ramazanda zayıflama

Kızlar, Ramazan'da kilo vermek zor iş vesselam! Tatlı, farklı yemek vesaire
Ben hep kilo alırım :)

bende hep kilo alırdım ama bu ramazanda almadım üstüne toplam 2 kg verdim.daha 10 gün var önemüzde.
aç kalacağım korkusunun yenilmesiyle verilebiliyormuş.ekmek ve abur cuburu kesip...su ve sporu artırdık hepimiz...çokta başarısız sayılmayız hani...

Kizlar ben de tartildim 63.3 geldim. Ramazan bitiminde 62 olabilirim inşallah ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

57,1 iyiki bulmuşum sizi yoksa hem gecikme hem ramazan derken bu rakamın başı 5 değilde 6 olacaktı

bende 20 gunde uc kılo verdım cok sukur baslagımda 61.800dum sımdı 58.800 cıktım mutluyum 1.5 kg daha versem yetecek ama bakalım bu hafta hıc kacamak yapmıcam 57e ınsem uc kıloda eylule kadar vermek ıstıyorum tabı spor yapıcam bu bı ay boyunca tabıı tatıle gıdıp gelem hedegım 50 kılo olmak ve bı sure sporla sıkılılasmak amacım olcakkkk

keşke bir iki tane hurma yeseydin seni kaçamaklar batırıyor bence eve aburcubur alma

Bende evde yapicam bakalim

Kilo verme nasil peki ben bu yöntem bende kalıcı olsun bide zayiflayim die denemek istedim canım

Canım ilk iki hafta toplam 600 gram verdim, bugün tam içinci haftam bitti. Birazdan tartılacağım yazarım canım. Ama ben hiçbir diyetle hiç kaçamak yapmasam bile haftada 400 gramdan fazla veremezdim zaten. Bununla arada istediğimi de yiyerek yine de kilo veriyor olmam harika. Kilo verme aşamasında da koruma aşamasında da ondan sonraki hayatımda da bu yöntemi bırakmayı düşünmüyırum :)) Ayrıca sen de güzel vermişsin tebrik ederim canım devam

Asenaaaa canım benim nasıl sevindim anlatamam :)) Demek ki neymiş, veremedik diye moral bozup abura cubura dadanmak yokmuş, öyle de gidecek böyle de. Yeter ki biz moral bozmayıp sabırlı olalım. Şimdi onları yemeseymişsin belki de tam 65 olacaktın. Neyse ama bundan sonra yemezsin, bitene kadar 63ü görürsün inşallah tatlım tebrikler ben de birazdan yazacağım kilomu, tablo için beni bekler misin?

Kesinlikle hepimiz başarılıyız üstelik ne kadar kaçamak yaptık hepimiz. Kızlar bir düşünün, bir de kaçamak yapmasaydık belki bu verdiklerimizden 1-2 kilo daha fazla vermiş olacaktık. Hadi gayret edip son 10 gün de bir bu kadar daha verelim!!!

57,1 iyiki bulmuşum sizi yoksa hem gecikme hem ramazan derken bu rakamın başı 5 değilde 6 olacaktı

Aynen canım ben de kilo alırdım her ramazan. Bu başlık bize iyi geldi, seni de tebrik ediyorum

ayneenn bende hiç mi hiç kaçamak yapmıcam ve çok su içicem inş vereceğiz bu fazlalıkları

aynen ben tek başımada vermeye çalıştım hiç verememiştim hatta aldım bir yıldır uğraşıyodum nerdeyse iyiki burayı kızları bulmuşuz ya inş daha çok vereceğiz

Bende başladım ve hayat boyu sürdürmeyi düşünüyorum istiyorum canım yaa inşallah daha çok kilo veririm :)
Canlarım tartıldım az önce, 50,1 geldim yani geçen haftaya göre 300 gram vermişim :118:

Süpeeeeerrrr :) :) :) canım

Kızlar bende takıp ediyordum sizi 14gündür tutuyorum oruç malum ilk hafta regl oldum 66.7di kilom dün akşam tok tartildim 64.8 tek kestiğim de ekmek iftarda bir bardak ılık limonlu suyla oruç açıyorum sonrasında bir kepçe çorba içip beş on dakika başka birşey yemiyorum ki doğru olan buymuş sonrasında ana yemek salata yiyorum pilav makarna 14gündür hayatımda yok sahurda ise kahvaltı ekmek yiyorum çünkü bu sefer vücut karbonhidrati kaslardan yiyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
64,9
Beyondparadise
162
58
57,6
57,1
Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5
Sevgi006
162
60
59,7
58,8
Cenekea
168
58
56,7
56,7
Esra927
160
50.5
50,4
50,1
Hayalhülya
167
65
64
63,3
Tatvan13
159
52.6
52,6
….
Seher25
160
---
72
….
Angel1986
154
74.5
---
…..
Flutist
162
51.8
---
….

herkese iyi akşamlar,hayırlı iftarlar.
canlarımmmm,şu 2,3gün spor ve dün sahur yapmamamın sonucu sanırım bu baya düştü az önce tartıldımda...artık sahur yapmam ki :)
her birimiz çok iyi gidiyoruz...
.kocaman öpüyorum hepinizi.....

tatvan ve seher yeni kilolarınızı görmedim tekrar yazarsanız eklerim...

en iyi sevgi sanırım taberikler

bugün yedikleriimm

2 kepçe sebze çorbası
2 kepçe cacık
1 kaşık pirinç pilavı
kaşık kadar çok az kızartılmış tavuk göğsü
6 bardakk suu seheerr daha çok olucak hedefim 15 bardaakk
1 bardak yeşil çay içene kadar öldüm ıhhhhğğhh :83:

böyle işte kızlaarr :82:

nasıl

Son düzenleme:

benm ıftar
1 kase corba
4 lahmacun
yesıllık
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay
suan komposto ıcıyorum bır kase
ve sabah 40 dk yurudum ac acc

Gayet güzel bence :)
kızlar sız sabah ac karnınamı tartılıyorsunuzzz

Evet canım ben sabah aç karnına tartiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…