ramazanda zayıflama

Gunaydin lar sahurda akitma yedim bir kac parcaa birde kahvaltilik iste sekersiz cay da favori içeceğim tabi

Mecitefendi goji berry li bitki cayim geldi bugun...siparis etmistim...aksam deneyecegim...

Birde nacizane onerim,sahurdan sonra,gun icindede olabilir,iftar ve sahur menumuzu beraber yazarsak yorumumuz daha saglikli olur...

Opuyorum hepiniziiii...

Gaza geldim gaza gazaaa arkadaslar kocaelide oturuyorum. Oyle yagmur yagiyor ki anlatamam

Gaza geldim gaza gazaaa arkadaslar kocaelide oturuyorum. Oyle yagmur yagiyor ki anlatamam
Bende istanbuldayim gm ÷yagdi hemde elektrik kesildi baya bi...
Ya bende gazliyim ve hic kacamagim yok nerdeyse ama az once tartida artidaydim gecen haftaya gore...Alallalala

Bende istanbuldayim gm ÷yagdi hemde elektrik kesildi baya bi...
Ya bende gazliyim ve hic kacamagim yok nerdeyse ama az once tartida artidaydim gecen haftaya gore...Alallalala
Siskinlik falandir belki de. Yahut lavobaya gitmemişsindir olabilir ya. Bu arada ölçülerinizi de muhakkak yazin bir kenara kilo gitmese bile incelip incelmediginizi kontrol edersiniz

Iftar;
12 tane kofte ve 2 kasik yogurt

Ara; soda

Sahur; (1.5 saat sonra yiyecegim)
Az peynir,kavun ve maydanozlu yogurt

Sadece kofte diye abarttim ama sinra dusundumki koftenin icine 3 tane etimek form koymustum...
Ayyy cok sinir oldum..saf gibiiii..
Guya kacamak yok ama yemekte battim...
Hic harekette yapmadim...sahuru hafif birakiyorum o yuzden...

Selam kızlar sanırım dunden berı yazmadım ben unuttum dıyebılırımk
Iftarda patlıcan musakka bıtmeyen yemek
Bı kase şehrıye corba
Bı hurma
Bı dılım karpuz
Bı porsıyon ırmık helva

Burası da öyle. Şimşekler çakıyor . Çok b yağmur var.
Ben de bugun iftarda biraz abartrim ama canimiz sagolsun
Benim babam bidaz kiloya takiktir. Konusuyoruz kizim diyo ye ye ama dikkat et tombislesmissin. Bir sinir ediyor sormayin gitsin yemek yemek en buyuk hobimdir aslinda aah aah

Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bari

12 kofte miii nasıl yedin afiyet olsun yarin spor yap ama

1 hurmayla nasil dayanıyorsunuz ya
Canim ben de anlamiyorum cunku normalde 3 4saat birsey yemesem sinirlerim tepeme gelir ölürüm acliktan ama hurma tutuyo beni iftarda inan acikmiyorum bile susuyorum sadece,bir dene bak seni de tutar ki bence sahurda nekadar fazla yersen okadar acikiyosun

Selam kızlar sanırım dunden berı yazmadım ben unuttum dıyebılırımk
Iftarda patlıcan musakka bıtmeyen yemek
Bı kase şehrıye corba
Bı hurma
Bı dılım karpuz
Bı porsıyon ırmık helva
Sende benim gibi az bi yiyeyecekle kolay kilo aliyorsan kilo vermek icin baya bi fedakarlik gerekiyor biliyirsun mesela o irmik helvasi olmadan ☺☺☺ :)
Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bari
Yaaaa...gel tabi...bide sen gel ustume...
Kiz evde yapilan bildigim kofte aslinda icine ekmek koydugumu unutmasaydim okdr yemezdim birde corba vs de yoktu yaninda falan...
Offf tmm. Cezaliyim...☺☺☺ :)
Kızlar iftarim:
1kase corba
1kase tavuklu bezelye
1kase pilav
1dondurma
Sade türk kahvesi
Soda

Sahurum:1hurma
Afiyetler olsun....sampiyonumuz yine sen olcaksin haaa

12 kofte miii nasıl yedin afiyet olsun yarin spor yap ama
Ay ne biliyim corba salata yemek falan yok ya yaninda direkt yuttum:)☺☺☺
Yarin iste biraz daha hareketli olacagim. Aksaminada keske spor yapsam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…