ramazanda zayıflama

kızlaar merabaa dün tartılamadm bugun yazaym dedm. 53 olmşm acaba regl dönemimdeym ondanmı sizce çünkü dikkat ettim ama memlekette oldgum içn spor yapamadm bu arada geçen hafta 52 kiloydum yazdm die hatrlyodm ama yazmamşm sanrm. bi haftada 1kılo almş olamam dimii

Son düzenleme:

yediğine dikkat ettiysen reglidendir

Ramazanda full tutucam diye seviniyordum regl olmuşum gitti 2 gün :/
Bari dün kilom bundan dolayı çok çıkmış olsun en azından

gecen hafta boş bırakmışım senin kilonu canım,bu haftada boş...yazmamı istiyorsan yazarım,söylersin.

Ramazanda full tutucam diye seviniyordum regl olmuşum gitti 2 gün :/
Bari dün kilom bundan dolayı çok çıkmış olsun en azından
umarım bundan dolayıdır canım.dün pastayı naptın hiç bahsetmiyorsun:)

ben bugün tartıldım düne göre 500 gr daha fazla...sebebini anlayamadım.adet yok,tuvalete cıkamama yok,sahurda süt gevrek yemiştim vs...
ama 1verip 3 alıcam bu gidişle....

yazarsan sevnrm cnm. geçen hafta 52 bu hafta 53(

Pasta yemedim dün Yani anneminkinden bi iki çatal aldım

Niye fazla çıktı acaba ya :/

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
65
64
Beyondparadise
162
58
57,6
57,1
56,8
Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5
68,2
Sevgi006
162
60
59,7
58,8
…
Cenekea
168
58
56,7
56,7
56,8
Esra927
160
50.5
50,4
50,1
50
Hayalhülya
167
65
64
63,3
63
Tatvan13
159
52.6
52,6
52
53
Seher25
160
---
72
69.9
….

kızlar...ramazandan sonra ne yapalım ne düşünüyorsunuz?devam edeceksek nasıl edeceğiz yani bir sistemimiz olsun..benim 5,6 kilo vermem lazım mümkünse 1 ayda...

Aynen katılıyorum canım benimde acil vermen lazım bide bayramda kilo almazsam iyi olacak yaa

Tamam hadi hepimiz 1 ayda hedef koyalım kendimize bende seninki gibi 5 6 kilo hedef koyayım ağustosun sonuna kadar buraya yine aynı şekil günlük yediklerimizi yaptıklarımızı yapalım eğer 5 6 kiloyu bir ayda verememişsek ikinci ayda da devam ederiz o 5 6 kilo gidene kadar :) gidince de formumuzu korumak düşer artık d Hatta günlük mekik hareketi falan da diyelim 50 100 tane yapmayan olursa ceza verelim yiyeceği bir şeyi yemesin

Son düzenleme:

ipin ucunu sıkı tutalım diyosun haklısın aslında bu şekilde birbirimize karşı sorumluluk hissederiz
ben ağustos sonuna 54 kg yi hedefledim zaten bir düzen oturtmaya çalışıyorum

ipin ucunu sıkı tutalım diyosun haklısın aslında bu şekilde birbirimize karşı sorumluluk hissederiz

Aynen Tamam bende 6 kilo versem 51 kilo yu hedef koymuş bulunmaktayım tatattaamm Bence olur yaa zor bişi değil sadece yediklerimizi azaltsak zaten alışırız devam ettiririz sonra da

Aynen Tamam bende 6 kilo versem 51 kilo yu hedef koymuş bulunmaktayım tatattaamm Bence olur yaa zor bişi değil sadece yediklerimizi azaltsak zaten alışırız devam ettiririz sonra da

zaten ramazanda hepimizin midesi küçülmüştür birde sofradan değilde tabağa ölçülü koyup onu aşmazsak bencede başarabiliriz ya benim karnım var hatta fazlalığımın %70 i karın mide bölgemde ve mekik bende acayip bel sırt ağrısı yapıyor kardeşimde mekik aleti var onu getirmesini bekliyorum

benimde göbek ve bel bölgesi sıkıntıda basen de var sayılır

Aynen katılıyorum canım benimde acil vermen lazım bide bayramda kilo almazsam iyi olacak yaa
ben bayramda cok gezmiyorum ,şerbetli tatlıda sevmediğimden çok sıkıntı olmaz,yeterki çikolata görmeyim:)

bencede tatlım,günlük hareketler belirleyelim ve hepimiz yapalım.ben ekstrada artık yürüyebilirim,hareket yapabilirim,oruc olmayacak.ama bu kez daha kararlı davranmalıyız,vereceğim kilo cok benim çünkü..
ben diyet programlarına uyamıyorum hiç,annemin evindeyim 1 ay kadının pişireceği yemeğede karışamıyorum ki sürekli...bir diyete göre kilo vermekte isterdim aslında ağustosta...

benim fazlalıklarımda göbek ve kollarda sanki :) yani üst vücudum daha kalın ....egzersiz yaparken genelde üste calışıyorum ama sanki 1 aydır hiç azalma olmadı yada ben anlamıyorum.

bende tatlıda sıkıntı var ya d güzel olur hareket belirleriz isteyen üstüne ekler

bende tatlıda sıkıntı var ya d güzel olur hareket belirleriz isteyen üstüne ekler
evet canım vakit oldukca araştıralım internetten..sende vaktin olunca hareket ve diyetlere bi bak canım....yeme işini,hareket işini,püf noktalarını vs...zaman geçirmeyelim artık sadece yediklerimizi burada anlatarak...duydugumuz,öğrendiğimiz önemli noktalarıda burada belirtelim falan:) daha dolu dolu bi grup olalım :)

Bence de tamam araştırırım vaktim oldukca birbirmizi bilgilendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…