Selam fıstıklarımBugün iftara davetliydik ve bol kalorili bir sofradan az kaçamakla kurtuldum benimle gurur duyabilirsiniz :)) Hergünkinden daha fazla yemiş olsam da o sofradakileri görseydiniz nasıl bir mücadele verdiğimi anlardınız
3 hurma
Bir dilim peynir
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk
Bol salata
Cacık
Karpuz-kavun
1 küçük dilim peynirli börek
1 Küçük dilim reçelli kek (bu son ikisini birer dilim alıp annemle bölüştük, o yüzden bunlara yarım dilim diyebiliriz)
Ehehehe cok iyi gidiyoruz canlarim,moralim yerine geldi valla.
O aldgim kiloyu veremem bosuna ugrasiyorum diyordum ki bugun tarti mutlu etti beni.
Hepimiz iyi gidiyoruz sukur,ramazandada anca bu kadar kizlar.
Ben dun sahur yapmamistim ama bugun migrenim basladi kotuyum valla.simdide basit bir iki sey yerim bir iki saat icinde,oyle oturupta sahur yapmayacagim.su 10 gundede 1,2 kg verebilirsek emin olun agustos ayinda 4,5 kilo veririz bu hizla....
Bugun hic hareket yapmadim simdi yarim saat sallaniyim iki....opuldunuz....
evet canım baya zayıf...bi dizide oynuyo bu yaz...ooooo bu kız çok zayıfmış yaa :// bu ne bee!!Eki Görüntüle 1193625 Eki Görüntüle 1193626
Ehehehe cok iyi gidiyoruz canlarim,moralim yerine geldi valla.
O aldgim kiloyu veremem bosuna ugrasiyorum diyordum ki bugun tarti mutlu etti beni.
Hepimiz iyi gidiyoruz sukur,ramazandada anca bu kadar kizlar.
Ben dun sahur yapmamistim ama bugun migrenim basladi kotuyum valla.simdide basit bir iki sey yerim bir iki saat icinde,oyle oturupta sahur yapmayacagim.su 10 gundede 1,2 kg verebilirsek emin olun agustos ayinda 4,5 kilo veririz bu hizla....
Bugun hic hareket yapmadim simdi yarim saat sallaniyim iki....opuldunuz....
ben seni çok sevdim yaa
Bayrama kadar biraz daha hızlı vermem lazım bayramda giyeceğim elbisenin içine giriyorum ama sağdan soldan pörtlüyorumbu hafta tempolu bayram temizliği yapıcam belki sıkılaştırır regli oldum yeme düzenini napıcam ne yesem nasıl yapsam hiç bilemiyorum tek sorunum acıktım ama yatmadan önce yemiyecem
Ne güzel cnm ben çok iradesiziminşallah görecez canmm ınsallah ben cok azmlıyım valla normal yedıgmn dortte bırını yıyormm daynamam dedıklerıme bıle dayanıyormm
Salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsinşimdi de 4 bardak daha içtim 5 bardak suyum kaldıbi tane de salatalık yiyorum canım çekti biraz salatalık çok severim de
Teşekkürler :)guzelmişş canmm sennde cok guzel canmm
kuru kayısı ye 3 tane hem iyi olurrahatlarsınben yarın yicem ya biraz kabızlık var gibi
:) :) :) :) ay ne güldüm yaaelleri okumuşum ya iki saattir çözmeye çalışıyorum bende ''keşke bende görsem o elleri :)'' ne acaba diyorumallamyarabbim
İşte evdeki kalorili şeylerin yaninda kendimi bisiler uydurmaya çalışıyorumbence de seninki de güzelmiişş
Selam fıstıklarımBugün iftara davetliydik ve bol kalorili bir sofradan az kaçamakla kurtuldum benimle gurur duyabilirsiniz :)) Hergünkinden daha fazla yemiş olsam da o sofradakileri görseydiniz nasıl bir mücadele verdiğimi anlardınız
3 hurma
Bir dilim peynir
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk
Bol salata
Cacık
Karpuz-kavun
1 küçük dilim peynirli börek
1 Küçük dilim reçelli kek (bu son ikisini birer dilim alıp annemle bölüştük, o yüzden bunlara yarım dilim diyebiliriz)
Ay bu ne kadar zayifmis öyle televizyonda hic öyle durmuyorduooooo bu kız çok zayıfmış yaa :// bu ne bee!!Eki Görüntüle 1193625 Eki Görüntüle 1193626
Güzel köylü de oynuyor :) :)evet canım baya zayıf...bi dizide oynuyo bu yaz...
benimde ilk hedefim 57 gibi ideal bi kiloya ulaşmak olsada bu kez dahada zayıflamak istiyorum...çok ütopik belki ama 50 olsam ne iyi olur...
bu arada az önce 15 dk egzersiz,30dk jillian yaptım...sahur yerinede 1 tabak tarçınlı yoğurt yedim...su içip yatarım inş başka bişeyde yemezsem...
Bayrama kadar biraz daha hızlı vermem lazım bayramda giyeceğim elbisenin içine giriyorum ama sağdan soldan pörtlüyorumbu hafta tempolu bayram temizliği yapıcam belki sıkılaştırır regli oldum yeme düzenini napıcam ne yesem nasıl yapsam hiç bilemiyorum tek sorunum acıktım ama yatmadan önce yemiyecem
ne güzel cnm ben çok iradesizim
salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsin
teşekkürler :)
bol su kabizliga birebir bide ben incir yiyorun sürekli meyve olarak kabızlık sorunu bendede çok oluyorda :)
evet canım baya zayıf...bi dizide oynuyo bu yaz...
benimde ilk hedefim 57 gibi ideal bi kiloya ulaşmak olsada bu kez dahada zayıflamak istiyorum...çok ütopik belki ama 50 olsam ne iyi olur...
bu arada az önce 15 dk egzersiz,30dk jillian yaptım...sahur yerinede 1 tabak tarçınlı yoğurt yedim...su içip yatarım inş başka bişeyde yemezsem...
Ne güzel cnm ben çok iradesizim
Salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsin
Bol su kabizliga birebir bide ben incir yiyorun sürekli meyve olarak kabızlık sorunu bendede çok oluyorda :)
:) :) :) :) ay ne güldüm yaa
İşte evdeki kalorili şeylerin yaninda kendimi bisiler uydurmaya çalışıyorum
Ay bu ne kadar zayifmis öyle televizyonda hic öyle durmuyordu
Güzel köylü de oynuyor :) :)
ayy 50 olsam bana da yeter çok da iyi olur iyi de olur yaniegzersiz tam olarak ne evde mi yapıyosun
İnşallah bi an once zayiflarsin canımcanmmm bende ıradesızım ama artık bıktık her ay adet olamamk bebek sahıbı olamamak hamıle kalıp dusurmekten o yuzden zayıflamak ıstıyorm zayıflamalıyımda
Salatalık bende severim :)aa incir yeyim o zaman zaten suyu artırdım baya :)
salatalığın tadı da güzel
aynen televizyon da baya normal zayıf gibi duruyo ama kilosuna bakınca anormal derecede zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?