayi hep 1 hafta sonra moral bozup birakarak yapiyoruz.
Hem sporla incelmissinde bak...eminim 1 hafta sonra kilonada yansiyacak ve 2 kat sevineceksin.

benıde alın aranızaaa

Gel canim sende tabi...kilonu ve boyunu yaz ekleriz sonra..cumalari tartiliyoruz...
Az ve oz yeme,bol su ve hareket yeterli yapabilsek...bide kacamak yapacakken bu basliga yazacagin,1 haftanin sonunda uzulecegin vs gelsin aklina :)
Hos bazen engel tanimadan yiyoruz hepimiz.ama eminim onumuzdeki 1,5 ay icinde hepimiz hareket ve az yemeyle kilo verecegiz veya sekillenecegiz dahada...

1:60 72 kıloyumm hedefım 60 inşallahh

Asenacığım söz ya... Ne kadar geriye gitmişim sadece 100 gr... Bu hafta kesinlikle daha çok dikkat edeceğim ve en az 400 gram vereceğim.

Bugün yediklerim ise:

3 hurma
1 porsiyon patlıcan kebabı (ekmeksiz az yağlı)
1 kase yoğurt
2 top dondurma (100gr)
1 salkım üzüm
10 fıstık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…