Cenekea cigim...bana iradeli demissinde son 3,5 gundur ne yedigimi ne yaptigimi yaziyorum cunku sucluyum :)
Benim verilecek kilom daha cok ve hafta basina 1 kilo dusunuyordum
Oyuzden bu hafta cok sIKI davranacagim o 1 kiloyu verecegim ins :)
Sözzd. Ama cidden bu hafta doğru düzgün beslencem tatlı çikolata gıfret vs yok >_< çok su var =)
az önce de 56.7 çıktım 100 gr farketti kısacaama yinede verdim soonuçta 58 kiloydum ayy iyikide burayı açmışsın bende yazmaya başlamışım çok sevdim burayıı sizleri <333 :**
Hepimiz istediğimiz kiloya düşeceğiz inşş hadii bayanlarr =Dd
Hepinize hayırlı iftarlaarrr az yiyin:**
Evet bende memnunum buraya yazmaktan,sizlerle konusmaktan,yeri geldginde ozelde dertlesmekten...
Evet bu hafta hamur isi,tatli vs yok...
Ama malesef bugun yemege hamur isi yemek zorundayim,mecbur...az yerim artik...
Iki gundur ebru salli yapip yemegime dikkat ettim 64 olmusum cok sasirdim.
.
ayy kaç kiloydun ki
ebru şallının cd si mi netten mi izleyerek yapıyosun
söz söz söz canım bu hfta çooook dikkat edicemBende bugun digital de tartildim,65 gorunuyorum gecen hafta 66 idim ama normal tartida idi yani tam 66 degildi..tahmini 500 gr falan verdim.
Bu hafta cok bosladim,hareketleri biraktim,kacamaklarim artti,su icmeye ozen gostermedim.
Bu kilolari 2 gun sonra listeye yazabilecegim anca...
Ama biz hatamizi ve ne yapmamiz gerektgini biliyoruz.bu hafta tekrar bir hizla baslayalim hareket lere ve yemegi sinirlayalim...
Kacamak falanda yokkkk :)
Soz mu ?
suçumu çok iyi biliyorum cnım bendeCenekea cigim...bana iradeli demissinde son 3,5 gundur ne yedigimi ne yaptigimi yaziyorum cunku sucluyum :)
Benim verilecek kilom daha cok ve hafta basina 1 kilo dusunuyordum
Oyuzden bu hafta cok sIKI davranacagim o 1 kiloyu verecegim ins :)
gayet güzel bence kaçamak yok6 kaşık ekşili köfte(bilen vardır belki sivasta güründe çok yapılır daha çok gürüne has bir yemek sumakla yapılır)
1 tane küçük boy kabak dolması
2 3 kaşık yoğurt
3 bardak su
henüz bunlar daha da yemeyi düşünmüyorum belki bi tane kahve içerim
nası sizce??
Iki gundur ebru salli yapip yemegime dikkat ettim 64 olmusum cok sasirdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne
ay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne
mrb.yanlış yeremi actım konuyu bilemedim.hiç bir ramazanda kilo vermişliğim yok ama bu sene en az 3,4 kilo vermeliyim.aslında imkansız gibi gelmiyor.yeterki iftarda ve sahurda bir daha yiyecek bulamayacak gibi yemeyim ve gece aklıma geldikçe su içeyim.
neyse düşüncelerim var da uygulamaya yine koyamazsam olmaz bu sene...beni gaza getirecek biri veya bişey yok.bu bende bitecek olsada birileryle zayıflasam fena olmaz.siteye sık giriyorum,büyük ölçüde müsaitimde ramazanda.bana arkadaş olacak kimse varmıdır?
SAkinnnn.birakmak yok...ben de cok zor kilo veriyorum ve ilk gunlerde cok zor.kilo verecegimi soyledi dr onceden,pco vardi adet duzensizligi.
O sebeple her basladgimda diyete veremedgim icin biraktim biraktim bu kiloya ciktim bu yuzden
inşallah yaaa çok üzüldm cidden okdr dikkat edyrum spor yaprum. ki belim faln inceldi gören herks nekdr zayflamşn dıyo bu lanet tartı öyle demyoo kilolara inince vermesi çok yavaşlıyor ve kilolar gıdımla gittiğinden yani o ufak rakamları görünce insan pes etme noktasına geliyor merak etme bir süre sonra vermeye başlarsın moralini bozma
İftar
yarım kase çorba ( şehriye )
biraz parates püresi
biraz yoğurt
iki tane ızgara kanat
biraz salata
yarım dilim ekmek
işte s..tığım yer iki tane tulumba tatlısı alma şunu diyom tatlı krizindeyim
şuan dolaba dalasım var aburcuburlar kayarbant şeklimde kafamdan geçiyor yeşil çayla bastırmaya çalışıyorum
çok moralim bozldu ya cidden hiç iyi deglm
benıde alın aranızaaa
Gel canim sende tabi...kilonu ve boyunu yaz ekleriz sonra..cumalari tartiliyoruz...
Az ve oz yeme,bol su ve hareket yeterli yapabilsek...bide kacamak yapacakken bu basliga yazacagin,1 haftanin sonunda uzulecegin vs gelsin aklina :)
Hos bazen engel tanimadan yiyoruz hepimiz.ama eminim onumuzdeki 1,5 ay icinde hepimiz hareket ve az yemeyle kilo verecegiz veya sekillenecegiz dahada...
Aaaaa bozma moralini dedim ya sende bi sure sonra veriyorsundur.biz hatayi hep 1 hafta sonra moral bozup birakarak yapiyoruz.
Hem sporla incelmissinde bak...eminim 1 hafta sonra kilonada yansiyacak ve 2 kat sevineceksin.
Bende bugun digital de tartildim,65 gorunuyorum gecen hafta 66 idim ama normal tartida idi yani tam 66 degildi..tahmini 500 gr falan verdim.
Bu hafta cok bosladim,hareketleri biraktim,kacamaklarim artti,su icmeye ozen gostermedim.
Bu kilolari 2 gun sonra listeye yazabilecegim anca...
Ama biz hatamizi ve ne yapmamiz gerektgini biliyoruz.bu hafta tekrar bir hizla baslayalim hareket lere ve yemegi sinirlayalim...
Kacamak falanda yokkkk :)
Soz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?