Sorun değil tatlım bu hafta birazcık daha dikkat eder tam diyet moduna girer hiç kaçamak yapmazsan 2 haftalık kilo verirsin, en azından öyle vermeye çalışırsınSon iki hafta, hiç kaybedecek vaktimiz yok.
Tatlım annem patlıcan musakka yapacakmış. Dünden kalan mercimek köftesinden 1 tane yerim belki yanında. Tabi ki 1 kase yoğurdu ihmal etmem. 3 hurma yerim büyük ihtimal yine. İftardan birkaç saat sonra da 1 meyveyle beraber 1 kase daha yoğurt yerim
bende de tavuk var ızgara pılav cacık corbada yaparız herhalde bende onlardan yıyecen sen nıye bu kadar yogurt yıyon
Pasta dışında güzel pasta coook fazla olmuş cnm ya
Püf Noktaları neler canim varmi önemli seyler cok okuyamadim kitabiBen o diyeti yapıyorum canım çok memnunum.
Hem yoğurt yağ yakan bir madde içeriyor (conjuge linoleik asit, bu madde cla adı altında zayıflama hapı olarak satılır baya pahalıya. ama doğal olarak en çok yoğurtta bulunuyor), hem ben yoğurdu çok severim diyet yapmadığım dönemlerde bile günde en az 1 kase muhakkak yerdim, hem de mesela meyvenin yanında yoğurt yeyince meyve şekerinin insülini hızlı yükseltmesini yoğurt engelliyor canım. Bir de spor yaptığım için kg başına 1 gr protein almam lazım, onu da tek öğünle doldurmak zor özellikle de et yemeği yemiyorsam... O yüzden sebze yiyorsam proteini yoğurttan almak için iki kaseye çıkarıyorum. Et yiyorsam da 1 kase yiyorum.
İftar:
3 hurma
1 tabak etli patlıcan musakka
4 küçük mercimekli köfte
1 kase yoğurt
2 saat sonra 1 kase yoğurt, 5 hurma
Şimdi Sütlü kahve
İftarda bir biber dolması
bir kase cacık
bir dilim karpuz
çok çok az pide
bugün hareket yapamadım
sağlıkocağına gittim gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bir hafta daha bekleyip olmazsa direk kadın doğuma gidin dedi ebe ben ramazanı tamamlayacam galiba
afıyet olsn canm ben de bugun 1 kase yanı 2 kepce tavuklu sehrıye corbası 1 tane kucuk tacuk butu ızgara 2 kase cacık 3 lıtre su yarım bardak zero kola 1kahve 1 bardak cay 1 tane tulumba tatlısı az sekerlıtutamadm canm cok ıstedı komsumda tatlı yapmıs kendımı zor utuyorm yaaa
Herkezin menüsü güzel benimkide ekmek ağırlıklı oldu hamur işi daha dogrusu
Sabah
Iki incir
Öğlen yarım simit peynir zeytin domates çay
Ara
İki incir yeşil çay
Aksam
Iki tane peynirli sıkma (siz belki gözleme diyosunuzdur)
Çay
Ara
Bi parça çikolata gittiğim yerde ikram ettiler zorla bi lokma yemek zorunda kaldım
Su 2 litre kadar spor yok
Sen yine az yemişsin ben yediklerimi yazsam şaşırırsın
cok degl aslındada bıraz spor yap kalk
hadı yaz aşkımmm ne yapıyon sen burda dal gıbı kızz
evde olunca bende tutamıyorum bi tane atıyorum ağzıma yoksa aklım kalıyor menün güzel ızgara pek kilo aldırmıyo sanırımafıyet olsn canm ben de bugun 1 kase yanı 2 kepce tavuklu sehrıye corbası 1 tane kucuk tacuk butu ızgara 2 kase cacık 3 lıtre su yarım bardak zero kola 1kahve 1 bardak cay 1 tane tulumba tatlısı az sekerlıtutamadm canm cok ıstedı komsumda tatlı yapmıs kendımı zor utuyorm yaaa
bendensın bende öyle canm ben adet olamıyorm hep sökturucu ıcıyormmm
Ah ah cekiduzen verip kendime en azindan 20 dakka lesli yapam diyorum cnm bakalım
Kız aldım bende kilo da saklıyorum
Domates çorbası
patates oturtma
etli biber dolması
soslu makarna
yoğurt
pasta
Üstüne soda
Veeeee 1 demlik çay içtim
Kız aldım bende kilo da saklıyorum
Domates çorbası
patates oturtma
etli biber dolması
soslu makarna
yoğurt
pasta
Üstüne soda
Veeeee 1 demlik çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?