- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.189
- 698
60 kiloyum boy 1.64
ben suyu çok içiyorum elimde su şişesi oyle dolaşıyorum
ben dün iftardan sonra müzik açtım dans ettim.yemek yedikten sonra insan bi mayışıyo ama bi kalktın mı gerisi gelir :)
ben 1 hafta önce denemelik aldım hem toz hem cekirdek halini.toz olanı kahve gibi yaptım ama tadı iyi değildi,çekirdek daha sevimliydi büyük kupaya kjoyuyordum.bitki cayını içenler içebilir yani.bugun alırsam yine hem toz hem cekirdek alırım.bitkicayı yerine onu içicem ramazanda gecede 1 kez...yeşil kahveyi bir denede sende işe yararsa bende alıcam :)
ben 1 hafta önce denemelik aldım hem toz hem cekirdek halini.toz olanı kahve gibi yaptım ama tadı iyi değildi,çekirdek daha sevimliydi büyük kupaya kjoyuyordum.bitki cayını içenler içebilir yani.bugun alırsam yine hem toz hem cekirdek alırım.bitkicayı yerine onu içicem ramazanda gecede 1 kez...
saçlarım içinde şimdi yağ arastırıyorumda.iftardan önce cıkar alırım hepsini yürümüş olurum :)
Aktardan yeşil kahve çekirdeği deyipmi alıyon bir markası falan varmı
1 kez aldim zaten.daha yesil derken adam kahvelerin yanina gotrdu.sordum hangisini daha cok aliyolar diyede.bazilari toz bazilari cekirdek aliyo herkes ayni seyi sevmiyo dedi.evet aktara yesil kahve toz veya cekirdegi denir :)
Ictigim gunlerdede aman aman bisey gormedimde sanki ne bekliyoruz hazmi kolaylastrsin yeter,mucizeyi beklemiyorum.
ozaman yeşil çay daha mantıklı en azından bir kupa 70 kalori yakıyo , aktarlara pek güvenmiyorum acaba en güvenilir hangi markadır kahvedünyasında falan satılıyormu amma sordum ben yürümeye çıkıyom evdede yemek yok
merhaba bende geldm aranıza kızlar ramazanda benim acil zayıflamam lazım aşırı zor kilo veriyorum oruç tutuyorum kpss hazırlanıyorum pek fazla spor yapmıyorum :18: nasıl gidecek bu kilolar ya 10 kilo vermem lazım en az
Hg bahar,boy kilo kac,cokmu verecegin kilo.
Herkese kendi verdgi kilo zor geliyo galiba bende sanki zor veriyofum.hele bugun pilv ve tatli da yedim...suan cok pismanimmmmmm...
Kızlar benim bugün yediklerim: (zaten sahur yapmıyorum, sadece 8buçuk 10 buçuk arası yiyorum her gün)
3 küçük hurma
1 kepçe yayla çorba
1 kepçe domates çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
iftardan 2 saat sonra da 3 küçük hurma, 1 kase diyet sütlaç, 2 ceviz.
Sizce nasıl, çok mu? bu tarz bir beslenmeyle ramazanda verebilir miyim sizce :26: Her gün için 3 hurmayla oruç açıp, çorba ardından birazcık et birazcık sebze içeren bir yemek, 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. 1-2 saat sonra da diyet bir sütlü tatlı veya biraz meyve. Sizce verilir mi böyle? Kesin vermem lazım 2 kilo en az, çok yiyorsun derseniz biraz azaltacağım :26:
çok yemiyorsun tabi ki:) sütlaç hariç süpermiş...
sahur nasıl yapıyorsun aanlamadım.sütlaç meyve vs uyuyormusun sonra....
gündüzleri enerjin tukenmesinde dikkat et canım.
bence bu yediklerin haricinde su içmeye ve harekete baglı kilo vermek.
benım başarılı bir geçmişim yok ders verme peşinde değilim ama 3gündür ramazanda iftardan 1 saat önce ya evde hafif hareket ediyorum yada dışarı cıkıp yuruyorum.birde iftardan sonra olsa süper olacak...:)
Spor olarak her gün jillian yapıyorum canım yani her gün yarım saat spor yapıyorum saat 1 gibi (mesela şuan yapacağım) sahuru da yapmıyorum canım. Sahursuz tutuyorum çünkü okuduğum bazı makalelere göre tek öğün beslenince daha iyi yağ yakıldığına ikna oldum... Su da en az 3 litre içiyorum canım, 2 kupa da yeşil çay içiyorum :) verebilirsin dediğin için moralim düzeldi resmen, çok teşekkür ederim :) Benim verecek kilom çok az kaldı ve zor veriyorum o yüzden endişelendim sadece :)
Sen nasıl bir düzende besleniyorsun canım?
bende az kilon kalmasına sevindim valla kendi adıma sevinir gibi...
sahurda kahvaltı ve 1 dilim ekmek ...bol su...
gün içinde evdeyim işim tatil Allahtan.bi iş çıkarsa falan yürüyorum ...iftara doğru ya evde hareket yada dışarda yürüyüş.
iftarda:yarım kase corba,az salata,az ana yemek,az pilav....gece su,cok az dondurma,yeşil çay...birazda hareket.
senin yemek tarzın ve sporuna göre utandım şimdi ben çok yiyomusum gibi hissettim.:)
1haftada 1 kilom gitti.bu tarzlada hızlı kilo veremem heralde.
ama 2 ayda 8,9 kilo vermem gerekiyor.
kaç kiloyu nasıl verdin de 2 kilon kaldı....vay be süper haa böyle söyleyince...2 kilo fazlalık :)[/COLOR]
Estgfr canim.simariklik gibi gelmedi.yalnizca ben o 2 kilo fazla durumuna gelemedim bi turlu oyuzden bna uzak geldi.Benim kilom 2sene önce 59du. Ama diyet yapmak nasıl bir şeydir pek bilmiyordum. Düzensiz diyetlerle (2 gün diyet, 5 gün bozma, pazartesi başlayıp salı biten diyetler, bozulan bir haftada 5 kilo diyetleri vs vs), 2 yılda 54e indim çok yavaş yavaş. Bu yıl şubatta 54 kiloydum. Şubatta ilk kez düzgün bir diyet yaptım ve o ay 3 kilo vermiştim, ama sonra bir aldım bir verdim şuan 51im. Hedefim aslında 47-48, ama ramazanda sadece 2 vereyim diyorum. Boyum çok kısa, aslında kilolu da değilim zayıf sayılırım canım, benimki sadece takıntı. Bir de bazı sorunlarım var, istediğim vücutta olsam biraz kendime güveneceğim en azından :)) Ağustos 1de de parise dil okuluna gideceğim, o zamana kadar istediğim vücutta olmak istiyorumböylee söyleyince azmış gibi, kilo konusunda şımarıklık yapıyormuşum gibi gelmez umarım sana, çünkü önemli olan insanın kendini hangi kiloda mutlu hissettiği bence :))
Ayrıca sen yediklerini söyleyince asıl bana kendi yediklerim çok geldinedense... aslında ikimiz aynı yiyoruz gibi bence. Ben her şeyi iftarda yiyorum, sen iki öğüne bölüyorsun gibi olmuş Ayrıca bir haftada 1 kilo süper süper bir sonuç canım, umarım her hafta bir kilo verirsin. Düşünsene her ay 4 kilo, bence süper bir hız :))
Estgfr canim.simariklik gibi gelmedi.yalnizca ben o 2 kilo fazla durumuna gelemedim bi turlu oyuzden bna uzak geldi.
Anlattiklarini anladim birazcik :) herkesin kendince yasadigi sorunlari var ve bunlar nedense hep bedene baglanir.benim icinde boyle bu :)
Benim hareket etmem lazim biraz daha...tv karsisinda basliyorum harekete 2,3 dk dan sonra sikiliyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?