ramazanda zayıflama

tebrik ediyorum seniii :)) yarında bize misafir gelicek inş seninde beni tebrik edebileceğin kadar yerim yarın

Ben artık şartlandırdım kendimi ya vericem ya vericem yoksa çok büyük duryorum bayan dediğin biraz ince narin olmalı ama ben öyle değilim inş okullar açılmadan 7 kilo veririm yaa okul sivil olunca giydiğim şeyler çok gözüme batıyor göbeğim falan çıkıyor saklamaya çalışıyorum ben de

Son düzenleme:
ooooo bu kız çok zayıfmış yaa :// bu ne bee!!Eki Görüntüle 1193625 Eki Görüntüle 1193626
evet canım baya zayıf...bi dizide oynuyo bu yaz...
benimde ilk hedefim 57 gibi ideal bi kiloya ulaşmak olsada bu kez dahada zayıflamak istiyorum...çok ütopik belki ama 50 olsam ne iyi olur...

bu arada az önce 15 dk egzersiz,30dk jillian yaptım...sahur yerinede 1 tabak tarçınlı yoğurt yedim...su içip yatarım inş başka bişeyde yemezsem...

Bayrama kadar biraz daha hızlı vermem lazım bayramda giyeceğim elbisenin içine giriyorum ama sağdan soldan pörtlüyorum bu hafta tempolu bayram temizliği yapıcam belki sıkılaştırır regli oldum yeme düzenini napıcam ne yesem nasıl yapsam hiç bilemiyorum tek sorunum acıktım ama yatmadan önce yemiyecem

tebrıklerr canmm

ben seni çok sevdim yaa

bende senı tatlmmmm

aynen canmm aynen valla bende az bı lekelendm ama dur bakm gelecekmı yarnn

inşallah görecez canmm ınsallah ben cok azmlıyım valla normal yedıgmn dortte bırını yıyormm daynamam dedıklerıme bıle dayanıyormm
Ne güzel cnm ben çok iradesizim
şimdi de 4 bardak daha içtim 5 bardak suyum kaldı bi tane de salatalık yiyorum canım çekti biraz salatalık çok severim de
Salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsin
guzelmişş canmm sennde cok guzel canmm
Teşekkürler :)
kuru kayısı ye 3 tane hem iyi olurrahatlarsın ben yarın yicem ya biraz kabızlık var gibi

Bol su kabizliga birebir bide ben incir yiyorun sürekli meyve olarak kabızlık sorunu bendede çok oluyorda :)

elleri okumuşum ya iki saattir çözmeye çalışıyorum bende ''keşke bende görsem o elleri :)'' ne acaba diyorum allamyarabbim
:) :) :) :) ay ne güldüm yaa
bence de seninki de güzelmiişş
İşte evdeki kalorili şeylerin yaninda kendimi bisiler uydurmaya çalışıyorum

Güzel canım tebrikler :)

ooooo bu kız çok zayıfmış yaa :// bu ne bee!!Eki Görüntüle 1193625 Eki Görüntüle 1193626
Ay bu ne kadar zayifmis öyle televizyonda hic öyle durmuyordu
Güzel köylü de oynuyor :) :)
Menü sadece Yoğurtmu cnm çok az değil mi

Adet olunca da biraz rahatlamissindir şişkinlik inmiştir bu hafta güzel kilo verirsin :)

ne güzel cnm ben çok iradesizim

salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsin

teşekkürler :)

bol su kabizliga birebir bide ben incir yiyorun sürekli meyve olarak kabızlık sorunu bendede çok oluyorda :)

canmmm bende ıradesızım ama artık bıktık her ay adet olamamk bebek sahıbı olamamak hamıle kalıp dusurmekten o yuzden zayıflamak ıstıyorm zayıflamalıyımda

ayy 50 olsam bana da yeter çok da iyi olur iyi de olur yani egzersiz tam olarak ne evde mi yapıyosun

Ne güzel cnm ben çok iradesizim

Salataligin kalorisi az ki bol bol yiyebilirsin

Bol su kabizliga birebir bide ben incir yiyorun sürekli meyve olarak kabızlık sorunu bendede çok oluyorda :)

aa incir yeyim o zaman zaten suyu artırdım baya :)

salatalığın tadı da güzel

ayy 50 olsam bana da yeter çok da iyi olur iyi de olur yani egzersiz tam olarak ne evde mi yapıyosun

Egzersiz olarak ; antrenor arkadasim gobek icin video cekti hareketleri arada onlari yapiyorum bilindik hareketler.bazen zumba tarzi serbest hareket yapiyorum.ilk yarim saat bunlari yapinca jillian cok zor geliyo ama strec sariyorum demistim ya gobegime,1saatin sonunda bi kez streci oynatinca hafif,su akti resmen...kotu bisey anlatyiorum ama beni gaza getiriyor terlemem.
Ramazanda evdeyim normalde isimde gucumde yok,yinede biseyleri bahane edip carsiya,pazara,avmye gidiyorum hergun yuruyus olsun diye.
Bu sene baya hareket ediyorum ben,kacamaklar yuzunden fazla veremedim galiba.25 gundur ugrasiyorum galiba net 2 kg verdim basindan beri.liste yapmaya sonradan baslamistik.sahur yapmamak baya farkettiriyormus bunu anladim,oyuzden dunde bi yogurt yedim,domates salatalik vs...

Selam canlarım, bugün yediklerim:

3 hurma
1 tabak haylan kabağı
3 küçük et köfte
1 kase yoğurt

İftardan 1,5 saat sonra da 4 hurma, 1 salkım üzüm.

Şimdi de sütlü kahve

canmmm bende ıradesızım ama artık bıktık her ay adet olamamk bebek sahıbı olamamak hamıle kalıp dusurmekten o yuzden zayıflamak ıstıyorm zayıflamalıyımda
İnşallah bi an once zayiflarsin canım
aa incir yeyim o zaman zaten suyu artırdım baya :)

salatalığın tadı da güzel
Salatalık bende severim :)
aynen televizyon da baya normal zayıf gibi duruyo ama kilosuna bakınca anormal derecede zayıf

Televizyin kiloku gösteriyor bence ondan :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…