ramazanda zayıflama

İftarda abarttim diye sahuru hafif yapiyorum ama gerçekten gozum donmustu dayanamadim

Kizlar benim cok iyi giidyo yuruyus yapiyorum iftara yakin sahurda yumurta yiyorum haslama iftara corba ekmeksiz yemek meyve gorenler zayiflamissin demeye basladi bile cok mutluyum gervekten plateste yapiyorum vucudum baya toparladi

Kizlar benim cok iyi giidyo yuruyus yapiyorum iftara yakin sahurda yumurta yiyorum haslama iftara corba ekmeksiz yemek meyve gorenler zayiflamissin demeye basladi bile cok mutluyum gervekten plateste yapiyorum vucudum baya toparladi
Masallaah :) pilateste hangi videoyu yapiyorsunuz acaba

Canim ben de davetlerdeoluyorum hemen moralini bozma,toparlayabilirsin.bizim de kacirdigimiz gunler oluyorr

Kizlar iftar:
1kase corba
Yarim kase tas kebabi
1kase pilav
1dondurma
Sade türk kahvese
Sade soda

Sahur:1adet hurma
afiyet olsun canım...senin şu kase boyutunu görmek isterim

bizde arada kaçırıyoruz ipin ucunu...ama sen şimdi bırakırsan o davetlerde dahada serbest olup 2 kilo fazladan alacaksın veya veremeyeceksin.misafirlikte yemek ele canım...mesela pilav her zaman yediğimiz birsey 2 kaşıkta yeter yemesekte olur...yemek ilginçse ona ağırlık ver,mesela ağır bir tatlımı yapmış,hem boş yer bırak yemekte hemde onun yerine kola içme vs...

İftar ve sonrasi:bir cay bardagi kola
Corba
Pastiemali pide uc dilim
Sade soda
Sade turk kahvesi
Su
Kavun
Bir avuc kabak cekirdegi

Sahur: k fileks
sahur iyi de pide ve kola uuuwww :)

İftarda abarttim diye sahuru hafif yapiyorum ama gerçekten gozum donmustu dayanamadim
aaaaa gözü dönmüş...hehehe o halini düşündüm de.....

Sporda yarim saat eliptik bisiklet
ama yarım saat eliptik görünce susuyorum...ayrıca nasıl 30 dk yapabiliyorsun onu ben on dk sıkılıyorum.bide eliptikte 10 dk da sanki 120kal falan yakıyordu doğrumu hatırlıyorum.

anaaaa çok güzel canım ya...valla böyle net ve mutlu konuşmana cok sevindim.....daim olsun....

Slm kizlar,herkes nasil...
Bugun reglim basladi.haliyle oruclu degilim...ama cok hastaydim isyerinde bir acma ve 1 cikolata yedirdiler zorla sonrada eve geldim sancik coktu.

15.00 tede 1 yumurta 1 etimek ve peynir yedim..

Iftardada misafirlikteyim abartmamaya calisacagim.
Yarin tartilamayacagim 3 gun sehir disindayim..ama bugun 65 kiloydum...

Yarin tartilmayi unutmayalim...

Ben geriye sayiyiyorum.hosuma gidiyor muzok esliginde yapmak aksam disardayiz diye bugun yine oruclu yaptim tukendim tukendkm

Kizlar ben bugun bamya bir dilim kepekli ekmek 3 dilim baklava cacik ve biraz da salata yedim iftarda birazdan sutlu mısır yucem ve 30 day shared lrvel 1/4 yapicam 60 kiloyum iftari fazla mi kacirmisim sizce

asena87 dogru soyluyrsn pes etmememeye gayret edecem
İftarım
Bı kase mercımek

3 kasık taze fasulye
Ikı kaşık makarna
Semızotu salatası yoğurtlu

Bende iftarda cok yedim malesef.
İftar ve sonrasi:tuzsuz tavuk çorbası
Salata
1tane sekerpare
İsirgan otundan yapilan bi yemek ananem yapti
Yufkayi yengem acmis kiymali borek yedim iki dilim kadar.
Sade soda
Sade turk kahvesi
Sahuru hafif gecirmeye calisacagim. Kilomu yarin aksam yazsam olur dimi. Evde degilim aksam gececegim

Namaz kılıyorsanız eğer teraviye gidin derim. 20 rekat her akşam iftardan sonra baya spor gibi oluyo. Heleki hatimle kılan bi cami varsa yakınınızda o biraz daha uzun sürüyo. Ben zayıflamak için yapmamıştım ama geçtiğimiz ramazan ciddi şekilde zayıflamış ve bacaklarım incelmiş ve göbeğimde gitmişti.

Kizlar dun aksam yazamadim iftar:
Bir kase corba
Yarim kase makarna
2köfte burgeeer
Salata
Bir kase süt helvasi
Bir sade soda

Sahur:su

Kizlar ben bugun bamya bir dilim kepekli ekmek 3 dilim baklava cacik ve biraz da salata yedim iftarda birazdan sutlu mısır yucem ve 30 day shared lrvel 1/4 yapicam 60 kiloyum iftari fazla mi kacirmisim sizce
Baklava haric guzel tabi...siz yeni mi katildiniz,listede adiniz yoktu en son
asena87 dogru soyluyrsn pes etmememeye gayret edecem
İftarım
Bı kase mercımek

3 kasık taze fasulye
Ikı kaşık makarna
Semızotu salatası yoğurtlu

Birazdan dondurma yıycem ama
Iftarin guzeldi canim umarim dondurmayi abartmadin ins.

Afiyet olsun canim ama menude corba isirgan yemegi ve salatadan olmaliyd bunun disindakiler cok cok fazla olmus...sahuru hafif gecistirmek sanirim ise yaramaz her zaman denegeyi bizuyoruz cunku...sporda yapalim ya...
Bugun tartilacagoz zaten canim iftardan once tartil sonra haber verirsin...

Sahuryda yaptık
Yulaf ezmesı süt
Karpuz
Bı ısırık tost
Hadi bakalim 1 isiriksa ☺☺
Dondurmayi ve karpuzu abartmadiysan iki menunde dengeliydi bugun canim.

@Asena87canim gecmis olaun iyisindir insalaah
Sagol tatlim.son 5 6 aydir adetim duzene girdi ama ilk gun agrisi muthis artti ve her ay ilk gun hastanelik oluyorum isten getiriyolar falan...

Kizlar dun aksam yazamadim iftar:
Bir kase corba
Yarim kase makarna
2köfte burgeeer
Salata
Bir kase süt helvasi
Bir sade soda
Sahur:su
Tom cugum,helva var makarna var sahurda hic bisey yok valla bisey diyemedim...
Sahurda hic bisey yememeyi arastirdinmi hic zararlari falan...
Gunaydin diyeceğim ama hepiniz kalkkissiniiz oglen de olmus valla
Gunaydin canim ben yeni kalktim 3 gun tatil insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…