ramazanda zayıflama

Yazmak istemeyen yazmayabilir kilosunu yarin.sonucta listeye oyle yazdik,cumalari yazacagiz diye.

Yazmak istemeyen yazmayabilir kilosunu yarin.sonucta listeye oyle yazdik,cumalari yazacagiz diye.

Cok ozur dilerim canim sorumsuzluk ettim. Kilo alinca paylasmak istemedim tabi ama eger istersen sahura kalkarken tartilayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok ozur dilerim canim sorumsuzluk ettim. Kilo alinca paylasmak istemedim tabi ama eger istersen sahura kalkarken tartilayim.

Canim kusura bakma ben trip atar gibi yazdim.
Niyetim tabi ki o degil.sadece bi karar verdik.kilo almista olsak yazalim,degerlendirelim.hem cidden yazmayanda olabilir neticede...
Yarin iftara dogru tartilan soylerse not alirim...

Sahur yemegini yedikten sonra 65.9 geldim. Artik dikkat etmem gerekiyo

Canim kusura bakma ben trip atar gibi yazdim.
Niyetim tabi ki o degil.sadece bi karar verdik.kilo almista olsak yazalim,degerlendirelim.hem cidden yazmayanda olabilir neticede...
Yarin iftara dogru tartilan soylerse not alirim...

Pardon canim gormemisim aksama dogru daha dogru daha iyi olur benim icin. Sen de haklisin tabi. Anlayisin icin saol

59.7 kgyum gden 300grcık ama bu hafta oruc degıldım ve sacma sapan beslendım ınsallah yarın oruca baslıcamm

canım ben 6 yıldır lens kullanıyorum

:) hehehe 1 haftadr hic tartilmadin mi ki
Ben iftara kadar tuvalete cikiyorum neredeyse su ictigimden...sen bilirsin yinede :)

tartıldım da 56,5 hedeflidyodum ama o zaman artık bu korkuyla yüzleşme zamanıı

dııdıııdıııdıırııdırııımmm....................

ühühühü 56,8 :2: belki iftara doğru inşallah daha az çıkarım yaa poff yazarım yine buraya

Son düzenleme:
Bende bugun digital de tartildim,65 gorunuyorum gecen hafta 66 idim ama normal tartida idi yani tam 66 degildi..tahmini 500 gr falan verdim.
Bu hafta cok bosladim,hareketleri biraktim,kacamaklarim artti,su icmeye ozen gostermedim.
Bu kilolari 2 gun sonra listeye yazabilecegim anca...
Ama biz hatamizi ve ne yapmamiz gerektgini biliyoruz.bu hafta tekrar bir hizla baslayalim hareket lere ve yemegi sinirlayalim...
Kacamak falanda yokkkk :)
Soz mu ?

57,6 çok süper değil ama idare eder ben regli olamadığımdan 60 falan çıkıcam sandım o kadar şişimki yüzükleri çıkardım
hepinizin giden gramları hayırlı olsun

inşallah kilomuzu bulana kadar devam edelim ben valla hamile görüntümden göbek gizleyen bluzlerden çok sıkıldım

cümleten hayırlı iftarlar

inşallah kilomuzu bulana kadar devam edelim ben valla hamile görüntümden göbek gizleyen bluzlerden çok sıkıldım

cümleten hayırlı iftarlar

:) aynen bende bazen kendimi zayif hissediyorum sonra onumde birr kutle farkediyorum bakinca...gobegemmm...
Evet bu hafta daha sIkI asilalim .....
Sagol canim herkese hayirli iftarlar olsun....

Cenekea cigim...bana iradeli demissinde son 3,5 gundur ne yedigimi ne yaptigimi yaziyorum cunku sucluyum :)
Benim verilecek kilom daha cok ve hafta basina 1 kilo dusunuyordum
Oyuzden bu hafta cok sIKI davranacagim o 1 kiloyu verecegim ins :)

Sözz d. Ama cidden bu hafta doğru düzgün beslencem tatlı çikolata gıfret vs yok >_< çok su var =)

az önce de 56.7 çıktım 100 gr farketti kısaca ama yinede verdim soonuçta 58 kiloydum ayy iyikide burayı açmışsın bende yazmaya başlamışım çok sevdim burayıı sizleri <333 :**

Hepimiz istediğimiz kiloya düşeceğiz inşş hadii bayanlarr =Dd

Hepinize hayırlı iftarlaarrr az yiyin :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…